Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

FRANK DORSMAN

frank-dorsman

FRANK DORSMAN | COACH

Frank verzorgt de coachingstrajecten van de Duik.

Persoonlijke ontwikkeling

Al meer dan 25 jaar luistert Frank professioneel naar mensen en naar dat wat hen bezig houdt. Hij doet dit op het gebied van werk, communicatie, het onderhouden van relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2001 heeft hij zijn eigen coachingsbureau in Eindhoven. Frank Dorsman coacht midden- en hoger leidinggevend kader in het bedrijfsleven. Hij is trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, conflicthantering, mediation en teambuilding. En tevens veel gevraagd als loopbaanadviseur. Daarnaast voelt hij zich ook goed in rollen als; gedragssanalist (MDI/MBTI), supervisor en voorzitter.

Frank studeerde Personeelswerk aan de Sociale Academie te Eindhoven. In twaalf jaar bouwde hij bij Arbeidsvoorziening zijn ruime ervaring op in het begeleiden van mensen naar werk. Daarna heeft hij een vestiging van een werving en selectiebureau voor P&O professionals opgezet.

Luisterend vermogen

Mensen benoemen bij uitstek zijn luisterend vermogen, zijn niet oordelend gedrag, zijn scherpe analyses en zijn oprechte aandacht voor anderen.

Hij heeft een passie voor vrijheid en authenticiteit. Frank gelooft dat mensen zich vrijer kunnen voelen als ze hun persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten beter leren kennen en benutten. Hij zet zijn eigen talent in om mensen verder op weg te helpen in het scheppen van hun eigen leven. Inmiddels hebben honderden mensen met hem stappen gezet naar een plezieriger leven.

frank-dorsman

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

“In één woord ‘’WAUW’’. Ik heb al veel dingen gedaan maar in de Duik heb ik mijn antwoorden pas echt gevonden.” Edith, Bedrijven contact functionaris Economie Gemeente Bergen op Zoom

Back To Top