Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN DE DIEPE DUIK

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN DE DIEPE DUIK

OVERZICHT VAN REACTIES EN ERVARINGEN VAN DEELNEMERS AAN DE DIEPE DUIK

De Diepe Duik is een vervolg op De Duik ( een 5-daagse training). In De Diepe Duik krijg je meer inzicht in onbewuste patronen en leer je op een dieper niveau los te laten. Je gaat je ware potentieel ontdekken.

 

WAT VONDEN MENSEN VAN DE DIEPE DUIK?

Ik ben sprakeloos, heb er geen woorden voor. Ik ben intens geroerd door het prachtige groepsproces, de liefdevolle benadering en de bijzondere sfeer. Dankbaar ben ik voor de prachtige oefeningen die wij kregen aangeboden, die maakten dat ik gevoelens patronen, inzichten en ervaringen heb gekregen waar ik in mijn eentje niet bij kon komen. Ik vond het overweldigend mooi!

Wendy Voorkamp, Gemeente Eindhoven

 

Ik voel, ik groei, ik geniet! Ik heb meer ontvangen dan ik zelf kon bedenken. Ik kon meer dan ik dacht. Door het vertrouwen en de liefde van deze mooie groep kon ik groeien! Door de geborgenheid en het vertrouwen van Brechtje, Frank en Joost kon ik genieten van het voelen. Mijn dank is groot!

Jetteke

 

Een hoop ruimte gemaakt, ongelofelijk. Ik heb me nog nooit zo gelukzalig gevoeld. Een reis vol liefde, inzichten, verbondenheid en eenwording waar je grenzen overschrijdt, patronen doorbreekt en je je realiseert dat je vrij kunt zijn.

Ed, Accountmanager Gemeente Eindhoven 

 

De diepe Duik is overweldigend, mooi en indrukwekkend. Een van de mooiste cadeautjes die ik heb gekregen in mijn leven. Een ervaring die ik iedereen toewens. Ik heb er enorm van genoten en zal het de rest van mijn leven meedragen. De diepe duik heeft iets met me gedaan wat ik niet kan uitleggen. Niemand kan het me meer afnemen! Op een schaal van 1 tot 10 geef ik de Diepe Duik een 11. Alles past mooi in elkaar en is tot in de puntjes uitgewerkt. Het inlevingsvermogen van de trainers is enorm. En alles met veel respect! Het overtrof mijn verwachtingen. Grote dankbaarheid voor alles!

Helen Vereijken 

 

Dit ging ver boven mijn verwachtingen. Het was niet te voorzien niet te verwachten. Als je durft te ervaren hoe mooi de liefde kan zijn, duik dan eens diep. In de diepte ligt zachtheid, geborgenheid en vriendschap besloten. Het geeft me de drive om vanuit eenheid te leven.

Floor Blauw, Opleidingsfunctionaris 

 

Simpelweg, ik ben geland. Warmte, liefde, zachtheid, vertrouwen, zorg. En de enorme diversiteit, van intens zacht maar ook vol kracht en enorme uitdaging. En het groepsproces is zo bijzonder!

Maaike, Coördinator Kunst + Cultuur Vitalis

 

Het was wederom een fantastische reis.. Dat je zo diep in jezelf kan kijken. Dit inzicht is onbetaalbaar. Het is echt een doorbraak. Hetgeen Joost en Frank neerzetten is ook weer in deze training van onschatbare waarde voor je zelfinzicht en je persoonlijke effectiviteit.

Iwan Kokjé, Financieel Beleidsmedewerker gemeente Eindhoven

 

Ik voel me herboren. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen. Het heeft me enorme inzichten gegeven en dat is onbetaalbaar.

Rob, Mede eigenaar Stal Oppe Stiene

 

Mijn tweede Diepe Duik en weer briljant om te beleven. Het was echt weer een verdieping. Frank en Joost hebben beide een fantastisch inlevingsvermogen en verstaan de kunt om zonder oordeel te kijken en op het juiste moment het juiste te zeggen of te doen.

Frank Saris, Business Development Manager

 

De diepe Duik betekend voor mij tevredenheid, geluk, liefde, tevredenheid om daar te zijn waar je eigenlijk niet wilt zijn en acceptatie van jezelf.

Katja, Dierenarts

 

Ik keek al lang uit naar een vervolg op de Duik. De Duik heeft mijn kijk op het even veranderd en de kwaliteit van mijn leven verbeterd. De Diepe Duik is de Duik in het kwadraat.

Johan de Kort, Ondernemer HR Support

 

Ongelooflijk wat er wéér gebeurt, in deze 4 dagen….. wat een verrijking. Deze training zie ik als een katalysator om me te ontwikkelen. Alle gevoelens en ervaringen zijn van mezelf…..maar in mijn eentje was ik daar niet bijgekomen.

Na de Diepe Duik sta ik veel meer met beide benen op de grond, de inzichten lijken meer te integreren. Het zijn geen mooie, losstaande ervaringen, maar ik voel het dieper in mijn lijf. Ik voel me dichter bij mijn kern, ben heel blij. Ik ben nog wel veel aan het landen. Dank aan Joost en Frank & de groep.

Lianne, Loopbaanbegeleider LDR

 

Tegen deze beleving van de Diepe Duik kan niets op.

Ron N

 

Hoe kan ik woorden vinden voor deze overweldigende dagen? Ik voel me geweldig en geweldig dankbaar! Heel heel erg bedankt lieve Joost en Frank.

Fréderique, Anculus

 

Overweldigend, wat een reis toch weer. Man man man hoe diep kun je gaan? Had het voor geen goud willen missen. Een prachtig vervolg op de Duik.Het heeft een nog diepere indruk achtergelaten. Ik heb weer nieuwe inzichten en goede tools gekregen en het heeft me veel rust gegeven.

Ginelle

 

De Duik maakte al veel bij me los maar tijdens de Diepe Duik kwam het allemaal samen en viel het op zijn plek. Eindelijk heb ik zicht op wie ik werkelijk ben, wat ik nodig heb en wat belangrijk voor me is. Samen met 12 prachtige mensen heb ik in de besneeuwde omgeving van het mooie St.Geertruid vier indrukwekkende dagen beleefd die ik nooit zal vergeten.

Frans Lengkeek

 

Geweldig! Verbluffende resultaten, niet in woorden uit te drukken. Dankbaarheid voor deze 4 dagen inzichten.

Serge, Bedrijfsleider Licht & Recame BV

 

De training ”Diepe Duik” heeft ongeloofelijk veel voor mij betekend. De Duik was al een geweldige ervaring maar de Diepe Duik was een mega ervaring!

José Wittkampf, Bedrijfsleider

 

Een prachtige verdieping op de Duik! Ik dacht alles al meegemaakt te hebben, maar niets is minder waar! De ervaring die ik heb gehad is met geen pen te beschrijven. Ik kan nu voor het eerst in mijn leven ervaren wie ik echt ben, en dit laat me niet meer los. Als een puzzel waarvan de laatste deeltjes op hun plaats vallen en je vanaf dan kan genieten van zijn volledige schoonheid.

Rudi Vandenberk

 

Het was een fantastische Diepe Duik! Ik had schroom om te bedenken of het nog beter kon zijn dan de 1e Duik maar het was boven mijn verwachting. Het programma zit heel goed in elkaar. Wat valt er nog veel te ontdekken als je dieper gaat!

Ans

 

Een fantastisch geschenk! Ik heb dingen meegemaakt die niet te beschrijven zijn, maar nu al mijn leven verdiept hebben.

Jeroen van der Velden, Eigenaar Veldsaam

 

Prachtig vervolg op de Duik. Nog intenser, nog dieper, nog mooier! Een absolute aanrader voor elke duiker!

Marjolein, Arts

 

Wat een ervaring. Iedere dag weer. Je kunt het geen handen en voeten geven. Het overkomt je. Magistraal. In de diepe Duik komt alles bij elkaar. Duizend maal dank voor deze reis. Om nooit meer te vergeten. Klasse……! Joost, Frank, jullie zijn fantastische reisleiders.

Ron de Laat, Test Engineer Philips Healtcare

 

Geweldig – volgend jaar weer!

Berit

 

Ik kon me volledig en in vertrouwen overgeven aan de Diepe Duik om nog dichter bij mezelf en mijn bestemming te komen, waar alleen het gevoel van dankbaarheid op zijn plaats is.

Helene Moonen, Groepsleider Philips Healthcare

 

Fenomenaal; hoe overweldigend. Als een boek waarvan je zou willen dat het einde nooit komt. Dat komt natuurlijk wel, maar het verhaal neem je mee. En dat is meer dan overweldigend!!! Vervulling; Vertrouwen en Kracht, ongelofelijke liefdevolle kracht.

Frank Saris, Business Development Manager, PACCAR Financial Europe

 

In de Duik heb ik contact gemaakt met wie ik ben. In de Diepe Duik heb ik de essentie van het leven ervaren.

Ik ontvang het leven nu in overgave. Met dankbaarheid. Ik voel een diepe rust.

Brechtje Vanhommerig

 

Het was een geweldige diepgaande ervaring. Volgens mij doken we de ruimte in!

John

 

Het is nog steeds moeilijk in woorden uit te drukken….
De Duik is een enerverende reis waarin ik mezelf heb gevonden. Het heeft me vele malen meer opgeleverd dan ik had durven hopen. Ik sta ECHT heel anders in het leven. Lichter vrijer. Ik heb iets geleerd wat ik mij leven lang bij me zal dragen. Het lijkt net of ik een nieuwe bril op heb. Ik kijk anders naar de wereld en de mensen om mij heen. Het is of ik voor het eerst ook mezelf zie, los van mijn verhaal. Met alles wat ik ben en in volledige acceptatie met mezelf.

Rhodi, Coördinator Communicatie, Nederlandse Skivereniging

 

Echt geweldig, dat je dit mag beleven en kan beleven, een geweldig cadeau. Een super aanvulling op de Duik.

Rob

 

De Duik was voor mij spoedeisende hulp omdat ik totaal vastgelopen was. In de Duik ervaar en onderzoek je je overtuigingen, je verdriet en ook je kracht en je potentieel. Ik voelde me hierna zo compleet en dacht “aha, dat ben IK dus”, en heb me als dat IK gedefinieerd.

De Diepe Duik is een letterlijke verdieping daarvan geweest en ik heb nog zo veel meer gevonden. Onder andere het loslaten van concepten in mijn systeem was geweldig. Er is daardoor zoveel ruimte ontstaan die nu opnieuw ingevuld kan worden. Ik kan me nu nieuw neerzetten in deze wereld.

In het verdere verloop van de Diepe Duik konden wij gezamenlijk beleven dat we werkelijk allen volledig EEN zijn. En dit zonder zweverige aspecten. Het is gewoon te ervaren, deze rust, de stilte, liefde, vrede en ruimte. Ineens was mijn IK niet meer belangrijk. We streven toch allemaal in onze essentie hetzelfde na….. Deze energie van het veld dat overal om ons heen is, is thuiskomen, is alles. Geen verder zoeken meer. Wij zijn verbonden. En het mooiste is, dat ik het vanaf nu altijd en overal weer kan opzoeken. De Diepe Duik is opnieuw levensveranderend, een keerpunt in mijn leven. Ik voel grote dankbaarheid voor het werk van Joost en Frank, het is een groot cadeau aan de wereld.

Ilona Hoffmann, Philips

 

Geweldig! Ik ben helemaal los en kan mijn uitdagingen aan.

Franc Verstappen, Engineer, INNO-Metaal BV

 

Ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren en weer veel in beweging gezet! Dat het zomaar kan, in een onbekende groep, (uiteraard in een veilige omgeving) in slechts 4 dagen weer zoveel moois over jezelf te weten komen. Dit gaat me zoveel brengen.

Mirjan

 

Joost en Frank het was weer heel bijzonder. De Duik was voor mij als een speeltuin voor het leven. Vallen, opstaan, genieten, ervaren en spelen! En wat heb ik genoten van jullie warmte en de kwaliteit van de training! Ik ben klaar voor de diepste duik!

Jeroen, coach Swing of Life

 

Natuurlijk gebeurde er iets anders dan ik vooraf verwacht had. Maar dat is het mooie aan de Diepe Duik en aan de ‘gewone’: er gebeurt wat er moet gebeuren en wat er kan gebeuren. Wat een mooie ervaring en bijzondere lessen heb ik weer geleerd.

Hanneke, ZZP-HRM L-inc

 

Het was heel erg gaaf, ben heel blij dat ik de Diepe Duik gedaan heb. Het was echt een verdieping.

Lih-Mei

 

Na de eerste Duik is de Diepe Duik wederom een fantastische ervaring, een heel mooi proces om mee te maken. Een vertrouwde omgeving met goede begeleiding, een genot om er deel vanuit te maken. Op naar de toekomst met een pakket van eigen inzichten!

Frans Veldmans

 

Ik ben ontzettend blij dat ik de Diepe Duik gedaan heb!

Clara

 

De Diepe Duik heeft me net gegeven wat ik nodig had. Een warm bad, zorgeloosheid, me gewaardeerd en gezien voelen. Opnieuw zo mooi. Ontzettend dankbaar voor alles wat ik er gebeurd is. Heel veel dankbaarheid ook voor de fijne begeleiding van de trainers Joost en Brechtje.

Helen

 

De diepe Duik heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Dank jullie voor wederom voor ’n geweldige ervaring!

Peter Veeke

 

Ik vond de Diepe Duik helemaal geweldig. Weer goed gekozen onderwerpen met zeer persoonlijke aanpak, met altijd die positiviteit en rust. Heel waardevol en een dikke pluim voor jullie. De Duik blijft een onderscheidende training. Wat ik geleerd heb was boven verwachting.

Marleen van den Heuvel, Teamcoördinator Continu BV

 

Ik heb een geweldige vier dagen gehad! Het bad is nog dieper en warmer dan de Duik. Ik heb weer een richting en een doel.

Filip Vughts, Senior System Verification Engineer Philips Healtcare

 

Wat een openbaring! Het is inderdaad een hele diepe Duik….., maar je komt zo mooi weer boven.

Marleen van den Heuvel, Teamcoördinator

 

Je bewustwordingsproces wordt op gang gebracht en het effect is mega groot!

Marcel van den Berg, Zelfstandig Ondernemer en kunstenaar, HLG

Wat een verrassing. Wat een verademing.

Monique van Gogh

 

Na mijn deelname aan de Diepe Duik concludeer ik dat deze zo’n schitterende aanvulling vormt op de gewone Duik, dat het bijna onvoorstelbaar is dat slechts zo weinig deelnemers van de Duik ook de Diepe Duik doen. Hoewel ik vooraf natuurlijk ook niet wist wat me precies te wachten stond in de Diepe Duik was ik wel serieus wakker geschud en was ik heel eager om meer te weten en meer te ervaren. De Diepe duik was precies zoals de naam al aangeeft, een echte verDIEPing, van de Duik, waarmee voor mijn gevoel bovendien een krachtige bijdrage wordt geleverd aan de consolidatie van het resultaat van de eerste Duik!!

Frank Saris (na 3 maanden) 

 

Ik had na de Duik best hoge verwachtingen van de Diepe Duik. En……ik ben nog overdonderd over hoe het werkelijk was: FANTASTISCH…..zucht. Oneindig dankbaar.

Ageeth 

 

Een hele bijzondere, warme ervaring, met een enorme verdieping op de processen waar je inzit en doorheen gaat. Veel inzichten gekregen, waar ik verder mee kan in mijn ontwikkeling.

Sigrid van den Oever, directie secretaresse Provincie Noord-Brabant 

 

Een onvergetelijke reis en tocht met liefde, vertrouwen en geluk waarmee verbinding is gemaakt met angst verdriet die met al mijn zonnestralen wordt omarmd.

Brenda de Man 

 

Wat een weergaloze reis naar binnen.

Ismael, Regisseur Pink Rabbit 

 

Een geweldige reis naar binnen met een fantastische groep mensen waarin mijn hart vol liefde weer is geopend en ik heb ervaren hoe ik weer meester kan zijn over mijn eigen leven. Dat het leven je niet overkomt maar je het kunt creëren zoals je zelf wilt.

Desiree van der Woning 

 

Life changing! Het kunnen innemen van andere perspectieven geeft vrijheid en maakt immens blij!

Frank 

 

‘Ik heb mezelf teruggevonden. Het was fantastisch’

‘De Diepe Duik gaat nog een slag verder. Ik heb er onbeschrijfelijk veel aan gehad’

‘Zoveel meer verdieping in de processen’

Back To Top