skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

PRIJZEN

PRIJZEN

OVERZICHT VAN PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Training De Duik wordt intern gegeven en is inclusief een avondprogramma. De cursus duurt 5 dagen. De eerste dag start de training ’s avonds om 19:30 uur..

EFFECTIEVE TRAINING

De Duik wordt gegeven in kleine groep, van 6 tot 10 personen. In 5 intensieve dagen bieden we meer zicht op jouw werkelijke drijfveren. Je krijgt o.a. meer zelfinzicht, daadkracht, zelfvertrouwen en plezier in het leven. Het doel van de cursus is een lange termijn resultaat. De training is zeer effectief en je ervaart na afloop echte verandering.

TRAINING DE DUIK
€ 2900,-5 dagen (12 dagdelen)
Exclusief 21% BTW, exclusief verblijfskosten. Inclusief intakegesprek, trainingsmap en trainingsmaterialen, 4-weken stappenplan, Zoom-sessie en telefonisch evaluatiegesprek.
DE DUIK PAKKET 1
€ 3400,-Training de Duik + 3 coaching sessies.
Exclusief 21% BTW, exclusief verblijfskosten. Pakket 1 is de training de Duik aangevuld met 3 coaching-sessies als ondersteuning om het geleerde verder te integreren in het dagelijks leven en de juiste acties te ondernemen om de geformuleerde doelstellingen te behalen.
DE DUIK PAKKET 2
€ 4500,-Training de Duik + 12 coaching sessies.
Exclusief 21% BTW, exclusief verblijfskosten.
Pakket 2 is een traject waarin de training de Duik een belangrijk en bepalend onderdeel is. Van te voren worden de doelstellingen bepaald en tijdens de trainingen en in de opvolgende sessies wordt heel gericht gewerkt aan het behalen van de doelen. Het traject kan specifiek gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, maar kan ook een loopbaan-, re-integratie-, of een outplacementtraject zijn.
TRAINING DE DIEPE DUIK
€ 2900,-5 dagen (12 dagdelen)
Exclusief 21% BTW,
exclusief verblijfskosten.
VERDIEPINGSDAG
€ 245,-
Exclusief 21% BTW
COACHING-SESSIE
€ 145,-
Exclusief 21% BTW
VERBLIJFSKOSTEN
€ 490,-Conferentieoord de Poort Groesbeek
Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee, excl. 21% BTW.

“Een super belangrijke ervaring.” “Wat er in deze dagen gebeurt is kun je je niet voorstellen. Je komt dingen in jezelf tegen die je niet voor mogelijk hebt gehouden.”

“Het gaat diep. Heel erg doelmatig, Heldere opbouw. Duidelijke stappen. Krachtige begeleiding. Veilig.”

“Ik kan nog iets anders van het leven verwachten, buiten dat ik al heel gelukkig was in mijn leven”

“Het was helemaal niet ‘wazig’. Je krijgt hulp om zelf inzichten te creëren.”

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren. Heb heel diep gedoken en heb me heel veilig en geborgen gevoeld. ” Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V.

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

Back To Top