Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

Cursus Zelfontwikkeling

Wat is zelfontwikkeling?

Zelfontwikkeling is een synoniem voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken aan je eigen ontwikkeling. Wanneer je aan jezelf gaat werken leer je jezelf beter kennen. Hierdoor wordt je mentaal weerbaarder. Je wordt zelfverzekerder, ervaart meer rust in je hoofd en wordt gelukkiger. Je ontdekt wat jouw drijfveren zijn in jouw leven.

zelfbeeld en zelfontwikkeling CURSUS

Heb jij een negatief zelfbeeld? Of merk je dat soms niet stevig in je schoenen staat? Heb je een gebrek aan zelfvertrouwen? En negatieve gedachten over jezelf? En over anderen? Het is tijd om aan jezelf te werken. Want jij bent niet minder of slechter dan een ander. Op geen enkel vlak. Andere mensen hebben echter een positief zelfbeeld. Hierdoor zijn ze gelukkiger in het leven en komen verder in het leven dan  dan mensen met een negatief zelfbeeld.

Ga aan de slag met zelfontwikkeling en creëer ook een positief zelfbeeld. Hierdoor reken je af met negatieve gedachtes over jezelf en word je zelfverzekerder en gelukkiger. Word eindelijk echt jezelf.

de duik is een begrip in nederland op gebied van zelfontwikkeling

Training De Duik is een begrip in Nederland op het gebied van zelfontwikkeling. Training De Duik is geen opleidingsinstituut dat meerdere cursussen aanbiedt. Wij bieden maar 1 training aan: Training De Duik. En dat doen we als sinds 2008. Wij zorgen dat je jezelf gaat waarderen en ontdekt wat jouw werkelijke drijfveren zijn. Je krijgt meer zelfvertrouwen en meer inzicht in jezelf. Je kan eindelijk echt jezelf zijn en gaat vrijer leven en functioneren. Veel deelnemers noemen de training achteraf ‘een cadeau voor zichzelf’.

Kim en Marcel vertellen over hun ervaring

Kim vertelt in onderstaande video over haar ervaring met De Duik. Ze vertelt o.a.:
“Ik heb meerdere trainingen gevolgd. Maar dit is op een heel ander niveau. Het is een ander level. En dat doet heel veel met je als mens.”

Marcel vertelt in onderstaande video over zijn ervaring:
“Ik ging er heel sceptisch in. Ik had er geen verwachtingen bij. Maar ik kwam er direct achter dat het een hele intense cursus was. En zeker een hele  verandering in je leven teweeg brengt.”

Bekijk meer video’s of lees recensies.

Is deze training geschikt voor jou?

Wie nemen er deel aan de cursus? Dat is heel divers. Het zijn mannen en vrouwen uit heel Nederland en België. Ook de opleidingsniveaus, achtergronden, leeftijden en functies variëren. Iedereen neemt deel vanwege zijn of haar eigen redenen. Een ding hebben alle deelnemers gemeen: ze willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Iedereen wil vol zelfvertrouwen in het leven staan en 100% zichzelf zijn.

inhoud van de cursus zelfontwikkeling

De zelfontwikkeling cursus duurt 5 opeenvolgende dagen. In deze trainingsdagen ga je op een mooie locatie in Gelderland in groepsverband op zelfonderzoek. De groep bestaat uit 6 tot 10 deelnemers. Met krachtige en effectieve instrumenten ga je jouw belemmeringen aan. Je leert oude ballast los te laten en gaat aan de slag met onzekerheden. Het doel is dat je na de training meer kwaliteit van leven gaat ervaren en vrijer en gelukkiger gaat leven. Je krijgt jouw echte drijfveren boven tafel.

Past deze cursus bij jouw verwachtingen? Dat stemmen we graag samen met je af. Als we denken niet aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen laten we dat ook weten, Want we willen dat iedereen tevreden naar huis gaat.  Plan hiervoor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

cursus zelfontwikkeling en zelfbeeld met Langetermijneffect

Training De Duik staat bekend om het langetermijneffect. Het effect ebt niet weg enkele dagen nadat je de training hebt gevolgd. Na de training van 5 dagen ben je een ander mens. De verbeterde versie van jezelf. Het langetermijneffect van deze intense cursus is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak. Lees hier referenties van oud-deelnemers na enkele jaren.

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen?

  Dit is wat ik zoek:

  BEOORDELINGEN:


  9,8
  (94 reviews)

  review training de duik

  5 ★★★★★
  (61 reviews)

  persoonlijke ontwikkeling fb

  5 ★★★★★
  (70 reviews)

  Wat vinden anderen?

  “Ik was vooraf sceptisch. Is dit een variant op zelfontwikkelingstrainingen die ik al kende van mijn werk. Maakt de Duik de hooggespannen verwachtingen waar……? Na 1 dag denk ik: misschien. Na dag 2 en 3 en zeker dag 4 weet ik: JA! De training heeft een goede opbouw en balans en raakt echt de diepere lagen. Dit is echt een verrijking voor ieder individu..”
  Chris Bosten, Teamleider Bank

  “De mooiste reis in mijn leven is deze reis, naar mijn ‘’eigen ik’’. Het was echt super! Het mooiste kado wat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik heb een echte levensles mogen ervaren. Een aanrader voor velen!”
  Ton Kooymans, Ondernemer Kooymans Beheer

  “Het is alweer 3 jaar geleden dat ik de Duik heb gedaan. Ik sta nu veel steviger op mijn benen en weet beter wat ik wil en niet wil. Ik ben minder aan het pleasen en ben meer bij mezelf.”
  Marleen van den Heuvel (na 3 jaar)

  “De Duik heeft mij instrumenten gebracht om mijzelf beter te begrijpen en hierdoor beter te kunnen functioneren als mens. Een reguliere onderhoudsbeurt die ik ieder kan aanraden.”
  John, CFO Koninklijke De Vries Scheepsbouw (na 7 maanden)

  Back To Top