Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ANGELIQUE DESIREE VAN GROOTEL

AngeliqueDesiree01B

ANGELIQUE DESIREE VAN GROOTEL | TRAINER & COACH

Angelique Desiree heeft een fascinatie voor authentiek leven en persoonlijke expressie. Ze is gespitst op dynamieken waarin verwachtingen van anderen voorrang krijgen ten opzichte van eigen grenzen en wensen.

Docent en trainer

Dat maakte dat ze zelf op 25-jarige leeftijd besloot een goede baan in de media op te geven om een langgekoesterde droom om aan de kunstacademie te studeren te realiseren. Het proces van persoonlijke ontwikkeling dat daaraan ten grondslag lag is een inspiratiebron en rode draad tijdens de opleiding gebleven. Voor haar Master afstudeerproject heeft ze het contrast tussen en de dynamieken binnen de binnen- en buitenwereld onderzocht. Hierbij is ze op het spoor van metafysica en ‘de essentie van dingen’ gekomen; datgene wat kenmerkend voor de identiteit is en wat niet direct met de zintuigen te verklaren is.

Na de academie is ze zich verder gaan scholen als beeldend docent en trainer, waarbij ze talloze leerlingen, individuen en bedrijven heeft begeleid in het onderzoeken en vormgeven van de essentie van dynamieken en patronen.

Vorm en beeld als gereedschap

In 2015 heeft ze de Duik gevolgd én is ze de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach begonnen, om daarna haar praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en vormgeving te starten. Intussen werkt ze als coach, trainer en vormgever binnen het veld van coaching en therapie, waarbij ze vorm & beeld inzet als gereedschap om zaken te duiden die moeilijk in woorden te vangen zijn en waarmee ze onderbewuste processen naar de oppervlakte haalt.

Haar speerpunt is het stimuleren van “JA! zeggen tegen wie je in wezen bent“, omdat authenticiteit meer levenskracht bevat én gelukkiger maakt.

AngeliqueDesiree01B

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

“In één woord ‘’WAUW’’. Ik heb al veel dingen gedaan maar in de Duik heb ik mijn antwoorden pas echt gevonden.” Edith, Bedrijven contact functionaris Economie Gemeente Bergen op Zoom

Back To Top