de Duik Trainingen

FRANK DORSMAN

FRANK DORSMAN | COACH

Frank verzorgt de coachingstrajecten van de Duik.


Al meer dan 25 jaar luistert Frank professioneel naar mensen en naar dat wat hen bezig houdt. Hij doet dit op het gebied van werk, communicatie, het onderhouden van relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2001 heeft hij zijn eigen coachingsbureau in Eindhoven. Frank Dorsman coacht midden- en hoger leidinggevend kader in het bedrijfsleven. Hij is trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, conflicthantering, mediation en teambuilding. En tevens veel gevraagd als loopbaanadviseur. Daarnaast voelt hij zich ook goed in rollen als; gedragssanalist (MDI/MBTI), supervisor en voorzitter.


Frank studeerde Personeelswerk aan de Sociale Academie te Eindhoven. In twaalf jaar bouwde hij bij Arbeidsvoorziening zijn ruime ervaring op in het begeleiden van mensen naar werk. Daarna heeft hij een vestiging van een werving en selectiebureau voor P&O professionals opgezet. 


Mensen benoemen bij uitstek zijn luisterend vermogen, zijn niet oordelend gedrag, zijn scherpe analyses en zijn oprechte aandacht voor anderen.

Hij heeft een passie voor vrijheid en authenticiteit. Frank gelooft dat mensen zich vrijer kunnen voelen als ze hun persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten beter leren kennen en benutten. Hij zet zijn eigen talent in om mensen verder op weg te helpen in het scheppen van hun eigen leven.


Inmiddels hebben honderden mensen met hem stappen gezet naar een plezieriger leven.


Hij woont in Eindhoven en is getrouwd met Suzanne en vader van 2 dochters.


Meer over Frank: www.frankdorsman.nl