Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

JOOST HARENDS

foto-van-Joost-Harends-training-de-duik

JOOST HARENDS | TRAINER & COACH

De Duik, een training voor o.a. persoonlijke ontwikkeling en groei, wordt gegeven door Joost. Hij doet dit samen met assistent-trainers.

Psychologie van de mens

Al heel vroeg is de interesse van Joost gewekt in de psychologie van de mens. Ruim 20 jaar volgt hij cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds 1998 geeft hij trainingen en coacht hij mensen. In het bedrijfsleven heeft hij diverse commerciële functies vervuld. In 2005 heeft hij zijn laatste functie als regio-manager beëindigd om zich fulltime te gaan bezighouden met wat hem altijd het meest heeft geboeid; de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Naast zijn opleiding HBO Communicatie heeft Joost een groot aantal gerichte opleidingen en trainingen gevolgd. Waaronder beroepsopleidingen tot Lifecoach, Familieopstellingen, Loopbaancoach en Energetisch Systeem Therapeut. Steeds blijft hij zich verder verdiepen op allerlei relevante terreinen van dit boeiende vakgebied. Zijn speciale interesse gaat uit naar non-dualistische stromingen.

Trainingen en coaching

Onder de naam NU Training & Coaching verzorgt Joost trainingen en coaching. Enkele voorbeelden van trainingen zijn: Persoonlijke Ontwikkelingstrainingen, Teamontwikkelingstrainingen, Weerbaarheidstrainingen, Familieopstellingen en Organisatieopstellingen. Op het gebied van coaching biedt hij ondersteuning door Personal Coaching, Loopbaancoaching en Familieopstellingen. Hij begeleidt mensen met stress- en burn-outklachten. En helpt mensen met trauma’s, angsten en fobieën.

Mensen in contact laten komen met hun krachten en kwaliteiten

In zijn trainingen en coaching zoekt Joost aansluiting bij de beleving van de deelnemer. In samenwerking met hem/haar werkt hij aan het vergroten van een positief zelfbeeld, het uitbreiden van inzichten, kennis en vaardigheden. Het is zijn doel om mensen in contact te laten komen met hun eigen kracht en kwaliteiten, en dit tot uitdrukking te laten komen in hun leven en/of werksfeer. Hij doet dit op een interactieve manier, confronterend wanneer nodig en altijd met respect.

Meer over Joost: www.nutraining.nl

linkedin-button

foto-van-Joost-Harends-training-de-duik

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

“In één woord ‘’WAUW’’. Ik heb al veel dingen gedaan maar in de Duik heb ik mijn antwoorden pas echt gevonden.” Edith, Bedrijven contact functionaris Economie Gemeente Bergen op Zoom

Back To Top