Mobirise Website Creator

“WE LEVEN NIET ALLEEN OM TE WERKEN EN TE PRESTEREN.”PERSOONLIJK GROEIEN EN ONTWIKKELEN 

Persoonlijke groei en ontwikkeling is een proces dat nooit ophoudt. We leven niet alleen om te werken en te presteren. We leven om geluk en plezier te ervaren. Maar waar leer je dat? School is (nog steeds) vooral gericht op kennis vergaren. Hoe het leven te leven wordt nauwelijks geleerd. Terwijl dit juist zo waardevol is, en ook nog eens leuk en interessant. 


Natuurlijk, we komen onvermijdelijk allemaal problemen tegen waar we mee moeten dealen. Het is ‘all in the game of live’. In het moment misschien niet fijn maar uiteindelijk weer een kans om verder te groeien.


JE LEVEN ECHT "LEVEN"

Op het moment dat jij besluit om persoonlijk te groeien, je oude ballast opruimt, je uitdagingen aangaat, zul je merken dat je weer in "flow" komt. Dat je nieuwe gebieden ontdekt, dat er nieuwe deuren opengaan. Als je inzicht krijgt in je levensthema’s en ze aangaat, zul je ook merken dat je weer meer plezier geluk en liefde gaat toelaten in je leven. Zo ervaar je op alle fronten meer vrijheid. Dat betekent je leven echt "leven".


TRAINING VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & GROEI

Hoe je het ook labelt, hoe het voor eenieder ook is... De Duik is een fantastisch instrument om alle facetten in je leven te onderzoeken en heel veel te leren over jezelf en het leven. Niet alleen door je eigen onderzoek. Maar ook omdat de training in groepsverband plaatsvindt, en je ook leert van andere deelnemers. Niet op een schoolse manier. Van aantekeningen, lijstjes maken, in groepjes nabespreken of rollenspellen doen. Dat dus niet.


Het unieke programma zorgt ervoor dat iedereen automatisch zijn of haar thema's tegenkomt. Niet alleen kennis en feitjes, maar vooral de directe diepgaande ervaring zorgt ervoor dat zaken op een ander niveau binnenkomen. Dat er diepgaand begrip ontstaat. En oude patronen kunnen transformeren. 


AL VEEL TRAININGEN ERVAREN? GAAT DEZE TRAINING JE ECHT WAT OPLEVEREN

Als mensen al veel trainingen, cursussen of begeleiding hebben gehad, ook dan zorgt de Duik weer voor een verdieping. Die weer een volgende stap mogelijk maakt. Het leven is een pad van constante groei en ontwikkeling. Mits je er voor open staat. Veel van onze deelnemers ervaren deze training als de echte "aha-erlebnis". Bekijk hier de reacties van deelnemers.  

Deze cursus is uniek qua opzet en georganiseerd door De Duik uit Eindhoven.


EEN VERFRISSENDE DUIK IN HET ‘NU’

In de Duik leer je veel zoals: kennis en nieuwe inzichten. Maar je zult vooral veel ‘proeven’ van wat we noemen je ‘directe ervaring’. Elke keer is de focus op dat wat je direct ervaart, wat je in het ‘nu’ beleeft. Een verfrissende duik in het moment, in het leven. Je groeit als persoon en ontwikkelt je tot de persoon die jij wilt zijn.

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?