skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

Cursus Zelfontwikkeling

Wat is zelfontwikkeling?

Zelfontwikkeling is een synoniem voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken aan je eigen ontwikkeling. Wanneer je aan jezelf gaat werken leer je jezelf beter kennen. Hierdoor wordt je mentaal weerbaarder. Je wordt zelfverzekerder, ervaart meer rust in je hoofd en wordt gelukkiger. Je ontdekt wat jouw drijfveren zijn in jouw leven.

Werken aan je zelfbeeld en zelfontwikkeling

Heb jij een negatief zelfbeeld? Of merk je dat soms niet stevig in je schoenen staat? Een gebrek aan zelfvertrouwen ligt hier aan ten grondslag. Veroorzaakt door negatieve gedachten en gevoelens. Want jij bent niet minder dan een ander. Op geen enkel vlak. Andere mensen hebben een positief zelfbeeld waardoor zij verder komen in het leven en gelukkiger zijn, dan mensen met een negatief zelfbeeld. Ga aan de slag met zelfontwikkeling en creëer ook een positief zelfbeeld. Hierdoor reken je af met negatieve gedachtes over jezelf en word je zelfverzekerder en gelukkiger. Word eindelijk echt jezelf.

zelfontwikkeling training

Training De Duik is een begrip in Nederland op het gebied van zelfontwikkeling. Training De Duik is geen opleidingsinstituut dat meerdere cursussen aanbiedt. Wij bieden maar 1 training aan: Training De Duik. Wij zorgen dat je jezelf gaat waarderen en ontdekt wat jouw werkelijke drijfveren zijn. Je krijgt meer zelfvertrouwen en meer inzicht in jezelf. Je kan eindelijk echt jezelf zijn en gaat vrijer leven en functioneren.

cursus met Langetermijneffect

Training De Duik staat bekend om het langetermijneffect. Het effect ebt niet weg enkele dagen nadat je de training hebt gevolgd. Na de training van 5 dagen ben je een ander mens. De verbeterde versie van jezelf. Het langetermijneffect van deze intense cursus is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak.

inhoud van de cursus zelfontwikkeling

De zelfontwikkeling cursus duurt 5 opeenvolgende dagen. In deze trainingsdagen ga je op een mooie locatie in Gelderland in groepsverband op zelfonderzoek. De groep bestaat uit 6 tot 10 deelnemers. Met krachtige en effectieve instrumenten ga je jouw belemmeringen aan. Je leert oude ballast los te laten en gaat aan de slag met onzekerheden. Het doel is dat je meer kwaliteit van leven gaat ervaren en vrijer en gelukkiger gaat leven.

Deelnemers

Wie nemen er deel aan de cursus? Dat is vrij divers. Het zijn mannen en vrouwen uit heel Nederland en België. Ook de opleidingsniveaus, achtergronden en functies variëren. Iedereen neemt deel vanwege zijn of haar eigen redenen. Een ding hebben alle deelnemers gemeen: ze willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Iedereen wil vol zelfvertrouwen in het leven staan en 100% zichzelf zijn.

sinds 2008

Training de Duik bestaat sinds 2008. Het is uitgegroeid tot een fenomeen in de markt op het gebied van zelfontwikkeling. Past deze cursus bij jouw verwachtingen? Dat stemmen we graag samen met je af. Als we denken niet aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen laten we dat ook weten, Want we willen dat iedereen tevreden naar huis gaat.  Plan hiervoor een gratis adviesgesprek in.

kim vertelt over haar ervaring

Kim vertelt in onderstaande video over haar ervaring met De Duik. Ze vertelt o.a.: “Ik heb meerdere trainingen gevolgd. Maar dit is op een heel ander niveau. Het is een ander level. En dat doet heel veel met je als mens.

Langetermijneffect

Onze training staat bekend om het langetermijneffect. Ook na jaren ondervindt je nog steeds profijt van onze training. Lees hier referenties van oud-deelnemers na enkele jaren.

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen?

  Dit is wat ik zoek:

  Wat vinden anderen?

   

  “Ik was vooraf sceptisch. Is dit een variant op zelfontwikkelingstrainingen die ik al kende van mijn werk. Maakt de Duik de hooggespannen verwachtingen waar……? Na 1 dag denk ik: misschien. Na dag 2 en 3 en zeker dag 4 weet ik: JA! De training heeft een goede opbouw en balans en raakt echt de diepere lagen. Dit is echt een verrijking voor ieder individu, ook al als je denkt geen ‘’issue’’ te hebben. Als je je maar openstelt.”
  Chris Bosten, Teamleider Bank

   

  “Op mijn mountainbike heb ik de hele wereld bereisd, veel mooie mensen ontmoet en veel geleerd. De mooiste reis in mijn leven is deze reis, naar mijn ‘’eigen ik’’. Het was echt super! Het mooiste kado wat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik heb een echte levensles mogen ervaren. Een aanrader voor velen!”
  Ton Kooymans, Ondernemer Kooymans Beheer

   

  “Het is alweer 3 jaar geleden dat ik de Duik heb gedaan. Ik sta nu veel steviger op mijn benen en weet beter wat ik wil en niet wil. Ik ben minder aan het pleasen en ben meer bij mezelf.”
  Marleen van den Heuvel (na 3 jaar)

   

  “De Duik heeft mij instrumenten gebracht om mijzelf beter te begrijpen en hierdoor beter te kunnen functioneren als mens. Een reguliere onderhoudsbeurt die ik ieder kan aanraden.”
  John, CFO Koninklijke De Vries Scheepsbouw (na 7 maanden)

  Back To Top