Ga naar hoofdinhoud
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING DE DIEPE DUIK

TRAINING DE DIEPE DUIK

training-de-diepe-duik-01

TRAINING DE DIEPE DUIK-VERVOLGCURSUS

De Diepe Duik is een vervolgcursus persoonlijke ontwikkeling. Een vijfdaagse verdieping voor mensen die Training de Duik gevolgd hebben.

In de training de Duik doe je onderzoek naar je overtuigingen en je overlevingsmechanismen. Je krijgt inzicht in jezelf, in wat je wilt, en ontdekt je innerlijke kracht. Je leert nare ervaringen, belemmerende overtuigingen, en oude patronen los te laten, en je te richten op de toekomst. Dit komt ook in de Diepe Duik terug, maar hier duik je nog dieper.

In training de Diepe Duik verdiep je het contact met wie je echt bent. Je krijgt helderder inzicht in jezelf en in je onbewuste patronen en je leert op een dieper niveau los te laten. Je ontdekt je ware potentieel en je zal merken dat jouw mogelijkheden oneindig groot zijn.

‘Ik heb mezelf teruggevonden. Het was fantastisch’

‘De Diepe Duik gaat nog een slag verder. Ik heb er onbeschrijfelijk veel aan gehad’

‘Zoveel meer verdieping in de processen’

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren. Heb heel diep gedoken en heb me heel veilig en geborgen gevoeld. ” Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V.

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

Back To Top