Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

RESULTATEN ACHTERAF

RESULTATEN ACHTERAF

LANGE TERMIJN EFFECTEN

Net na de training kun je je natuurlijk super voelen en kan de wereld er heel anders uitzien. Heel fijn. Maar heeft de Duik ook effect op de lange termijn? Daar gaat het natuurlijk om. Toch? Lees hieronder welk effect de Duik op het leven van deelnemers heeft gehad.

DEELNEMERS OVER DE RESULTATEN EN HET LANGE TERMIJN EFFECT

Training de Duik (3 jaar geleden) was voor mij een waardevolle 1e schakel in de keten der veranderingen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb ervaren dat er zo veel moois meer te beleven valt. Keer op keer zet ik nu stappen op mijn eigen groeipad en kom ik dichter bij mezelf.

Ank van Lieshout (na 3 jaar)

 

De Duik was voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik heb er nog steeds veel aan. (na 2 jaar)

Giovanni Doran, Sales Manager Benelux Clariant

 

De Duik heeft zo ontzettend veel met me gedaan. Veel meer dan ik in de gaten heb gehad, ik merk het nog iedere dag. Lijkt of ik een ander mens ben geworden. Fantastisch.

Sigrid van den Oever (na 1 jaar)

 

De Duik heeft mijn leven echt veranderd, dat merk ik iedere dag. Ik sta veel steviger in mijn schoenen en ken mezelf veel beter.

Franc Verstappen (na 9 maanden)

 

Door de Duik ben ik voorgoed veranderd. Mijn leven is verdiept, ik heb veel ballast achter me gelaten, heb zicht op mijn talenten en valkuilen en leef heel bewust. Mijn kijk naar de medemens is compleet veranderd, ik kijk namelijk zachter naar ze en zie de essentie van iedereen en respecteer dat iedereen op zijn eigen weg van ontwikkeling is. Ik eet gemakkelijk gezonder en ondersteun duurzame producten. Ik heb veel meer energie en durf mijn talenten naar voren te brengen en in te zetten. Ik heb vertrouwen dat alles op zijn tijd op zijn plek valt. Met de Duik heb ik een begin gemaakt en sta nu op de stoep naar een nieuwe leven, het leven dat ik werkelijk wil en waar ik met alles wat ik ben achtersta. Bij jullie is mijn leven begonnen daarvoor kan ik niet genoeg danken.

Ilona Hoffmann, Philips International B.V. (na 7 maanden)

 

Na de duik was het alsof mijn oude leven, de oude versie van mezelf was opgehouden te bestaan. Ik zag alleen nog mijn oude jas aan de kapstok hangen, het cocon waarin ik jarenlang heb gewoond zonder ooit vlinder te worden.

Frans Lengkeek, Bestuurder (na 14 maanden)

 

De Duik, nu 4 jaar geleden, was voor mij de omkeer. Het heeft bij mij een aantal blokkades opgeheven waar ik nog steeds plezier van heb.

Henry Knoop, Directeur Support Groep (na 4 jaar)

 

Voor het eerst ervaar ik wat het in jezelf geloven is. Ik wist niet hoe het voelde. Je kunt boeken lezen en mensen kunnen het tegen je zeggen. Maar nu VOEL ik het!

Anja (na 4 maanden)

 

De Duik heeft me heel veel gebracht. Ik heb veel geleerd en ben veel bewuster gaan leven. Ik ben opener geworden en krijg hier veel voor terug. Het maakt me gelukkig en geeft me veel energie.

Hans, Consultant Fontys Hogescholen (na 3,5 jaar) 

 

De Duik en de Diepe Duik waren voor mij levens-veranderend. Stap voor stap ben ik dichter bij mezelf gekomen en volg ik mijn hart. Ik ben uit mijn cocon gekomen en word een prachtige vlinder. En dat blijft maar doorgaan. De Duik werkt nog steeds door.

Helen (na 1,5 jaar)

 

Voor mij was de Duik een punt van verandering, een prachtig moment. Ik ben daar heel dankbaar voor.

Rob van Ekeren (na 10 maanden)

 

Na de Duik is mijn leven begonnen.

Anja (na 11 maanden) 

 

4 jaar geleden kwam ik totaal vernieuwd terug van een weekend Duiken.

Dit weekend is daadwekelijk een keerpunt in mijn leven geworden!

De mission statement hangt nog aan de muur en zal daar blijven hangen om me te herinneren aan mijn ontwikkeling en dat er absoluut heel veel mogelijk is mits je het maar aan durft te gaan.

Marijn (na 4 jaar)

 

Nog steeds een van de mooiste ervaringen van mijn leven. Ik leef bewuster, met meer gevoel, ben milder voor anderen en mezelf.

Marloes (na 1 jaar) 

 

De Duik voelt als een grote schoonmaak, confronterend en heilzaam. Een ervaring die voor mij een keerpunt was, nog steeds doorwerkt en waardevolle veranderingen op gang heeft gebracht.

Annelies, Journalist (na 10 maanden)

 

Oneidig dankbaar!

Ik was bang dat ik alles uit de Duik na 1 maand kwijt zou zijn. Maar jullie hebben mij een hele mooie richting aangewezen en laten voelen. Daardoor weet ik waar ik naar toe kan en wil!. Nu, één jaar na de Duik groei ik nog elke dag. Daar ben ik jullie oneidig dankbaar voor!

Jetteke (na 1 jaar)

 

De Duik heeft me geleerd wat ECHTE warmte is en te vertrouwen op mijn gevoel ipv mijn verstand. 10 boeken konden me niet vertellen wat ik daar in 30 minuten ECHT snapte. Mijn zelfbeeld is daarna 180 graden gedraaid en iedereen reageert daarop…..motivatie “all over “ dus ! Zelfs na 2 jaar ontwikkel ik me nog steeds ELKE dag naar aanleiding van De Duik…Er is werkelijk geen enkele dag voorbij gegaan waarbij ik me NIET bewust ben van HOE en WAAROM ik dingen doe zoals ik ze doe… Ik ben de “details” ( oefeningen, weetjes ) vergeten maar de essentie; het voelen is helemaal verankerd in mijn leven. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik DURF me te laten zien… Ik LEEF met hoofdletters nu…en alleen al het feit dat ik dat kan schrijven en uitspreken…wow!

Patrick van der Heijden (na 2 jaar)

 

De Duik heeft me voorgoed en blijvend veranderd. Ik voel me er letterlijk een beter mens door. Het heeft me tevens verrast om te zien hoe De Duik anderen geholpen heeft. Het heeft mij succes gebracht. Een Duik is een ervaring die je echt niemand zou mogen onthouden.

Johan de Kort, HR Consultant de Kort HR Support (na 2 jaar)

 

De Duik heeft een permanente verandering teweeg gebracht in mijn benadering van het leven, minder vanuit het denken, meer vanuit het gevoel. Het heeft mij aangezet tot nader onderzoek naar mijn eigen waarheid.

Serge de Vries, Bedrijfsleider Licht& Reclame (na 2 jaar)

 

De Duik was het begin van mijn transformatie. In de Duik heb ik me bevrijd. Ik heb ervaren wie ik ben. Ik heb gekeken naar wat ik wil. Ik heb gekozen.

Brecht Vanhommerig, Leerkracht / Coach (na 6 maanden)

 

De Duik maakt voor mij nog steeds een wereld van verschil. Ik ben veel rustiger en beter in contact met mezelf en anderen.

Rob van Dael (na 10 maanden)

 

De Duik heeft me geleerd anders tegen de dingen aan te kijken en te beseffen wat echt belangrijk is in het leven. Het heeft me geleerd dicht bij mezelf te staan en te leven in het nu.

C. Meeuwis, Ondernemer Stickerwinkel.com (na 16 maanden)

 

Ik stel keer op keer vast dat De Duik heel erg belangrijk is (geweest) in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb er ontzettend veel aan gehad!

Ed Heerschap (na 2 jaar)

 

De Duik heeft blijvend resultaat voor mij gehad. Het is voor mij onderdeel van een totaalproces waarbij er een versnelling plaats vond en ook wel dingen duidelijk werden waarvan ik toch echt dacht dat ik daar al klaar mee was of dat ze me minder belemmerden dan ze deden, ook een beetje het effect van de ‘geest is uit de fles’ en je krijgt hem er niet meer in terug…

Hanneke Cronenberg, Interim HRM L-INC (na 2,5 jaar)

 

Sinds de Duik ben ik hard gegaan. Ik ben alles aan het doen wat ik me heb voorgenomen en heb niet veel shit meer om op te lossen.

Frans Veldmans (na 6 maanden)

 

Het is alweer 3 jaar geleden dat ik de Duik heb gedaan. Ik sta nu veel steviger op mijn benen en weet beter wat ik wil en niet wil. Ik ben minder aan het pleasen en ben meer bij mezelf.

Marleen van den Heuvel (na 3 jaar)

 

Het was echt een openbaring, een ‘life changer’. Ik ging er heen zonder al te veel verwachtingen, maar ik kwam terug met een koffer vol wijze lessen en onvergetelijke ervaringen. Het heeft me een totaal andere kijk op mezelf en het leven gegeven. Ik durf weer te leven.

Ralf (na 6 maanden)

 

Dankzij de Duik ben ik nu ¾ jaar clean.

Auke, Web Development (na 9 maanden)

 

De Duik is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Het heeft me geholpen om in te zien dat belemmeringen vooral vanuit jezelf komen. En de Duik heeft me tools gegeven die belemmeringen aan te pakken en te handelen.

John Elast, Gemeente Eindhoven (na 3,5 jaar)

 

Misschien moeten jullie de training omdopen in ‘De sneeuwbal’. Natuurlijk moet je jezelf laten gaan. Maar het grootste effect volgt toch na de Duik……

Zonder gekheid: jullie zetten verandering in gang.

Henri vd Griendt, Verkoper GEA Bakel (na 1 jaar)

 

Wat vliegt de tijd… mijn Duik is alweer 9 maanden geleden. Ik ben nog steeds erg dankbaar dat jullie mij tijdens dat weekend mijn eigen kracht hebben laten voelen. Ik ben blij met wie ik ben en ik voel nu echt dat ik er mag zijn. Dat ik mezelf mag laten zien. En dat ik mag vertrouwen op m’n eigen kracht. Nogmaals: bedankt voor het duwtje in de rug dat jullie me met de Duik hebben gegeven. Ik hoop dat jullie nog veel mensen kunnen laten delen in deze waardevolle Duik-ervaring! Ik denk er in ieder geval regelmatig met warme gevoelens aan terug.

Karin (na 9 maanden)

 

Het waren de mooiste 4 dagen van mijn leven. De Duik heeft mijn kijk op het leven veranderd. Dat je nu moet leven en genieten ipv naar het verleden te kijken of naar de toekomst te denken. Vooral op je doel afgaan en je niet door je belemmeringen laten lijden.

Macha (na 7 maanden)

 

De Duik heeft mij instrumenten gebracht om mijzelf beter te begrijpen en hierdoor beter te kunnen functioneren als mens. Een reguliere onderhoudsbeurt die ik ieder kan aanraden.

John, CFO Koninklijke De Vries Scheepsbouw (na 7 maanden)

 

Het is nu 3 maanden geleden en mij leven is veranderd. Loslaten levert zoveel op!

Relaties versterken en vernieuwen.

Ik heb rust! Ik leef! Ik zie mij toekomst vol verwachting tegemoet!

Rolf Simons, Communicatieadviseur Gemeente Eindhoven (na 3 maanden)

 

Ik sta na de Duik onbevangener in het leven.

Ron N. (na 14 maanden)

 

Het is nu 3 jaar geleden dat ik de eerste Duik heb genomen en kijk nu terug op de stappen die ik heb gemaakt. De inzichten die in dat weekend zijn gedeeld hebben mijn ogen geopend. Hierdoor ben ik anders naar mijn leven gaan kijken en handvatten gekregen voor de toekomst. Het verleden heeft een plek gekregen en daarbij heb ik meer vertrouwen in mezelf en wat het leven mij kan bieden. Ik kan beter voelen wat goed voor me is en wat bij me past en durf hier nu ook voor te gaan. Ik ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Er zijn vast heel wat andere soort gelijke trainingen, maar hoe jullie het doen….tja… dat is toch wel briljant, met zoveel respect, geduld, kennis en ervaring.

Boaz (na 3 jaar)

 

Ik ervaar het leven niet meer als een worsteling en voel me veel lichter.

Floor Blauw, Opleidingsfunctionaris (na 4 jaar)

 

De Duik heeft mij heel veel gebracht. Ik heb dingen achter me gelaten en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben echt veranderd.

Katja, Dierenarts (na 1,5 jaar)

 

Voor mij was het belangrijkste element van de training het leren loslaten. Ik heb de kern van mezelf gevoeld en hoe krachtig die is. Tevens fysiek kunnen ervaren hoe makkelijk het kan zijn om los te laten. Hier heb ik nog dagelijks profijt van. Tijdens het weekend is het begin gemaakt en dat breidt zich nog steeds uit. Ik kan nu mijn kracht naar buiten brengen. Mensen in mijn omgeving zagen en zien het verschil en raken daardoor ook nieuwsgierig en enthousiast naar wat de Duik kan brengen.

Marianne van Hoof, Verpleegkunidige Maxima Medisch Centrum (na 20 maanden)

 

De Duik is voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik heb mezelf leren kennen.

Helen (na 9 maanden)

 

Een bewustwording, ik ervaar meer rust in mijn eigen zijn en alles hier omheen.

Miriam (na 8 maanden)

 

Voor de Duik ik had last van gevoelens die me bezig hielden. Sommige voor korte, meeste voor langere tijd. Ik ervoer dat als een soort van blokkade die mij tegen hield en levens energie verspilt. De Duik heeft me geleerd hoe om te gaan met emoties en om onwenselijk ballast weg te krijgen. Met het loslaten kwam rust en een meer zelfvertrouwen. Ik voel me nu veel meer mezelf(authentiek) en veel beter in staat om om te gaan met de complexiteiten van het leven en mijn werk.

Marcel, Software Designer Philips Healthcare (na 6 maanden)

 

De situatie is niet veranderd maar ik ben veranderd in de situatie. Ik ben rustiger en meer bij mezelf.

Marcel van den Berg (na 15 maanden)

 

Ik sta relaxter in het leven, leef meer vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn ratio. Familie, vrienden en collega’s zien aan mij dat er iets veranderd is. Ook mijn contacten met andere mensen zijn hierdoor anders, beter zelfs. Ik merk dat ik makkelijker met problemen om ga, ik kan beter en sneller tot de kern doordringen. Ook pak ik dingen eerder op en stel minder uit.

Hans Triepels, Consultant Fontys Hogescholen (na 2 maanden)

 

Nu, 10 maanden na mijn Duik en al weer bijna drie maanden na mijn Diepe Duik, houdt het fantastische gevoel waarmee beide weekends werden afgesloten nog steeds aan. Een veel grotere kennis over mezelf, de wereld en mijn plaats in de wereld, maken dat het leven zelf, leuker en gemakkelijker is geworden. Ik functioneer plezieriger in relaties en mijn relaties hebben meer diepgang en zijn waardevoller. Ik kan eigenlijk geen aspect bedenken dat niet in meer of mindere mate positief veranderd is. Ongetwijfeld had ik een hoop kennis die Frank en Joost hebben overgedragen ook uit boeken kunnen halen, maar Frank en Joost slagen er in om het je te laten voelen en ervaren. De impact die dat heeft is onbeschrijfelijk en verklaart naar mijn mening ook de ongelofelijke kracht van zowel de Duik als de Diepe Duik. Frank en Joost, Bedankt!!!”

Frank Saris, (na 10 maanden)

 

Ik wilde jullie laten weten dat het heel goed met me gaat. Ik zag net op de site van de Duik dat iemand schreef: ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Bij mij is dat ook! Maar het is nog meer. Ik weet nu ook wat ik te doen heb. Nou daar heb ik heel wat jaren naar gezocht. En de Duik heeft het startpunt gegeven om dit inzicht te krijgen. Op mijn werk merken ze het, ik wordt positief beoordeeld.

Rob (na 9 maanden)

 

Ik heb weer zelfvertrouwen.

Violaine, Senior Legal Counsel Philips International B.V. (na 5 maanden)

 

Door de Duik het ik veel dingen uit het verleden verwerkt. Nu kan ik weer genieten, heb zin in dingen, maak nieuwe plannen en durf weer te leven.

Ingrid van Eijk, (na 1,5 jaar)

 

Na veel ervaring op het gebied van trainingen, een opleiding en het lezen van boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik gaan ‘duiken’. Wat me aansprak was: – de vorm waarin de trainers de informatie gieten (komt erg binnen); professioneel en goede opbouw; – de zachtheid van de begeleiding met op de juiste momenten de nodige confrontatie (anders komt t bij mij ook niet binnen, haha); – afwisseling van theorie en oefeningen met familie-opstellingen; – een onderdeel wat mij echt veranderd heeft: ik heb nu een ‘wetenschappelijk’ bewijs dat ik heel veel innerlijke kracht bezit en dat ervaar ik als een godsgeschenk!!! Diepe, diepe indruk maakte dit op mij. De begeleiding hierin was echt van waarde en essentieel.

Ulla van den Brekel, (na 2 jaar)

 

De Duik is de aanzet geweest om mijn leven een andere wending te geven. Dagelijks kan ik terugvallen op de oefeningen om de ontwikkeling verder voort te zetten.

Lisa Meijer, HR manager HTR B.V. (na 1 jaar)

 

De Duik heeft me geholpen te ontdekken wie ik ben en waarom ik de dingen doe die ik doe en dingen niet doe. Het heeft me handvatten gegeven hier mee om te gaan.

Jeroen van der Velden (na 4,5 jaar)

 

In deze training heb ik voor het eerst gekozen voor het leven.

Ineke Mol, ervaringswerker GGZ (na 2 jaar)

 

Zoals ik destijds al zei: diep gedoken en veilig bovengekomen. Dat geldt nog steeds. De Duik werkt gewoon langer nog dieper door.

Eva, Creditcontrol v Udenhout (na 21 maanden)

 

De Duik was voor mij het begin van een veranderingsproces. Ik ben nu bewuster en kom beter voor mezelf op.

Berit (na 9 maanden)

 

Mijn leven bestond voor een groot deel uit het controleren, sturen en manipuleren van de toekomst. Ik realiseerde me dat dit door belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties en overlevingsstrategieën uit het verleden kwam. Desondanks lukte het me maar moeilijk om daar verandering in aan te brengen, vele uren hulpverlening en trainingen ten spijt. Dit heeft mij tot 3 x toe een burn-out gebracht. Het patroon was duidelijk zichtbaar maar hoe kon ik hier anders mee omgaan? Ik had behoefte aan een accelerator, iets wat mijn leven in een positieve stroomversnelling kon brengen. De Duik kwam op het juiste moment op mijn pad. De intense ervaringen bij De Duik – en de praktische uitwerking daarvan – hebben voor mij hét verschil gemaakt. Ik heb een groot deel van mijn perfectionisme en het ‘moeten pleasen’ los kunnen laten. Het leven is makkelijker en overzichtelijker geworden. Vervelende zaken die ik (natuurlijk nog steeds) tegenkom bekijk ik vanuit een geheel ander perspectief. Dit maakt alles meer hanteerbaar. Maar het grootste kado wat ik heb mogen ontvangen is liefde voor mezelf. Geheeld, verlicht en bevrijd… wie had dat durven dromen?! En zo ervaar ik het nu, 4 maanden later, nog steeds. Deze levensles vergeet ik niet meer.’

Rhodi, Nederlandse Skivereniging (na 4 maanden)

 

Met weemoed denk ik terug aan het “lichte gevoel” direct na de Duik. Met tijd en wijlen kan ik dit heel makkelijk terug halen. Ik merk dat ik me bewuster ben van mindfulness en een positieve benadering van dingen.

Janet Kuijken, Coördinerend begeleidster Lunetzorg (na 1,5 jaar)

 

De impact van de Duik merk ik op zeer diverse vlakken. Langzaam kwam de ‘sterkere’ Carlo bovendrijven die bewustere keuzes ging maken en zich ook feller (eigen mening) uitte naar anderen/omgeving toe. En nu meer voor zichzelf kiest. Merk vooral dat ik ‘sterker’ ben. En niet meer zo gauw met anderen mee ga, als ik dat zelf eigenlijk niet wil. Ik voel me sterker, bewuster. Kies meer voor mezelf dan ooit …en het kan nog beter. Het is een proces waar zeer sterk een positieve lijn gaande is.

Carlo Loomans, Vrije Tijd en Vorming, Stichting ORO (na 5 maanden)

 

The course taught me how to deal with problems and how to interact with people. It helped me understand the way I react in stress/panic situations, it taught me to “fight” for the things I want to achieve, it helped me to deal with my emotions. There are almost 3 month sinds the course, and I still think about the things I learned.

Valentine Zijdenbos-Petre, Test Engineer Philips Healthcare (na 3 maanden)

 

De Duik heeft me geholpen om mijn verleden een plek te geven waardoor het voor mij mogelijk werd / wordt om door te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Er is een nieuwe wereld voor me geopend.

Marie-José van Dael, Ondernemer Stal ‘Oppe Stiene’ (na 10 maanden)

 

De eerste Duik heeft mij vooral inzicht gegeven, op gevoelsniveau, wat mijn verleden (mijn traumatische ervaring) in het heden nog met mij doet, de doos met ervaringen is tijdens deze duik geopend. Daarbij is mijn kernovertuiging ook goed aan het licht gekomen. Voor de duik leefde ik in de overlevingstand. Na de eerste Duik ben ik verder gegaan in een coachtraject bij Joost Harends. Tijdens dit coachtraject kon ik steeds meer en beter naar mijn verleden kijken zonder uit balans te raken. Zaken vielen op hun plek en gaven ruimte aan meer kunnen genieten van de mooie dingen in het nu.

Marijn Scharten, Coördinator Vrijwilligerswerk / Vertrouwenspersoon (na 10 maanden) 

 

De Duik kwam op een passend moment in mijn leven. Ik stond op het punt om uit vaste dienst te gaan en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ervaringen in de Duik lieten me nog meer ervaren hoe sterk ik ben, hoeveel wijsheid en kracht wij mensen bezitten en hoeveel er is om dankbaar voor te zijn. Joost en Frank: bedankt!

Willy Zelen, Trainer / Coach Daad en Kracht (na 9 maanden)

 

Ik ben destijds in de Duik echt bij mezelf geweest en heb mogen ervaren wat het is om alles los te laten alle ballast weg te zetten. Ervaren hoe je er zelf instaat klinkt logisch maar wat had ik toch een harnas en plichten. Ik ben dankbaar dat ik er bij was, zoveel “rijker” ben weggegaan en tot op de dag van vandaag nog steeds bezig ben met het waar te maken van ”mijn plan van aanpak”.

Rudi Vandenberk, Productie Manager Xycarb (na 4 jaar)

 

Ik sta evenwichtiger in het leven en kan met mildheid naar mezelfde rust in mijn leven brengen en kan daardoor de balans behouden. Ik ben meer bij mezelf en raak ballast en frustratie eerder kwijt. Tot nu toe de mooiste tractatie die ik mezelf ooit gegeven heb……

Ron de Laat, System Test Engineer Philips Healthcare (na 18 maanden)

 

3 dagen zeer intensief aan de slag heeft zaken in een stroomversnelling gebracht.

Natuurlijk ben ik dingen tegen gekomen die ik wel wist, maar door de duik ook de kans gekregen om ze te voelen en te doorleven, waardoor ook ballast opgeruimd konden worden. Ik ben zachter voor mezelf geworden. Een weekend waarin je op een hele mooie manier in je eigen tempo steeds beter ziet en voelt wie je bent, dat gun je iedereen. Ik val geregeld op deze ervaringen terug.

Mirjan (na 13 maanden)

 

Met een beetje moed, diep je onder in het warme, respectvolle bad dat Frank en Joost beheren en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Stefan Nas, Financial Controller PACCAR Financial Europe (na 7 maanden)

 

Er is een schil van me afgevallen. Ik ben nu meer bij mezelf en ervaar meer rust.

Maaike, Vitalis (na 10 maanden)

 

De Duik leerde me, naast het lezen van niet eerder ‘toegankelijke’ literatuur (Tolle, Rinpoche) het toepassen van inzichten in het dagelijkse denken en handelen…….het bewust-zijn.

Frank Rokebrand, (na 3,5 jaar)

 

Ik voel me hartstikke goed sinds de training en ben echt een blijer en opener meisje, laat mezelf zien en dat geeft weer veel moois terug. Weet nu dat er veel en mooie kracht binnenin me zit.

Mireille (na 2 maanden)

 

Ik heb een veel beter inzicht gekregen in mezelf. Bewustwording over hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind.

Jurjen, (na 8 maanden)

 

Een maand na de Duik voel ik me nog heel stevig in mijn schoenen staan. De Duik is een reis met jezelf waarbij je thuiskomt. Thuis bij jezelf verbonden met de wereld om je heen.

Mirjam (na 1 maand)

 

Het was voor mij een hele positieve ervaring waar ik nog steeds profijt van heb.

Ton van Mol, fotograaf/cameraman Digitech (na 2 jaar)

 

Vooral mijn plek in mijn familie voelt anders. Door de familieopstelling in de Duik ben ik me bewust geworden van de rol die ik op me nam en die kan ik nu beïnvloeden.

Suzanne Thissen, Leerkracht B.O (na 1 jaar)

 

De Duik heeft me geholpen met de confrontatie met mezelf en het initiëren van het volgende denkproces en de initiatie van verandering.

Yvonne (na 2 jaar)

 

De Duik is een training die heel mooi in elkaar zit. Diepgaand, inspirerend, confronterend, verbindend, verrijkend.

Mirjam, Studente Theologie (na 1 jaar)

 

Ik kan alleen voor mezelf spreken als ik zeg dat ik sinds de duik een krachtiger mens ben geworden!

Yvonne (na 11 maanden)

 

Na mijn Duik is het me goed vergaan, ik ben oprecht gelukkiger, heb ballast los kunnen laten en zit lekkerder in mijn vel.

Wendy (na 7 maanden)

 

De Duik is voor mij een prachtige ervaring geweest welke ik iedereen zou gunnen. Heb inzichten gekregen waarvan ik zeker weet dat ik die niet had gekregen zonder de Duik. Er zijn nog vaak momenten geweest dat ik profijt heb gehad aan mijn Duik!

Rebekka van der Heijden, Medewerker HR GGZ Oost Brabant (na 6 maanden)

 

De Duik heeft mij geholpen om meer in contact te komen met mijn authentieke ik. Ieder mens is tenslotte het product van erfelijke factoren en zijn conditionering op basis van ervaringen In die conditionering zitten allerlei percepties en opvattingen die je kunnen weerhouden van het worden van de persoon die je eigenlijk het liefst zou willen zijn. De duik heeft mij inzicht gegeven in welke zaken voor mij echt belangrijk zijn en welke zaken niet. Dit geeft rust en richting in deze onzekere tijden.

Reinier Klunder, Business risk officer ABN AMRO (na 4 jaar)

 

Het inzicht wat ik in mezelf heb gekregen werkt nog altijd mee in mijn huidig handelen. Het leven is niet makkelijker geworden maar wel een stuk aangenamer en begrijpelijker.

G. Dingemans, GGZ (na 5 maanden)

 

De Duik was nét wat ik nodig had. Door de duik heb ik ingezien dat alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn al aanwezig was, en ik voel het weer!!Door mijn deelname aan de Duik zijn mijn ogen weer gaan stralen. Ik ben op een andere manier naar dingen gaan kijken en dat is tot op de dag van vandaag niet meer veranderd. Ik ervaar meer rust en vertrouwen, ik ben mijn eigen ruimte gaan innemen en besef dat ik veel te geven heb gewoon door te zijn wie ik ben. De Duik was voor mij een life-changing experience die ik iedereen gun.

Wendy Voorkamp (na 9 maanden)

 

De Duik heeft me in beweging gebracht. Mijn houding privé en in mijn baan is voor mijn omgeving een stuk prettiger. Bedankt Joost en Frank!

Stefan, Fysiotherapeut (na 9 maanden) 

 

De Duik heeft me in contact gebracht met mijn ‘essentie’ en richting gegeven aan hoe ik mijn leven wil LEVEN!

Paul Adriaanse, Leerplicht Consulent Gemeente Deurne (na 1,5 jaar) 

 

Mijn duik was helemaal geweldig en fantastisch ’t heeft mij erg veel gebracht. Het heeft mij bewust gemaakt dat ik niet altijd voor andere hoef te zorgen maar dat ik ook voor mezelf mag zorgen. Ik mag er zijn zoals ik ben.

Maud Derix (na 5 maanden)

 

Ik ben bewuster in het leven gaan staan. De Duik heeft mijn leven positief veranderd.

Mark Ernest (na 10 maanden)

 

I did dit my way…… en na de Duik stond mijn hele leven op zijn kop. Alles aangepakt, stuk voor stuk en zo kwam ik op mijn eigen pad en dat voelt prima. Het was een heftig half jaar.

Caroline Verstappen, Manager Incasso Enexis (na 7 maanden)

 

Wat de Duik voor mijn heeften nog betekent; een wereldreis in mijzelf. Daarbij heb ik kracht en geborgenheid in mijzelf gevonden.

Fréderique (na 2 jaar)

 

Mijn duik is inmiddels 2 jaar geleden en nog altijd kan ik terugvallen op de liefde en kracht die ik toen heb gevonden in mezelf. Door de ervaringsgerichte aanpak heeft deze training mijn kijk op het leven enorm veranderd. In positieve zin!

Rhodi Klaring, Outdoor Life coach, Urban Coaching (na 2 jaar) 

 

Verlichting! Ik kan weer echt voelen en echt mezelf zijn. Ik kan het leven met al zijn tegenslagen aan door de tools die ik heb gekregen. DANKBAAR

Ginelle, PA Shell (na 2 jaar)

 

Misschien een cliché maar een Eye opening en een turning point in mijn leven. Nu na 1,5 jaar betekend dit een betere relatie met partner, meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf.

Anoniem (na 1,5 jaar)

 

Het heeft voor mij heel veel betekend. Doordat ik veranderde, heb ik het gevoel dat veel ten goede gekeerd is voor mij. Het heeft mij veel geleerd over de dingen die belangrijk zij en me beter te focussen op die dingen.

Johan, MKB adviseur (na 3,5 jaar)

 

Ik sta bewuster in het leven en op momenten dat ik bij mezelf merk dat ik aan het ‘rennen’ ben, kan ik weer teruggrijpen op dat wat ik bij de Duik heb geleerd en zo weer meer ‘in het moment’ komen.

Sandra (na 9 maanden)

 

Ik ben me vaak heel bewust van wat ik doe en denk. Om dan de technieken toe te passen lukt niet altijd, maar ik ben heel blij met de bewustwording. Daardoor leef ik veel meer in het nu en geniet ik veel meer van de momenten.

Jolijn, Onderzoeker Philips (na 5 jaar)

 

De Duik kwam in een fase in mijn leven waarin het goed was de patronen in mijn leven te kennen en te herkennen. Voor mij was de Duik een start van een periode waarop ik op een andere manier in het leven ben gaan staan.

Pierre, Onderwijs Adviseur BLO Onderwijsadvies (na 5 jaar)

 

Voor mij was het een startpunt om mezelf op de eerste plaats te stellen. Meer mijn gevoel te volgen. Deze training leerde me knopen door te hakken.

Maarten, Producttechnoloog Hoppe Food Group (na 2 jaar)

 

Bedankt voor die intens beleefde dagen. Het is bijna 2 jaar geleden, maar de herinnering nog levendig, en ik pluk er nog steeds de vruchten van.

Marcus (na 2 jaar)

 

Een zeer waardevolle aanvulling in het proces van mijn verandering.

Marcel vd Berg, Kunstenaar (na 3 jaar)

 

De Duik heeft mij geïnspireerd om voor kwaliteit van leven te gaan. Keuzes te maken die goed voelen. Angsten los te laten en durven! De inzichten gebruik ik (en geef ze door!)

Ans Schellekens (na 3 jaar)

 

Voel me sterker & Zelfverzekerder. Zorg beter voor mezelf zonder dat ik anderen vergeet!

Elly Jansen, Participatiecoach Siza (na 1 jaar)

 

De Duik is voor mij de aanzet geweest tot een structurele verbetering van mijn leven. Frans, Loopbaancoach (na 2,5 jaar)

Door de Duik durf ik mij belemmeringen te trotseren, er mee om te gaan en los te laten. Ik leef meer en kan meer genieten.

Hans (na 5 maanden)

 

Je mag zijn wie je bent. Zodra je een van de trainers belt voor wat dan ook heb je dat gevoel in een paar tellen terug.

Janet (na 3 jaar) 

 

Ik heb in ‘’oude’’ omstandigheden een heel nieuwe realiteit kunnen creëren.

Ilona, Training Delevery Specialist Philips (na 2 naar)

 

Het is de aanzet geweest om verantwoordelijkheid te gaan voelen voor mij gevoel. En het lef dóór te gaan op dit vlak dat me zo boeit.

Liane, Loopbaancoach LDR (na 1 jaar)

 

De Duik is een keerpunt geweest; in ontwikkeling gevoel / ‘hier en nu’ / nederigheid en betrekkelijkheid meer toegelaten.

Anoniem ( na 5 jaar)

 

Het heeft me handvatten gegeven om beter in het leven te staan en dichtbij mezelf te blijven.

John v S. (na 2 jaar)

 

Ik kan nu rust creëren in mijn hoofd/lijf op het moment dat ik dit wil. Zoals jullie mooi vertelde, de sneltein stilzetten en tevredenen zijn met wat je hebt.

Anita, Directie Assistent (na 2,5 jaar)

 

Er zijn dingen in mij losgemaakt die ik voorheen wegstopte. Ik kan weer vaker zaken bij een ander leggen die bij een ander horen.

Chantal (na 15 maanden)

 

Ik ben ‘de duik’ gaan doen omdat ik op mijn werk tegen wat problemen aanliep. Maar het bracht mij zo veel meer! Ik ben opener en eerlijker, en dat is zo fijn!

Franc, Sr Engineer Inno-Metaal bv/ INNO-assembly bv (na 2,5 jaar)

 

De Duik heeft mij in verbinding gebracht met de liefde voor mezelf en m’n medemens.

Marie-José, Coach mbv paarden, Stal Oppe Stiene (na 2,5 jaar)

 

Door de Duik sta ik meer open om te voelen. Ik krijg steeds meer inzicht in mijzelf. Door de training de Duik ben ik op een natuurlijkere manier, een liefdevolle moeder voor mijn zoontje geworden. Ik kan mezelf zijn, waardoor het goede naar me toe komt.

Jetteke (na 6 maanden)

 

Voor mij is de Duik echt lifechanging geweest. Dankbaar voor de ervaringen en inzichten die ik toen beleefde en het ‘kwartje dat viel’. Dat was de dag dat ik regie over mijn eigen leven terugpakte. Nog steeds zo ontzettend bijzonder.

Anouk (na 2 jaar)

 

Ik heb nog elke dag profijt van de handvaten die De Duik me heeft gegeven. Het heeft mij veel gebracht, meer dan ik ooit had kunnen bedenken. Nogmaals dank daarvoor!

Marco Gauw

 

28 oktober 2012….ik had een leven voor die datum en heb een LEVEN daarna. Wat was en ben ik blij met mijn missie, mijn kompas waarmee ik voor het eerst na vele jaren richting en perspectief in mijn leven zag. Ik erken en herken dat alle oplossingen in mezelf te vinden zijn, waar ik vroeger de illusie van verlossing buiten mezelf koesterde…Ik LEEF nu 4 jaar bewust, maak keuzes vanuit mijn autonomie en authenticiteit. In mijn flow na de Duik noemde ik de ervaring Lifechanging. Na 4 jaar verklaar ik oprecht en gelukkig dat dit het geval blijkt te zijn…

Ed Heerschap

 

Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Mijn totale visie op het leven is veranderd. Ik zou iedereen de Duik zo gunnen.

Erika, Directeur Buitenplaats Amerongen (na 3 jaar)

 

De Duik was een super training. Ik heb er nog steeds profijt van. Ik kan meer genieten in het nu. Zit minder in mijn hoofd. In de training heb ik oude pijn losgelaten en heb nu meer aandacht voor de positieve dingen. Relaties met mensen om me heen zijn beter geworden en ik heb mijn passie gevonden.

Ben Mertens (na 2 jaar)

 

De Duik is voor mij een enorme verandering geweest. Wat ben ik blij dat ik ‘m ben aangegaan. Ik ben 15 kg kwijt, een soort drukkend gevoel op mijn borst dat er blijkbaar altijd zat, en dat is nu weg. Het voelt ruim, vrij en creatief. Ik ben super blij.

Sabina (na 1 maand)

 

Jaren na het deelnemen aan de Duik ervaar ik dit nog als zeer waardevol. Destijds al een prachtige ervaring, en nu nog steeds dankbaar voor de wijze lessen die ik daar heb mogen ontdekken, gevoeld en ervaren heb.

Samir Toub (na 6 jaar)

 

Afgelopen december heb ik bij jullie de duik gedaan! Wat heeft me dat veel positiefs gebracht! Het is echt levens veranderend geweest. Dank daarvoor.

C. Claessens, SR. Kredietspecialist ING (na 3 maanden)

 

De Duik heeft me weer laten spelen.

Ismael, Regisseur Pink Rabbit (na 3 jaar)

 

Ismael 3 jaar later: ‘’ik sta nu in mijn werk voor de regisseur die ik ben.’’

Desiree na 4 jaar: ‘’met de Duik is mijn transformatieproces begonnen.’’

Anneloes na 3 jaar: ‘’op alle leefgebieden heeft het me wat gebracht’’

Caroline na een half jaar: “ik heb echt zelfvertrouwen. Ik ben meer mens, voel me lekkerder in mijn wel.”

Back To Top