Web Site Maker

BRECHTJE VANHOMMERIG

BRECHTJE VANHOMMERIG | TRAINER & COACH

Sinds haar vroege jeugd is Brechtje geïnteresseerd in mensen. Ze wil het leven doorgronden en ging al heel jong op onderzoek. Na een turbulente start in het leven is ze met haar persoonlijke ontwikkeling aan de slag gegaan; ze heeft veel cursussen en workshops gericht op bewustzijn en groei gedaan. Brechtje heeft ervaring op gebied van angsten loslaten, overgave, grenzen, ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en vrouw zijn.


In 2011 nam Brechtje deel aan de Duik. Vlak daarna heeft ze het roer omgegooid, en begon aan de beroepsopleiding HBO Lifecoach bij ATMA. Na afronding daarvan is ze haar coachpraktijk in Helmond begonnen en zich fulltime gaan bezig houden met coachen en trainen.


"Je bent wat je zoekt" - Rumi


Brechtje werkt vanuit haar intuïtie. Gevoel is voor haar leidend: wat zegt je hart? Vanuit hier kun je je richting bepalen. Niet zweverig, maar balans tussen hoofd en hart. Met een volledige acceptatie voor hoe het nu is, naar hoe het ook kan zijn. Het is haar passie om dit proces van verbinden te begeleiden, om je te bekrachtigen in wie je werkelijk bent.


Geïnteresseerd, onderzoekend en genietend.


Meer over Brechtje: www.justb.nu

 

Brechtje Vanhommerig