Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

REACTIES EN ERVARINGEN | DEELNEMERS DE DUIK

REACTIES EN ERVARINGEN DEELNEMERS DE DUIK

OVERZICHT VAN REACTIES EN ERVARINGEN VAN DEELNEMERS AAN DE DUIK

Lees hier hoe mensen de Duik hebben ervaren. Wil je iemand persoonlijk naar zijn of haar ervaring vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

IEDER EEN EIGEN UNIEKE ERVARING

Zoals we al eerder noemden, is de training voor iedereen anders. Voor de een is het vooral een cursus om meer zelfverzekerd te worden. En voor de ander weer meer een training assertiviteit, training persoonlijk leiderschap of een training voor persoonlijke ontwikkeling. Of wat we ook veel horen, is dat deelnemers het ‘een cursus persoonlijke groei’ noemen. We zijn benieuwd wat jouw ervaringen zullen zijn. Hoe jij het benoemt.

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN DE DUIK

 

Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor Jezelf!

Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

 

Het is de meest bijzondere en intense ervaring in mijn leven geweest. Een magische ervaring die ik niet had willen missen. Had voorafgaand niet kunnen voorstellen dat dit het resultaat van überhaupt een training zou kunnen zijn. Mijn verwachtingen zijn totaal overtroffen.

Xander van de Camp, Senior Klantbeheerder Woonbedrijf

 

De allermooiste en meest bijzondere reis van mijn leven! Dit had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht.

Dolf, Directeur

 

In 1 woord: Geweldig! Boven verwachting goed! (En ik kan heel kritisch zijn) Heb echt contact gemaakt met mijn gevoel op een manier die ik niet voor mogelijk hield.

Anke, Generalist WIJ Eindhoven

 

De Duik is een kado voor jezelf. Het overtrof mijn verwachtingen en gaat me heel veel brengen voor mezelf maar ook mijn naasten en anderen om me heen.

Janco, Accountmanager IJssel

 

Wat een mooie en bijzondere ervaring. Ik heb me nog nooit zo dicht bij mezelf gevoeld. Van binnen voel ik een heel nieuwe kracht en openheid om mooie stappen te gaan zetten.

Emelie, Tandarts

 

Een heel bijzondere en intense ervaring! Door de warmte en goede begeleiding zie ik het leven en mezelf weer zitten. In één woord Fantastisch.

Ellen, Eigenaar Zorgboerderij

 

Het heeft mijn stoutste dromen overtroffen. Het is het grootste cadeau dat ik mezelf kon geven. Ik ben er enorm blij mee.

Dirk

 

De Duik is een zeer effectief programma, zacht waar het zacht moet zijn, uitdagend waar het uitdagend moet zijn. En een perfecte setting en begeleiding waar je je snel veilig voelt. Ik ben nog nooit zo dicht bij mijn gevoel gekomen. Dit gaat mij helpen beter in mijn leven te staan.

Danny, Lead Engineer NTS-Group

 

Een hele bijzondere ervaring. Ik ken mezelf nu zoveel beter.

Arnoud, Investment Manager HB Capital

 

Een once in a lifetime experience.
Anna-Sophie

 

Een kadootje! Nee een KADO!!! Zo dankbaar voor jullie wijze van duiken (Je wordt bijna achterdochtig van alle positieve feedback op de site. Maar dit moet je zelf ervaren:)

Anique, Controler

 

Verrassend, Intensief, Inzicht gevend, Emotionele groei, meer liefde voor mezelf.

R. Flokstra, Manager Empatec

 

Wat heb ik een fantastische week beleefd! De Duik is letterlijk een Duik, het geeft je leven zo veel moois en extra’s. Onder zeer deskundige en professionele begeleiding. Dank, dank, dank!!!

Wil Kuijper, Inkoper Ministerie Justitie en Veiligheid

 

Het gaat diep, met recht een duik. Er is iets in gang gezet wat alleen maar verder kan groeien en daar ben ik dankbaar voor. Het was totaal anders dan ik verwachtte, veel completer. De trainers waren fijn en vertrouwd, niet aan het pushen maar af en toe wel prikken. Heel erg goed!!

Elianne

 

Ik ben jullie eeuwig dankbaar.
Bart

 

Het mooiste cadeau aan mezelf! Oude ballast loslaten en dichter bij jezelf komen. Ik ga mijn leven nu echt leven! Ik gun iedereen de mooie ervaring van de Duik.

Nancy, Adviseur Rijkswaterstaat

 

Ik had dit niet verwacht. Een lifechanging ervaring / training!

Stijn, Adviseur Openbaar Bestuur

 

Het was echt een prachtige reis een mooie start van een groot avontuur. Ik heb heel veel daargelaten en neem nog veel meer mee naar huis. Heel erg bedankt. Dankbaar dat ik jullie op mijn pad heb mogen ontmoeten.

Marleen Maaskant, Inkoop

 

Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik ben een hoop ballast kwijt en het heeft me als persoon echt gesterkt. Joost en Brechtje dank voor deze onvergetelijke reis!

Maarten, Directeur Jess Design

 

Wat een magische reis naar jezelf, de hele training, omgeving, begeleiding, waren perfect in balans. Ik had niet kunnen bedenken dat ik er zo veel uit zou halen. Heeft me onwaarschijnlijk veel nieuwe inzichten gegeven, die ik in de praktijk makkelijk kan uitvoeren.
Wat fijn is dat na 5 dagen het niet klaar is maar een stappenplan krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wilma, Afdelingshoofd Star Shl

 

Een verrijking van je leven, voor de rest van je leven.

Albert Schothorst, Docent Rocva

 

Het mooiste cadeau wat ik mezelf gegeven heb.

Leroy Meurs, Recruiter Future Aces & Enexis

 

Geweldig! Mijn verwachtingen zijn Ruimschoots overtroffen! Doen! Je komt er gegarandeerd Verder! Geweldig Duikteam, dank!

Ferdie Vincent

 

Ik ben er zonder verwachtingen aan begonnen maar was toch kritisch. Dit maakte snel plaats voor bewondering en dankbaarheid.

Maikel, Teamleider Radboud Universiteit Nijmegen

 

Het is het mooiste wat ik heb meegemaakt in mijn leven. Met zoveel zorg en precisie is de Duik in elkaar gezet. Het was Top!!

Patrick, Directeur Luchtprojecten.nl

 

Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wat een aangename verrassing! Dit is meer dan ik had durven hopen. Een cadeautje voor mezelf om dichter bij mijn gevoel te komen en te blijven.

Sophie Vossen, HR Adviseur Rabobank

 

In één woord WOW! Ik ben mezelf tegengekomen in alle aspecten van het leven. De Duik is voor mij een begin voor het levenspad wat ik in alle volledigheid en aanwezigheid ga bewandelen.

Mendi

 

De Duik is een reis waar je je diepste gevoelens aangaat. Wat er met je gebeurt als je je openstelt / hieraan toegeeft is werkelijk magisch! Je neemt het mee voor de rest van je leven. Een cadeau aan jezelf! Mede door de trainers! Echt fantastisch. Dankbaarheid alom

Chantale, Leefbaarheidsconsulent TBV Wonen

 

Ben zo enorm blij dat ik dit heb gedaan. Ik zou iedereen aanraden om dit te doen. Het geeft zoveel rust en handvaten

Julian, Directeur / CTO

 

Wat een geweldige reis!! Als klein meisje kwam ik binnen. Als sterke krachtige vrouw sta ik nu in het leven. De Duik heeft me zo enorm laten groeien. Dit zou iedereen moeten doen om zijn leven ten volste te leven.”

Marlies

 

Een van de mooiste weken in mijn leven. Mijn verwachtingen zijn in het kwadraat overstegen. Ik heb me de afgelopen 10 jaar niet zo bij mezelf gevoeld. Voor mij een diepere investering dan welke andere training dan ook. De opbouw, de methodieken, de veiligheid, de groep, de processen, de onbeschrijfelijke ontwikkeling die je met elkaar doormaakt. Magisch. Ik gun iedereen een Duik.

Willem, Woonconsulent Woonstichting St. Joseph

 

Een fantastische ervaring, veruit de mooiste in mijn leven. 5 dagen intens omringd door fantastische mensen en trainers. Ik heb mezelf leren appreciëren en oude ballast leren lossen. Een enorme verrijking. Ik ga voorts in het nu leven en heb er zin in.

Elise, Leerkracht Gym

 

De Duik heeft mij tien keer meer gebracht dan ik had verwacht. Het heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht. Fantastisch. Een perfect opgebouwd programma, zeer veel verdieping, ervaren, ervaren, i.p.v. alleen cognitief iets meekrijgen. Zeer kundige docenten, fantastische groep, aandacht voor borging en nazorg. Top, top, top! Ontzettend bedankt voor alles!

K. v/d Heijden, Docent Fontys

 

Wat een magische reis naar jezelf. De hele training, omgeving begeleiding waren perfect in balans. Heeft me onwaarschijnlijk veel nieuwe inzichten gegeven. Dank aan Joost, Brechtje en Rob. Een geschenk en een aanrader voor iedereen die wil zijn wie hij/zij is. Een onwaarschijnlijk gave Reis.

D. vd Hazelkamp, Service Coördinator IJssel PdM

 

Een ‘reis’ hoorde ik van tevoren, had er geen beeld bij, slechts dat het bijzonder leek. Bijzonder is het geworden, wat een ervaring! Onbeschrijfelijk, dit kun je alleen maar ervaren. Ik dacht mezelf had leren kennen de afgelopen jaren omdat ik daar hard aan gewerkt heb maar ik ben de afgelopen week verder gekomen dan de afgelopen 27 jaar.

A. Kemper, Consultant Intrakoop

 

Het was indrukwekkend. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. De Duik is geen training maar een reis. Een reis die je je hele leven gaat meedragen en gaat helpen waar je ook staat in het leven. De trainers maakten de training, ze voelden wat er nodig was voor een ieder.

Steven, Coördinator T-Mobile

 

De Duik is voor mij de start van de grootste en belangrijkste verandering van mijn leven. Ik ga met meer naar huis dan ik had kunnen wensen. Zonder de geweldige begeleiding is dit niet mogelijk. Wat zijn jullie geweldige en krachtige mensen om de energie te (be) geleiden. Trots op jullie en erg dankbaar dat jullie de reisleiders waren bij de start van deze nieuwe levensreis.

R. van den Dungen, Jurist/Secretaris Fontys

 

Voor mij was dit een reis waarbij ik d.m.v. ervaren tot mijn gevoel ben gekomen en nieuwe inzichten heb gekregen. Onvergetelijk met een geweldige groep. Alles was verbazingwekkend. Het heeft me meer opgeleverd dan verwacht, ik had dit niet kunnen bedenken.

Estelle

 

Als een prachtige ervaring die ik heel mijn leven met me mee draag. Het heeft me mijn ogen geopend en mijn ogen weer laten stralen. Bedankt voor deze fantastische ervaring!

Lindsey, Diëtist Catharina Ziekenhuis

 

De meest intense ervaring in mijn leven! Levensveranderend. Ik voel me herboren. Deze week ga ik nooit meer vergeten!

C. Claessens, SR. Kredietspecialist ING

 

Als een warm bad, met warme, intense aandacht en zorg, waar ik de hele week heb mogen genieten! Ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik ben er veel sterker uitgekomen. Ondanks de moeilijke vraagstukken waarmee ik kwam, ben ik nu opgelucht en kan ik verder met nieuwe inzichten en plannen……..ik ga mijn leven leven!

Judith Jeurgens

 

Het overtrof al mijn (toch al hoge) verwachtingen. Het mooiste cadeau aan mezelf.

Jeroen Kuerble, Directeur Noordhoff Uitgevers

 

De Duik is het mooiste wat mij is overkomen, het overtreft mijn stoutste dromen. Mijn vooraf gestelde doelen waren op de laatste dag zo onwerkelijk en onbelangrijk. Mijn echte ‘doel’ is helder binnengekomen. Deze training is de start van de rest van mijn leven. Ik ga vanaf nu met vertrouwen mijn nieuwe leven LEVEN. Dank aan Joost, Brechtje, Sandra en de rest van de groep die ik in mijn hart heb gesloten. Wat een warm bad. Onvergetelijk!

Louise

 

Dé ervaring voor het leven. Om het leven te kunnen beleven! Te groot om te kunnen beschrijven.

Frank Nijenhuis, Lending Specialist ING

 

Fantastisch. Een warm bad om echt tot de kern te komen van wat er bij je speelt, zodat je in vertrouwen verder kunt in liefde en met plezier! In 20 jaar ben ik niet zover gekomen. Onvergetelijk. Chapeau!

Sabina, ZZP

 

Duiken zonder je adem in te houden……wie wil dit niet ?! Bij Joost en Brechtje kan dit, zij begeleiden je naar de meest onbekende en mooiste plekken in jezelf.En eenmaal aangeraakt is niets meer hetzelfde, omdat je weet wat er is en wat er kan, maar vooral doordat je het voelt.

Nicol van Woensel

 

Ik wilde echt veranderingen. De training heeft me alle inzichten gegeven om mezelf weer terug te vinden. Een mooie en bijzondere training die echt verschil maakt. Iedereen zou de Duik moeten doen. Een prachtig cadeau aan jezelf.

Fabiënne, Productmanager Rabobank

 

Woorden schieten tekort. Een geschenk aan jezelf!

Bob

 

Ik schrijf dit één dag na De Duik. Er zitten dus 6 dagen tussen het begin en nu. Wat er in die dagen met mij is gebeurd is bijna niet te beschrijven. Waar ik toen stond en wat ik voelde en waar ik nu sta en wat ik nu voel… De opbouw van De Duik is doordacht en staat als een huis. De begeleiding is zeer deskundig, warm en empathisch. Je wordt op een zeer intensieve manier tot de diepste kern van jezelf afgepeld. Alles mag, alles kan, niets is gek. Een veilig, warm, liefdevol bad. Ik ben verbaasd over mijn energetische kracht en ervaringen; ik voel de energie letterlijk door mijn lichaam stromen. Mijn (gevoels)leven is opnieuw begonnen. Ik voel me verlicht.

Mariëlle Hulshof, Marketing en Communicatie Specialist Fontys

 

Vertrouwd en veilig gevoeld vanaf de eerste avond. Een onvergetelijke reis met zoveel mooie aanknopingspunten voor een vervolg. Herinneringen hieraan zullen altijd warm blijven.

Perry, Service Directeur Pentair

 

Het is een veilige reis/duik naar het diepst van mezelf waarin ik in contact ben gekomen met een bron waarvan ik vooraf het bestaan niet kende.

Monique van Hoek, Partner Crossmarks

 

Een niet te bevatten ervaring, ver boven mijn verwachting. Een reis in jezelf. Het brengt me een heel goed gevoel, inzichten, begrip en meer. Zo blij dat ik dit na 2 jaar twijfelen gewoon heb gedaan.

Inge, Adviseur Communicatie & Marketing Werkzaak Rivierenland

 

Geweldig! Ik ben nog nooit zo dicht bij mijn gevoel geweest. Jullie hebben me super begeleid.

Wilco, Business Partner Rabobank

 

Zeer verrassende training. Uitmuntend en professioneel begeleid. Iedereen zou het moeten doen.
Mattijs, Ground Control Coördinator

 

Ik vond het in 1 woord geweldig! Boven verwachting. En ik vind jullie geweldig. Ontzettend bedankt! Ik ben zo blij dat ik dit mezelf gegund heb. Een aanrader voor iedereen om in jezelf en je overtuigingen te duiken.

Anneke Bakker

 

De Duik maakt waar wat het belooft. Een prachtige training. Dit brengt je dichter bij jezelf. Heel bijzonder. In plaats van weten wat ik wil is het echt voelen wat ik belangrijk vind!

Rineke, Projectmanager

 

Een waanzinnig mooie training. Het voelt als een cadeau. Ik heb zoveel inzichten opgedaan die ik in mijn verdere leven kan gebruiken. Heb je de mogelijkheid? Ga naar de Duik.

Ronald, Bedrijfsmakelaar

 

Het is echt een verrijking. Het heeft mij inzichten in mezelf gegeven en de kracht en blijheid om dit ook met mezelf aan te gaan, op naar een nog blijer leven.

Barbara, Manager Openbaar Ministerie

 

Reeks nieuwe ervaringen volledig buiten comfortzone die ik meeneem als bagage naar de toekomst.

Marcel Lobbes, Director of Operations

 

Het was één hele bijzondere en mooie reis! Ik heb dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ik dat kon! Geweldig!!!

Mayke ,Enexis

 

In één woord Geweldig, het heeft heel veel voor mij betekend. Mooi programma met super goede trainers. Je wordt erg goed begeleid.

Petra Scholtes

 

Het raakt iedere vezel van je lijf en je ziel. Er wordt echt naar je geluisterd en er wordt onderzocht op of naar diepere lagen naar de echte kern van je vraag. Via dit programma komen en gegarandeerd antwoorden.

Arjan Jeurgens, Zelfstandige

 

De Duik is een hele bijzondere en intense ervaring geweest. Echt waanzinnig. Oude pijnen zijn omgezet in compassie. Ik voel nieuwe ruimte voor alles wat er om me heen is maar ik niet zag en voor alle nieuwe dingen die op mijn pad komen. Bevrijdend.

Fatima, Producer

 

Het grootste geschenk wat ik mezelf heb kunnen geven. Zo bijzonder en fijn. Ik had de lat stiekem toch heel hoog gelegd maar hij lag toch nog te laag. Het is zo bijzonder, ik ben rigoureus veranderd. Voel me een ander mens. Ervaar veel meer rust, ruimte en vrijheid. Ik kan weer gewoon mezelf zijn.

Carlo, Directeur Afbouwbedrijf

 

Helemaal te gek. De Duik is een juweel van een training met een prachtig programma. Ik ben op plekken gekomen waarvan ik het bestaan niet kende. Had van tevoren niet gedacht dat het zo mooi kon zijn, fantastisch.

Martijn Jansen

 

Geweldig! De Duik heeft mijn gevoel geraakt, dat stukje wat ik van mezelf kwijt ben geraakt heb ik teruggevonden en het muurtje afgebroken. Er zijn zaadjes gepland die ik heel hard nodig had. Mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen.

Reineke, Food Safety Quality Manager Verkade

 

Het was fantastisch! De Duik was voor mij een bijzondere en intense ervaring. Ik ben erg blij dat ik de training heb gedaan. Het is voor mij alsof ik hierna met Pieter 2.0 verder ga! Ik heb heel veel zin in het vervolg van mijn leven.

Pieter Hoogerdijk, Teamleider Stedin

 

Ongelofelijk, ik ben verbaasd over wat er is veranderd. De training heeft mij laten inzien dat je je gevoel kunt voelen en de vrijheid kan geven. Super training, ik kan het iedereen aanraden.

Alex, Customer Support Manager

 

Intens, mooi, verrassend, tot in de kern.

Marie-Lou, Directeur Domum Zorg

 

De sfeer die Joost, Brechtje & Sanne brengen in de groep is heel veilig, vertrouwd en relaxed waardoor er een hele fijne omgeving ontstaat om te leren, te verkennen en te ontwikkelen. De kennis en ervaring is duidelijk voelbaar waardoor iedereen zijn doel bereikt op een natuurlijke manier.

Jacqueline, Salesmanager Vodafone-Ziggo

 

Je gaat een op een reis die het begin is van de rest van je leven. Het heeft me geraakt en het heeft wat teweeggebracht. Een behoorlijke investering, maar ’t helemaal waard.

Ton knipscheer, TKConsulting

 

Het was geweldig. Ik ben gereset. Een rollercoaster in/voor mezelf. Ik ben ontzettend trots dat ik dit heb gedaan. Alles klopt in de training.

Annett, Gemeente Eindhoven

 

Ik vond het geweldig. Dank jullie wel dat jullie mij bewust hebben gemaakt van Live Laugh Love LEEF! Echt een cadeau aan mezelf.

Dyonne Hendriks, GGZ Oost Brabant

 

In één woord SUPER!!

Chantal, Diamant Groep

 

Eén van de mooiste geschenken in mijn leven. Een Reis binnen mijzelf die vol liefde respect en integriteit is gegeven. Met een heel mooi uitgebalanceerd programma. Iedere stap klopt precies in het geheel. Een verrijking van mijn leven. Super Bedankt!!

Hans van de Grift, Coach, MKB-adviseur, Mediator

 

Ik heb de training ervaren als een warm bad, een hele fijne reis. Ik heb mezelf gevonden.

Esther, beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid gemeente Leeuwarden

 

De Duik was intens, diep, super krachtig en het voelt veilig. Heerlijk! Ik ben echt in contact gekomen met mezelf, zo diep ben ik nog nooit gegaan. Dank je wel!

Albert, Product Manager

 

Ik vond de training een unieke reis en ontzettend mooie ervaring! Het was super! Dit heeft enorm veel voor mij betekend en ik zie dit als een ‘life changing event’ voor mezelf!

Dennis, Financieel Controller

 

Een heel bijzondere ervaring. De training heeft me de kans gegeven om mijn gevoelens te begrijpen, ballast los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn doelen duidelijk te kunnen formuleren en mezelf te zien beleef ik als een enorm cadeau. Het programma is heel afwisselend. Door de begeleiding kun je eigenlijk alles aan.

Eszter

 

Vond de training heel indrukwekkend. Enorm waardevol. Je leert jezelf echt kennen met alles erop en eraan. Ik kom er als een ander mens uit dan dat ik erin ging..

Mirjam, Customer exp. Consultant ABN AMRO

 

Helemaal geweldig. Grensverleggend. Het was meer dan ik had durven dromen. Ik ben de persoon geworden die eigenlijk diep van binnen al was. Ik kan weer leven. Je komt zo ontzettend dicht bij je gevoel. Je kunt je helemaal overgeven, door de veilige omgeving en de trainers.

Marian

 

Lifechanging. Bijzonder en uniek. Stel jezelf open voor de verandering van je leven! Voor mij heeft het heel veel betekend. Een goed programma, veel veiligheid en kundige trainers.

Nadine, Docente ROC van Amsterdam

 

Deze week was absoluut onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik heb gedaan. Het staat met stip bovenaan. Wat een ervaring! Bedankt, uit de grond van mijn hart!!

Marije Kalshoven

 

Intensief, goed geleid, veilig, heldere opbouw, heel doelmatig. Mijn verwachting is overtroffen.

Jurgen Daams, Opleidingsmanager ROCvA

 

Indrukwekkend. Ben echt blij deze mooie training gevolgd te hebben. Als een blad aan de boom ben ik omgedraaid. Heb veel inzichten gekregen. Zit vol energie en heb afscheid genomen van oude ballast. Het is een heel goed programma. De begeleiding is super, professionele trainers waarbij je je op je gemak voelt.

Gerard van Loon, Hoofd Administratie Wolters Vastgoed Onderhoud

 

Het heeft me enorm veel inzicht gegeven in bepaalde patronen en gedragingen. Dit ondanks het feit dat ik dacht dat ik mezelf en mijn gedrag al wel aardig goed kende. Het programma is goed, compleet en alles omvattend. De trainers zijn heel erg betrokken. Het wordt echt gedaan vanuit gevoel en betrokkenheid.

Lara, Teamchef Nationale Politie

 

Een intense onwijs mooie ervaring die ik niet had willen missen. Het was meer dan ik gehoopt had. Door de Duik mag en kan en ik mezelf zijn.

Britta Smit, docent, ROC van Amsterdam

 

Wat een reis, wat een fantastische reis!! Het heeft me heel veel gebracht. Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen!

Thomas, Webmanager TNO

 

Het was één groot cadeau. Ik voel me uitverkoren dat ik dit mocht meemaken. Prachtige training om mijzelf af te pellen, op te bouwen en vol nieuwe energie nieuwe wegen in te slaan! En dat in een prachtige en veilige omgeving.

Andrea Duivesteijn

 

Ik ging er met vragen in, en kwam er zelfbewust en in mijn kracht uit! Ik kan maar één ding zeggen: ervaar het zelf!

Martinvan Engelenhoven, Development Engineer Fokker Elmo

 

Het is één van de meest bijzondere reizen in mijn leven. Het heeft tot heel veel bijzondere inzichten geleid waar ik veel aan ga hebben. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. Ga hier vooral mee door, ik denk dat er nog heel veel mensen zijn die hier iets aan kunnen hebben.

Richard, Adviseur Gijsbers Consultancy

 

Geweldig. Ik heb het gevoel geland te zijn in mezelf. Ik ben weer bij mijn gevoel gekomen. Ben ontzettend dankbaar voor dit grote cadeau.

Anita Suasso

 

Ongelofelijk veel geleerd! Ik vond het een intense, gave, mooie, spannende, en zeer indrukwekkende reis!! Een heel goed programma, met een mooie opbouw. En de trainers zijn super, betrokken, zorgzaam, behulpzaam, lief en erg kundig!

Elles, Gemeente Eindhoven

 

Een existentiële ervaring rijker. Het heeft me heel veel meer opgeleverd dan ik ooit heb durven hopen of dromen. Het heeft me heel veel inzichten gegeven en ook kracht. En maakt vooral dat ik vrijer in mijn leven sta, veel heb kunnen loslaten en met nieuwsgierigheid de toekomst tegemoet zie. Het was heel bijzonder, het voelde veilig en ik voelde me in goede handen bij de trainers.

Karin Bruggraaf, Divisiemanager Woonzorg

 

Super, een verrijking van je leven. Een hele energieke, verassende, bevlogen en helende reis naar het binnenste van je eigen ik. Ik voel me opener, vrijer en sta meer relaxed in het leven.

Marco Verhulst, Software Analist Fokker

 

Met een intens en verrassend programma en professionele en betrokken trainers kwam ik een grote stap verder. Een grotere stap dan ik verwacht had. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.

Yrrah van der Kruit, Adviseur Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming

 

Het was echt super. Diep gedoken veel ballast achtergelaten. Ontzettend veel mogen ontvangen. Als je jezelf ooit een cadeau wilt doen….

Pepita van Riel, Enexis

 

Het was een openbaring. Als je denkt het kan niet dieper, ga je toch nog een stukje dieper. Geweldig, ik heb er met volle teugen van genoten. Het was meer dan ik vooraf verwacht had! Ik heb me heel vertrouwd en verbonden gevoeld. Jullie vormen een goed team! Ik vind het een super training!!

Mariette Panis, Functioneel Beheerder Fontys

 

Het is een hele bijzondere, niet uit te leggen ervaring. Niet te vergelijken met enige andere training. Een ‘once in a lifetime’ experience! Het heeft verlichtend op mij gewerkt en ik heb nooit ergens zo veel ruimte voor gevoel gevoeld!

Marjon

 

Het is zo bijzonder hoe jullie zo’n veilige, vertrouwde sfeer creëren vanaf het 1e uur. Verrassende en totale duik in jezelf. Boven verwachtingen, zoveel had ik niet verwacht. Ik ben en er herboren uitgekomen. Geweldig om te doen. Dit geeft je leven een draai de goede kant op.

Tormo, IT-specialist UvA

 

Hier heb je altijd iets aan: gaat over het leven! Prachtige training. Goede opbouw, goed programma, goede trainers, veel diepgang, raakt precies de goede dingen.

Birgit

 

Ik heb de Duik als een cadeau ervaren. Het was boven verwachting. Ik was op zoek naar concrete antwoorden maar veel waardevollers gekregen. Namelijk inzichten in zaken die mij verder brengen in het hele leven. En…bevrijd van ballast. Ik heb mooie mensen ontmoet en veel geleerd over mezelf. Inzichten gekregen in waar ik naar toe wil en tips hoe daar te komen. Super bedankt!

Ilona Vonk, Programmeur-Ontwikkelaar Gemeente Eindhoven

 

Wauw, een openbaring, dat dit kan gebeuren met je. Het heeft me veel meer gebracht dan ik had verwacht. Het heeft er voor gezorgd dat ik veel oude ballast heb losgelaten. Nu is er weer ruimte om van mezelf te houden om wie ik ben en de dingen te gaan doen die ik belangrijk vind. Heel erg bedankt!

Anoniem

 

Lifechanging! Echt heel erg gaaf! De Duik is zo mooi in elkaar gezet! Ben er nog van onder de indruk. Heel veel dankbaarheid!!!

Bart Rijschoolhouder/ Coach Dijkman

 

Onbeschrijfelijk, het heeft me diep geraakt. Heel afwisselend programma met oefeningen die me altijd bij zullen blijven. De kracht zit in de ervaring, niet in woorden

Joanna, Directeur

 

Absolute Lifechanger! De Duik heeft mijn kijk op de wereld en op mezelf veranderd. Het was bijzonder; de aanpak, inhoud en kennis, de ruimte, het vertrouwen, de type oefeningen (niet cliché), niet geloof-sturend maar gewoon neutraal. De trainers zijn alert, slim, zuiver, open, eerlijk, betrokken en motiverend. Prachtig levenswerk, mag je heel trots op zijn. Top gedaan!

Evelien, Vendor Manager APG

 

Een heel inspirerende training, met oprechte aandacht voor iedere deelnemer. Het hele proces was zo’n ongelofelijke ervaring. Het heeft me zoveel gebracht. Een begin van een proces, dat nog lang zal nawerken en waar ik de rest van mijn leven iets aan ga hebben.

Erwin, Advocaat/Partner

 

Zeer goede training waar alles in een vlucht komt. De manier waarop de training gegeven wordt en de inspiratie van de trainers zijn heel fijn.

Theo Kurvers

 

Ik ben weer bij mezelf gekomen, het is weer gaan stromen. Heel zinvol, intens, je moet het ervaren. Heel bijzonder

Esther

 

De training heeft mij de mogelijkheden gegeven om tot nu toe niet of moeilijk hanteerbare problemen aan te kunnen pakken. Ik ben blijer dan ik vooraf had gedacht. Het was een geweldige groepsdynamiek met goede coaching.

Herbert, Proces Enginering Manager XycarbCeramics

 

Wat een fantastische reis, dit had ik voor geen goud willen missen en gun ik iedereen!! Ik LEEF! met hoofdletters! Had dit niet verwacht, ik voel weer! Wat een mooie energie hangt er om jullie heen en wat bouwen jullie het mooi op! Het voelt veilig. En wat weten jullie op de juiste momenten te raken! Ik ben jullie ontzettend Dankbaar!

Natasja, HRM Manager

 

Het heeft me heel veel gebracht. Het voelt of ik 20 kilo aan ballast kwijt ben. Voel meer geluk, ontspanning en zelfvertrouwen. Ik heb ervan genoten. De warmte en saamhorigheid. De professionele en warme, veilige ondersteuning van de trainers. Ik heb meer gekregen dan ik dacht. Het is een intense en bijzondere speurtocht die je brengt naar je diepste zijn. Onderga het, beleef het, het levert je een onbetaalbaar geschenk op.

Willemijn, P&O Consultant Ergon

 

Met enige scepsis aan de Duik begonnen, 1 uur was nodig om dat volledig weg te nemen en te voelen dat je een groot cadeau zou gaan krijgen. Ik heb nog nooit zoveel liefde en warmte gevoeld van 13 vreemde mensen. Ik heb iets meegemaakt wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, ben er waanzinnig blij mee. Ik ben oneindig veel rijker uit de Duik gekomen en kijk uit naar de rest van mijn leven.

Anoniem

 

Heel bijzonder. De training heb ik als heel deskundig ervaren in een hele warme veilige sfeer met fijne professionele mensen. Je mag er jezelf zijn. Er is echt heel veel gebeurd in korte tijd. Heel mijn systeem is veranderd lijkt het, ik heb heel veel oude ballast kunnen loslaten en voel me heel veel stukken lichter. Ik kan weer naar de toekomst kijken.

Mieke vd Donk, Leerplicht Ambtenaar Gemeente Eindhoven

 

Een mooie, inspirerende en verrassende training met professionele trainers. Het heeft alle verwachtingen overstegen. Een intense ervaring die gaat dienen als een leidraad voor de rest van mijn leven. Het heeft mijn hart geopend en ik voel de warmte stromen. Dank dank dank!

Ester Verkerk, HR-Adviseur

 

Een training die je leven kan veranderen als je dat toelaat. Warm, wijs en confronterend. Het heeft mijn persoonlijke verwachtingen overstegen.

Wibo Kosters, Redacteur Staatsbosbeheer

 

Wat een ontzettend kostbare ervaring.

Inge Geertsma, Pensioen Specialist Vivat/Zwitserleven

 

Door de Duik ben ik meer gaan voelen en leef ik in het NU, waarbij mijn leven me toelacht! Super super bedankt

Lisanne

 

Ik was een klein zigeuner meisje huilend op een steen. Maar heb mijn tranen afgedroogd en mag er zijn. Het was geweldig! Ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik voel me rijk en gun iedereen een eigen duik toe, super gaaf. Durf te leven! Wat heb ik veel van jullie mogen ontvangen. Dank jullie wel.

Femke, Consulent ABVL

 

De Duik heeft mijn oude ballast verwijderd. Het nieuwe open denken geeft ruimte aan de ontwikkeling.

Eric Riepe, Projectleider Brabant Wonen

 

In één woord super!! Wat een ervaring…….. Dit zou iedereen een keer in zijn leven gedaan moeten hebben. Zoveel inzichten gekregen in zo’n korte tijd…..Wow!!! Voel me krachtiger dan ooit! De bijzondere begeleiding door Joost was super! Wat een kennis en gevoel! Geweldig!

Jolanda, Grafisch Vormgeefster

 

Het spijt me, ik kan het niet onder woorden brengen wat het voor mij betekend heeft. In elk geval heel waardevol. De diepgang was intens en gewenst. Een heel bijzondere ervaring. Lieve Brecht, Caroline en Joost, mijn liefdevolle dank, voor mij aan de hand nemen en begeleiden bij de Duik naar mijn diepste gevoelens en de hulp naar het begeleiden van mijn eigen pad.

Ans

 

Nog eens bedankt voor de fantastische ervaring! Het was een openbaring. Nooit gedacht dat het zoveel positieve impact zou hebben. Verrijkend.

Nathalie, CFO

 

Dit overtreft je stoutste verwachtingen. Het was een unieke ervaring, of beter een aaneenschakeling van ervaringen. Voelen en intens doorleven wat geen boek of goeroe je kan bieden. Ik heb de kracht van mijn lichaam ontdekt en de kracht in mijzelf letterlijk gevoeld. Ongekend. Het is een hele professionele begeleiding en zo ontzettend ‘raak’ in de observaties en aangeboden handvaten. Heerlijke accommodatie & omgeving. Fijn dat we ook echt de bossen benut hebben! Heerlijk eten met liefde bereid, dat proef je. Super veel dank voor dit mooie cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ellen van den Hout, Afdelingshoofd Gemeente Dordrecht

 

Het was fantastisch, ik bruis nog van de energie. Het heeft zoveel met me gedaan. Ik heb veel oude ballast, waarvan ik soms niet eens wist dat ik het had, een plek kunnen geven en er afscheid van genomen. De opbouw van de oefeningen was heel goed. Telkens dacht ik na een oefening dit is zo mooi als afsluiting en dan kwam er nog iets mooiers diepers. Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen geven.

Eric, Talis

 

De Duik brengt je terug bij de basis. Wat voor jou belangrijk is wordt zichtbaar. Je wordt weer scherp gesteld. Het geeft ruimte en focus. De balans is weer terug. Dank je dat je ooit de sprong hebt gemaakt om dit te beginnen. Ik heb bewondering dat je alle onderwerpen die op tafel komen direct aanpakt, ik kijk er met bewondering op terug. Het was top!

Bastiaan, Controller

 

Super! Erg verrast en blij wat de training voor mij heeft betekend/zal betekenen. Een kadootje om in het verdere leven langzaam uit te pakken en te ervaren.

Monique, Rabobank

 

Het was mijn 2e Duik en zou het over 4 jaar zo weer doen. Een investering in mezelf. En heb genoten van elk onderdeel.

Maarten, Productontwikkelaar Hoppe Food

 

Ik had het voor geen goud willen missen. Ben in een nieuwe ‘wereld’ gedoken. Uit mijn hoofd en in mijn gevoel, bevrijdend. Met name de 5 aaneengesloten dagen maken dat je de diepte in kan en dat is mooi! Jullie zijn respectvol, vol vertrouwen in wat jullie uitdragen. Empathies en verbonden met de groep, fijn.

Wanda, Manager Zorg algemeen Ziekenhuis

 

De Duik is mijn meest intense ervaring tot nu toe. Ik heb er van genoten. Er is echt iets veranderd van binnen. Het heeft me rijker gemaakt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, waardevolle technieken geleerd en vooral veel losgelaten. Ik ga vol vertrouwen verder met mijn leven.

Marie-Jose, mede-eigenaar Tuin & Design

 

Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren. Heb heel diep gedoken en heb me heel veilig en geborgen gevoeld.

Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V.

 

Het was de meest bijzondere en waardevolle ervaring die ik ooit gehad heb. Ik ga maar eens leven.

Linda, zelfstandig ondernemer

 

Echt een diepe duik waar ik vol innerlijke kracht naar boven kwam. Een doordachte en doorvoelde opbouw van het programma. Niet alleen denken en werken aan bewustzijn maar vanuit de diepte ervaren, verwerken en transformeren. Ik had niet verwacht dat je in 5 dagen zoveel kan doorleven. Thuiskomen bij mezelf.

Marjon Meijs, beleidsmedewerker Gemeente Eindhoven

 

De Duik betekende goed voor mezelf zorgen en contact met mezelf maken. Dit waren ook mijn belangrijkste doelstellingen. Vroeger had ik een bepaalde rust in mij, en die ben ik al een paar jaar kwijt. Die rust is weer teruggekeerd in deze week, daar ben ik heel dankbaar voor.

Franka, Arbeidsdeskundige Radar

 

Eigenlijk zou iedereen zichzelf de Duik moeten gunnen. Het is een heel goed programma. Het heeft me nieuwe inzichten in mezelf gegeven en ik heb oude patronen kunnen loslaten. Ik voel me vrijer en heb meer rust.

Erik, Sr. Projectmanager ASML

 

Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven is De Duik zeker een heel goed idee. Ik ben zo echt blij van binnen na deze training. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb bewondering voor Joost en Brecht want dit is een hele pittige taak. Heel erg bedankt.

Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

 

In één woord ‘’WAUW’’. Ik heb al veel dingen gedaan maar in de Duik heb ik mijn antwoorden pas echt gevonden. De Duik is voor mij de ultieme opening naar inzichten in mijn leven. Echt een verdieping van mijn leven.

Edith, Bedrijvencontactfunctionaris Economie, Gemeente Bergen op Zoom

 

Ik ben geland. Een bijzondere warme emotionele en verhelderende ervaring. Met pijn en verdriet onder ogen zien maar zeker ook voelen waar m’n eigen kracht passie en liefde zit. Ik sta meer in mij kracht. De diepgang, de opbouw, de fijne professionele begeleiding en de veiligheid waren heel fijn.

Maureen, Manager Veiligheidshuis

 

Wauw, het was gaaf. Ik kwam met een backpack vol rommel aan en ga leeg terug. Ik ben jullie dankbaar dat ik dit met jullie heb mogen uitzoeken. Met besef en energie ga ik graag terug naar huis. Het voelt als een cadeautje.

Rob, Exportmanager

 

Ik kreeg meer dan ik had verwacht. Ik leerde weer te ontspannen, waardoor ik met open vizier mijzelf weer opnieuw kon leren kennen. Ik ervaar weer meer energie, heb rust en vertrouwen en heb zin in al het mooie wat weer op mijn pad komt. De duik levert verlichting en richting. De begeleiding is heel professioneel, kundig, vaardig en betrokken. De accommodatie is helemaal top!

Esther

 

Eén van de grotere ervaringen in mijn leven, zo niet de grootste.

Confronterend

Bevrijdend

Verwarmend

Inzichten verkregen

A life changing experience.

Lydia

 

De training heeft veel indruk op mij gemaakt. Het was een super ervaring! De diversiteit, veel opdrachten, leren door ervaren. Deskundige trainers die een ontzettend veilige en warme sfeer weten te creëren en uitstekende begeleiding bieden. Ik ben verwonderd wat er is gebeurd. Dit had ik nooit gedacht.

Saskia, Beleidsmedewerker HRM ROC van Amsterdam

 

Een intense ervaring rijker die ik nooit eerder heb gekend. Ik ben een hoop ballast kwijtgeraakt en ervaar meer rust. Voor mij was de training een fantastisch geschenk. Ik ben dankbaar hiervoor. Dank Joost en Brecht.

Marja V. DAF Trucks NV

 

Het is een toegevoegde waarde in mij leven. Ik ben zó blij dat ik het gedaan heb. Door de cursus ben ik heel veel kwijtgeraakt en dat geeft mij een heerlijk vrij gevoel. Brecht en Joost zijn geweldige trainers. Zij maken alles zo respectvol en veilig. De cursus staat door hun aanwezigheid. Bedankt!!!

Simcha Anker, Financieel Adviseur Gemeente Eindhoven

 

De Duik was een warm liefdevol bad. Zo onvoorstelbaar mooi. Ik ben diep gedoken en weer boven gekomen, met mooie nieuwe inzichten in mezelf. Het mooiste cadeau in mijn leven dit. Het programma is perfect opgebouwd en uitgewerkt. Petje af voor de trainers, confronterend als het nodig was maar altijd met respect en zonder oordeel. Ik kan iedereen aanraden om eens een Duik in zichzelf te nemen.

Helen

 

Ik heb 5 dagen gevoeld, intense ervaringen opgedaan, losgelaten en geleefd!! In een fantastische groep mensen. Heel bijzonder!! Het is een mooi gevarieerd programma wat echt tot de kern komt. Alleen maar lof voor de trainers. Ze zijn kundig, begrip- en respectvol en warm.

Katelijn Busser, Medewerker bedrijfsvoering, Fontys Hogescholen

 

Het was onwaarschijnlijk bijzonder. Ik ben nog steeds verwonderd over wat er allemaal is gebeurd en nog steeds gebeurt. Er is echt een muur weg. Wat een bevrijding. Het voelt als een enorm cadeau.

Sigrid van den Oever

 

Geweldig, er is zoveel in gang gezet, alles valt op z’n plek. Het programma is heel mooi, afwisselend en zeker niet belerend. Nieuwe inzichten blijven komen. Voelen is de beste ervaring.

Cindy, Onderhoudsanalist Talis

 

Héél puur, warm, confronterend en zo helend! Het is wonderbaarlijk dat je in zo’n korte tijd zoveel ballast kunt loslaten. Het is zo’n bevrijding dat ik het nog bijna niet kan beseffen. Een super mooi geschenk aan jezelf! Een duik om je op de bodem van de oceaan af te zetten naar boven.

Miriam

 

Het was werkelijk geweldig. De Duik tast elke vezel in je lijf aan. Niks om bang voor te zijn. Niet zweverig. Gewoon erg goed en keer op keer verrassend. Het wordt zeer deskundig begeleid, zodat je ook diep kunt duiken. Dit cadeau moet iedereen eigenlijk krijgen.

Marc, Manager Provincie Noord-Brabant

 

Het beste cadeau wat je je kunt wensen. In één woord fantastisch! De Duik heeft me 5 dagen meegenomen op een geweldige mooie warme, emotionele tocht. Door deze tocht ben ik wie ik ben.

Patrick, Regisseur G.D.T. Gemeente Eindhoven

 

In diepe ontroering denk ik terug aan de reis die ik vol overgave heb gemaakt. Met het nemen van deze Duik heb ik mijzelf bevrijd en werkelijk ontmoet. Gloedvol denk ik terug aan de zachte handen die mij droegen. Ik kwam dichterbij mijzelf dan ooit. Ik kwam thuis, welkom en heel.

Margot Rossieau, Docent Fontys Hogescholen

 

Het is niet in woorden te omschrijven hoe bijzonder deze ervaring was. Geef je over en duik en je ontvangt meer dan je voor mogelijk houdt.

Marinka, Orthopedagoog

 

Het beste cadeau dat ik kon krijgen. Ik heb mijn angsten en belemmeringen in de ogen gekeken en weet dat ik door mijn gevoel te volgen, mijn leven ‘to the fullest’ kan leven. Het was geweldig. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel inzichten in mezelf zou krijgen. Het voelde heel veilig en door het vertrouwen dat jullie uitstralen kon ik er voor de volle 100% voor gaan. De opbouw van het programma was perfect.

Wendy Scholten

 

Het was echt helemaal geweldig! Een groot geschenk. Het heeft me veel meer gedaan dan 5 jaar therapie. Er is de week na de Duik al zoveel veranderd. Lieve Joost, Brechtje en Ineke bedankt voor deze mooie ervaring. Ik kan het iedereen aanraden.

Kim

 

Heerlijk om in jezelf te duiken en oude overbodige rommel op te ruimen. Daarbij krijg je heel praktische handvatten om op een andere manier weer door te gaan. Geen geitenwollensokkengeleuter maar actie in de taxi! En dan krijg je nog wat wondertjes cadeau ook…

Caroline Rademakers, CR-Consultancy

 

Een kado voor het leven!

Patricia

 

De duik is voor mij een hele bijzondere ervaring waarbij ik voor het eerst van mijn leven het gevoel had echt diep bij mezelf te kunnen komen. Ben verder gekomen dan ik ooit geweest ben. In positieve zin heel grensverleggend. In een mooie omgeving met mensen die veel vertrouwen geven. Met dank aan de trainers durfde ik mezelf te zien.

Anita, Gemeente Eindhoven

 

It was Amazing! What a fantastic journey to discover more about myself and be provided with the tools to maintain the transformation I experienced during the training. It’s been an eye-opener. I am so happy that I came. Thank you for providing a safe place for us to open our heart and soul.

Lencola Sullivan-Verseveldt, Tax Office Mgr Shell International

 

Het was een geweldige ervaring! Ik heb al veel gedaan en onderzocht maar de Duik is een turning point in mijn leven. De puzzelstukjes vallen in elkaar.

Shanaz, Shell International BV

 

Mijn stoutste verwachtingen zijn ver overtroffen. Door De Duik ben ik opnieuw in contact gebracht met mijn gevoel. Het is als een grote schoonmaak. Met een zorgvuldig opgezet programma. En een zeer professionele wijze van begeleiden, met warmte en gevoel en tegelijkertijd met respectvolle afstand.

Joost en Frank. Ik vond jullie kanjers! Dank je wel uit het diepst van mijn hart!

 

Henk van de Donk, Demand Manager NXP Semiconductors

Overweldigend! Ik heb een ‘’wauw gevoel’’.

Een unieke en hele bijzondere ervaring, niet in woorden uit te drukken, dit kun je alleen zelf voelen. Ik heb mijn vertrouwen terug gekregen en ik heb handvatten gekregen waar ik iets mee kan. Thanks daarvoor!

Bianca

 

Het heeft me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen. Een cadeau voor mezelf.

Andrea

 

Een groots cadeau!! Het was één van de mooiste ervaringen in mijn leven. Briljante opbouw met een fantastisch resultaat. Voel me geherprogrammeerd. Nooit geweten dat ik zoveel gevoel in me had.

Maud

 

De Duik heeft mij diep geraakt. Maar ja hoe leg je dat nu uit? Hoe leg je uit hoe het is om thuis te komen? Ik heb me nog nooit zo dankbaar, krachtig en kwetsbaar gevoeld! Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring. Die ervaring gun ik iedereen.

Peter Veeke

 

Baanbrekend! De beste training die ik ooit heb gedaan met een enorme impact voor me, echt fantastisch. Een ultieme ervaring die je ieder mens toewenst. Een verrijking van je leven. Dit is persoonlijke ontwikkeling zoals het bedoeld is en waar je mee verder kan. Mijn dank is enorm!

Iwan Kokjé, Hoofd Bedrijfsvoering Sector Mens en Maatschappij, Gemeente Eindhoven

 

Ik heb al veel trainingen gedaan maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Dit is één van de beste dingen die ik in mijn leven mocht meemaken. Er is iets wezenlijks veranderd. Deze dagen heb ik stap voor stap terug bij mezelf kunnen komen. De opbouw van de training is fascinerend. Heel doeltreffend! Ik ben diep dankbaar dat ik dit samen met een fantastische groep mensen mocht beleven. Het ging veel verder dan mijn verwachtingen. Het is werkelijke een fantastische training die ik iedereen gun.

Mandy

 

De beste trip die ik ooit met mezelf heb gemaakt. Tijdens deze Duik heb ik mezelf weer helemaal teruggevonden, geaccepteerd en omarmd. Het is een levenservaring die ik koester en de rest van mijn leven meeneem. Het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen

Marjoleine van Welij, Zelfstandig ondernemer

 

Het was echt super! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik heb een persoonlijke reis in mijzelf gemaakt die mij en mijn omgeving een positieve wending gaat brengen. Op 25 april kwam ik als een clown, maar ging 28 april als Richard naar huis. Bedankt!!

Richard Koks, Unitmanager, Koninklijke Kentalis

 

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld in mijn leven! Het voelde heel veilig en ben blij met de handvatten die ik gekregen heb.

Elly

 

WAUW!! De Duik heeft mij voorgoed veranderd. Wat een intense bijzondere ervaring! Ik voel een enorme dankbaarheid dat dit op mijn pad is gekomen en ik de Duik heb mogen nemen. Ik neem dit mee en laat het niet meer los. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen! Dank jullie wel!

Nancy Donkers, Logopediste

 

Ik was vooraf sceptisch. Is dit een variant op zelfontwikkelingstrainingen die ik al kende van mijn werk. Maakt de Duik de hooggespannen verwachtingen waar……? Na 1 dag denk ik: misschien. Na dag 2 en 3 en zeker dag 4 weet ik: JA! De training heeft een goede opbouw en balans en raakt echt de diepere lagen. Dit is echt een verrijking voor ieder individu, ook al als je denkt geen ‘’issue’’ te hebben. Als je je maar openstelt. Gun het je.

Chris Bosten, Teamleider Bank

 

Ik had dit in mijn stoutste dromen niet durven dromen. Nooit gedacht dat ik me zo zou kunnen voelen, het is life changing voor me! Ik ben op veel plaatsen geweest en heb ook al heel wat boeken gelezen maar nergens heb ik een antwoord kunnen vinden op de vraag: waarom ben ik zoals ik ben en hoe kan ik verder.

Ik weet nu wie ik ben en ik weet echt wat ik wil!

Petra Bongers

 

Echt geweldig, heel bijzonder om mee te maken. Onbeschrijfelijk, het gevoel zegt meer dan 1000 woorden kunnen zeggen. Het heeft me veel meer gebracht dan ik heb durven hopen. Dit is zoveel meer waard dan alle gesprekken met ‘deskundigen’.

Frans, Engineer NXP

 

Het is werkelijk de meest bijzondere ervaring die ik in mijn leven heb meegemaakt, een openbaring.

Eén van het beste wat me ooit is overkomen.

Wat me aanspreekt is dat het niet zweverig is maar direct en praktisch.

Ismael ten Heuvel, Regisseur Pink Rabbit

 

Een onwijs mooie ervaring! Ik ben ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Wat is een mooier cadeau aan jezelf te geven. Ik had stiekem hele hoge verwachtingen en die zijn allemaal waargemaakt. Ik heb in een ongelofelijk warm bad mijn angsten overtuigingen en belemmeringen mogen onderzoeken. Ik heb weer kracht en zin om mijn leven te leven.

Nadine

 

Waardevol, soms intens. Soms iets te gefragmenteerd maar altijd integer en vol respect.

Jan, Journalist

 

Op mijn mountainbike heb ik de hele wereld bereisd, veel mooie mensen ontmoet en veel geleerd. De mooiste reis in mijn leven is deze reis, naar mijn ‘’eigen ik’’. Het was echt super! Het mooiste kado wat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik heb een echte levensles mogen ervaren. Een aanrader voor velen!!

Ton Kooymans, Ondernemer Kooymans Beheer

 

Ik ben gelovig maar ik had nooit gedacht dat ik mijn meest intense gesprek met God tijdens de Duik zou hebben. Nu weet ik werkelijk wat hij voor me betekent. Het was een fantastische training. Het heeft heel veel met me gedaan, ik had dit niet durven dromen.

Giovanni Doran, Sales Manager Benelux Clariant

 

Onvoorstelbaar! Far beyond my wildest imaginations!

Ik voel ik me als herboren met een heldere en stevige blik op mijn leven. Ik heb mezelf herontdekt en gevonden en heb de sleutel van mijn eigen levenskracht in mijn hand. Een echt cadeau!

Rolf Simons, Communicatie Adviseur Gemeente Eindhoven

 

Het valt bijna niet te beschrijven, in één woord geweldig. Dank jullie wel voor wat jullie me hebben gegeven, jullie weten precies de juiste snaar te raken. Een mooier kado dan dit had ik me niet kunnen wensen. Mijn hart is vol van alle belevenissen van deze wonderbaarlijke reis. Jullie hebben me de stroom van het leven laten ervaren en me laten zien hoe mooi en rustig deze kan zijn. Een mooier einde van 2014 en begin van 2015 had ik me nooit kunnen wensen.

Wilma Palmen

 

Het was ver boven verwachting! Een mooier cadeau kan ik mezelf niet wensen en ik gun het heel veel van mijn dierbaren. Het is ongelofelijk wat er allemaal gebeurt in mijn leven, een strik om het cadeau! Ik weet nu wat ik wil en waar ik voor sta.

Ellen, Bouwkundig Projectleider Bavaria

 

In één woord geweldig! The sky is the limit. Een haast onbeschrijfelijke ervaring, dat dit mogelijk is, dit kan je niet verwachten! Er zijn zoveel puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Als een rivier, rustig kabbelend, drijvend en kolkend. Met een groep fantastische mensen in alle veiligheid mogen voelen waar verdriet, pijn en vreugde je leven gemaakt heeft tot wat het nu is. De mooiste reis die je ooit kunt maken.

Mijn enorme dankbaarheid aan Frank, Joost en Brechtje.

Desiree v/d Woning, Teamleider De Twentse Zorgcentra

 

Ondanks de vele vooroordelen over de onderwerpen en trainingsmiddelen is de duik een geweldige persoonlijke ervaring geweest. Het was boven verwachting. Mooi om te zien hoe de scepticus in mij hier enthousiast uit komt. Een training waar je jezelf tracteert op persoonlijke ontwikkeling en sterker in het leven komt te staan.

Joep Boonen, Manager stainless steel MCB

 

Oog in oog komen te staan met mijn verleden, met mijn demonen in mijn hoofd, de angst aangaan, mijn hart te openen, leren om mezelf in al mijn eigenheid, in mijn essentie te laten zien, kwetsbaar en al. Het heeft me een gevoel van diepe waardigheid gebracht, het gevoel er te mogen zijn. Het heeft me thuisgebracht bij mezelf. De duik was voor mij een prachtige spirituele ervaring die ik koester met heel mijn hart. Alles in mijn leven lijkt veranderd, ik ben nog steeds verwonderd.

Rosalie Heefer

 

Na 4 dagen voel ik mezelf weer ‘heel’. Ik heb meer doorbraken en inzichten gekregen dan verwacht. Met wilskracht en drive kun je veel bereiken. Maar met moed en luisteren naar je gevoel bereik je je doel. De Duik maakt daarin het verschil.

W.J.B., Sectormanager Gemeenten Leeuwarden

 

Op en top verandermanagement wat de kern raakt. Een ervaring boven verwachting. Ik ben echt veranderd. Ik heb er zin in…..

Bas Delfsma, Consultant Consyst

 

Het was geweldig, de Duik heeft me laten inzien dat echt geluk bestaat. De weg ernaartoe was prachtig en er zijn heel veel ogen geopend. Ik had dit niet durven hopen. Er is denk ik iets essentieels in mij veranderd. De professionaliteit en de persoonlijke warmte van de trainers waren heerlijk!

Maaike, Contractmanager Fontys

 

Door het ‘Duik’ filmpje op de site had ik hoge verwachtingen. Deze zijn uitgekomen. Jullie hebben me tot een diepte laten duiken die ik nog niet kende. Ik heb mijn bron ontmoet.

Markus

 

Wauw, geweldig…. Ik ben er stil van. Dit was een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben enorm dankbaar. Ik heb dingen van mezelf gezien die ik nog niet kende. Ik voel me, sterk, licht en blij. Als je klaar bent een duik te nemen in jezelf is dit het warme bad waarin je dat vol overgave zou moeten en kunnen doen. Je brengt verschuivingen aan op een dieper gevoelsniveau. De diversiteit aan opdrachten en ervaringen is mooi. De sfeer, de omgeving, alles is aanwezig (lekker eten, ruimte, natuur, rust en geweldige trainers). Dankjewel!

Wendy Voorkamp, Gemeente Eindhoven

 

De Duik is voor mij van onbeschrijfelijke waarde geweest. Mijn leven is als een puzzelstuk in elkaar gevallen, een keerpunt in mijn leven. Verbluffend, ik had dit niet durven dromen. Deze ervaring zou iedereen moeten meemaken. Het hele proces is goed opgebouwd van het begin t/m het eind. Een krachtige formule.

Susan Snelders, Financieel Manager Alliance Machine Systems BV

 

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt, cadeautjes gekregen enz., maar dit was het einde! Ontzettend positief, ik wist niet dat dit kon gebeuren. Ver,… ver.. boven verwachting! Vakanties kunnen hier niet aan tippen. Super met een woord, en wat voor een geweldige groep. Bedankt!

Jack, Directeur van Hoorn Machining BV

 

Tijdens de Duik heb ik mijn innerlijke kracht leren kennen. De duidelijke praktische aanpak sprak me erg aan.

Yvonne de Vries-van Brakel

 

De Duik was voor mij de mooiste en waardevolste ervaring in mijn leven. Zoiets geweldigs maak je maar 1x mee en dat is bij de Duik. Er zijn geen woorden voor om dit te beschrijven en wat ’t voor je betekent. Het was ver boven alle verwachtingen die ik ooit had kunnen bedenken. Wat een ontzettend goed concept en programma hebben jullie. Elk minuut klopte. Want wat jullie hebben gedaan is met geen woorden uit te leggen. De Duik ga ik nooit meer in mijn leven vergeten. Mijn mening is als je echt wilt leven en genieten, moet je de Duik doen.

Masha

 

Op de geboorte van mijn zoontje na het grootste kado wat ik voor mezelf kon bedenken. Onverwacht, persoonlijk en verademend. Ver boven al mijn verwachtingen. Ik heb al een boel dingen gedaan maar tot nu toe was het nooit gelukt en bij jullie lukte het wel. Bedankt voor de hulp om te leren mijn deuren te openen, ik krijg nu pas het gevoel te gaan leven.

Dennis, Medewerker Dienst Onderhoud Woningcoöperaties

 

In één woord geweldig. Ik heb er ontzettend blij mee. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan. Had ik het maar eerder geweten, het heeft me meer opgeleverd dan 8 maanden lang 4 dagen per week therapie na mijn burnout een paar jaar geleden. Ik hoop dat nog heel heel veel mensen dit fijne, geweldige gevoel mogen ervaren.

Maud

 

Helemaal geweldig. Onverwacht, grensoverschrijdend, uitdagend, overtreffend, grenzeloos en boven alle verwachtingen. Ik heb ontzettend genoten van elke dag, het was heel erg fijn.

Lieneke van Hout, Directiesecretaresse Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

 

Het was zó bijzonder. Ik heb nog steeds een wauw gevoel. De Duik is een geweldige training om jezelf beter te leren kennen. Ik vond het verbazingwekkend.

Myriam

 

It was a journey into myself; into a true myself. I found what I thougt that I lost long time ago. I wish that everybody around me and beyond could go through this journey as well. Thanks!

Asel Djamaletdinerva, Business Development Paccar Financial Europe

 

Ben normaal gesproken als trainer best kritisch………verdween als sneeuw voor de zon. De bijzondere ervaringen blijven maar komen, vier dagen lang. Het ging veel dieper dan ik verwachtte. Wist niet dat dit mogelijk was.

Liane, Loopbaancoach

 

Mijn collega zei dat het een ‘cadeau’ is, en zo is en voelt het ook. Ik ben er zó blij mee, fantastisch. Ik heb iets achter gelaten en ik voel meer ruimte, ruimte voor mij. Voor mijn echte ik. Mijn innerlijke wijsheid heb ik ten volle kunnen ervaren en ’t was niet te beschrijven, wonderbaarlijk.

Voel de Duik!

Monique van Gogh, Medewerker Binnendienst Enexis

 

Helemaal geweldig! Een bijzondere ervaring, die je alleen kunt ervaren door mee te maken. Wat ik niet had kunnen hopen is gebeurd, super! Dat dit kan.

Ik voel me krachtig en ontvang het leven met open armen. Bedankt.

Henny, Verpleegkundige Maxima Medisch Centrum

 

Met verwachtingen en verlangens naar de training gegaan en ga weg met heel veel meer! Ik vond de training buitengewoon. Van het begin tot het eind heb ik mogen voelen, leren en veel meer. Ik heb ervaren wat was weggestopt. Ook de nasleep is waardevol, ik ben in een betere verbinding met mijn omgeving, met meer rust met mezelf. Ik voel me mentaal sterker en ben me veel bewuster van wat ik doe en hoe ik het doe. Heel veel dank voor 4 fantastische dagen. Wat een toppers!

Samir, Gemeente Eindhoven

 

Het was fenomenaal. De training brengt je in korte tijd doeltreffend naar de kern. De trainers zijn zuiver en puur, en weten de juiste snaar te raken. Ze weten de achtergrond te vinden maar tevens ook met oplossingen te komen hoe hier verandering in aan te brengen. De Duik heeft mij meer inzicht gegeven in mijn gevoelens en gedachten, en mijn daaruit voorkomend handelen. Het heeft me handvatten gegeven hoe daar mee om te gaan en daar verandering in te brengen. De Duik is een verrijking.

Ivo van Lierop, directeur RSG Finance

 

Onbeschrijfelijk, het heeft me meer gebracht dan ik ooit bedenken kon. Ik kan het eigenlijk niet omschrijven. Wat kun je toch rijk zijn als je jezelf kent. Het heeft me ontzettend goed gedaan. Wat ik vergeten was maar nu weer op mijn netvlies heb staan; Ik was wie ik ben, ik ben wie ik was; mezelf. De training heeft een goede opbouw en trainers die verstand van zaken hebben. Mensen worden in hun waarde gelaten en dat is heel fijn.

Ank, HR adviseur Overheid

 

De Duik is voor mij naast de geboorte van mijn kinderen de mooiste ervaring in mijn leven. Ik ben helemaal herboren. Het is zo’n mooie ervaring, die is in woorden niet uit te leggen.

Francis

 

Het is als wildwaterkanoën: snel en hevig, soms stilstaand en vooral langzaam genieten van de stroom. Het overtrof al mijn hoop/verwachtingen.

– Een waanzinnig goed programma, dit is echt uniek;

– een open en veilige omgeving;

– zoveel diversiteit in methodieken en opdrachten;

– de begeleiding is heel professioneel en toch informeel, warm en toegankelijk;

– niet zweverig;

– veel opruimen, niet teveel blijven hangen in het verleden;

– binnen en buiten programma;

– locatie de Poort is top.

Dank voor het laten gebeuren van zoveel moois.

Mireille, Filmproducent

 

De Duik was de mooiste reis van mijn leven. Ik kon eindelijk beginnen met het loslaten van mijn schijn ‘veilige’ overtuigingen die me als zo zo’n 50 jaar hebben vergezeld. Ik ben bij mijn kern geweest en wat ik daar tegenkwam neem ik mee in de echte wereld. Ik kwam met een volle koffer en deze gaat leeg weer terug. Ik ben nu weer geland en voel me geweldig. Ik voel zoveel liefde voor mezelf en heb zoveel kracht ontdekt, dat ik bijna huil van geluk. De diepgang en de tools maken dat je echt in je kern kan komen. De Duik is zo veilig dat je alles toe kan laten.

Dini Vinke, Leraarsassistent ROC Friese Poort

 

Het was fantastisch! Het mooiste wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Jullie hebben delen van mijzelf laten zien die ik niet kende. Soms confronterend, verhelderend, emotioneel maar zo verrijkend. Ik voel mij een beter mens en heeft mijn leven veranderd. Ik weet dat het bijna cliché is als je de reacties op jullie website ziet, maar de waarheid mag gezegd worden! Alle aspecten zijn goed en geven je instrumenten voor de rest van je leven! Ik ben er nog steeds vol van, het grote genieten kan (weer) beginnen 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Roel, Zelfstandig Ondernemer

 

Met enorme dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen 4 dagen. Ik heb een metamorfose ondergaan. Zo compleet heb ik me nog nooit gevoeld. Als je wilt worden wie je bent, moet je zeker gaan duiken en je open stellen voor wat er daar gaat gebeuren. Ik denk zoals je daar uitkomt het menszijn is bedoeld.

Ilona Hoffmann, PMO Support Officer Philips

 

This course was the most precious gift that I received. It was far beyond every expectation. What I felt and experienced was above everything till now. I received a gift that I hope to keep for the rest of my life, I am very grateful!

Vali

 

Geen enkele cursus heeft me in zo’n korte tijd zo’n enorme sprong laten nemen. Het is het mooiste cadeau wat je je kan wensen.

Ron, Informatie Architect

 

Ik heb de Duik ervaren als het mooiste geschenk van mijn leven. In een veilige omgeving heb ik mezelf weer gevonden. Ik kan weer voelen! Het was veel intenser dan ik me kon voorstellen maar alles klopt. Het programma klopt. Waren er maar meer van jullie op de wereld. Ik ben van jullie gaan houden. Dikke knuffel.

Ginelle

 

Onbeschrijfelijke bijzondere ervaring om meer bij jezelf te komen. Heel veel te ontdekken van jezelf wat er altijd al verstopt zat. Niet uit te leggen! Alleen meedoen kan dit duidelijk maken.

Yvonne

 

Wat een mooie training! En wat heeft deze reis mij een kracht gegeven. Iedere keer werd ik weer op het goede spoor gezet. Ik heb mijn waarheid gevonden. Dankzij onze heerlijke begeleiders en een hele mooie deelnemersgroep vol compassie. Bedankt voor die heerlijk warme duik!

Erik

 

Wat een ervaring. Een zeer mooie ervaring! De Duik is geeft rust en antwoorden. Je weet weer wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat/gaat! Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden. Niet twijfelen, gewoon doen!

Janine, Sales manager

 

Geweldige ervaring. Er is een wereld voor me open gegaan, Had ik dit maar eerder gedaan. Je weet niet wat je kan verwachten, maar het gaat boven alle verwachtingen uit. Groot compliment voor Brecht, Joost en Frank. Zij handelen vanuit respect en geven een hoop warmte.

John, Coördinator Financiële Zaken, Grafisch Lyceum Rotterdam

 

Ik was op zoek naar alles wat op de site beschreven stond. Het was ver boven verwachting. Ik ben zo ontzettend blij! Het was een groot warm bad waarin ik mezelf terug heb gevonden. Ik voel me sterk, zeker, nieuw, licht.

Ilonka

 

Een zeer bijzondere ontdekkingsreis naar jezelf, je gevoelens en je drijfveren. Een mooie reis met fantastische ontdekkingen. Een rugzak voor je verdere reizen.

Het programma is uitermate gebalanceerd en heeft een fantastische opbouw.

Joost, Manager Business Planning

 

De Duik is een zinnenprikkelende en grensverleggende samensmelting van liefde, vertrouwen inspiratie en bewustwording. De Duik heeft me het inzicht gegeven dat alles in jezelf aanwezig is. Wat een lichtheid, rust, vrede en zelfvertrouwen ervaar ik zeg, ik voel me tot alles in staat!!. Ik heb 4 dagen wezenlijke cadeaus mogen uitpakken en voel me nog steeds zeer zeer krachtig. Het is life changing. Dank, veel dank dat ik dit mocht beleven.

Ed Heerschap, Project Manager Gemeente Eindhoven

 

De Duik heeft me in contact gebracht met mezelf op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. Werkelijk verbluffend. Een geweldige ervaring die je iedereen gunt.

Frank Saris, Paccar Financial Europe

 

De Duik was de mooiste sprong naar mezelf die ik kon maken. Vanuit innerlijke kracht die in mij schuilt kan ik nu mijn pad wandelen.

Anouk, DGA

 

Ik ben echt helemaal ondersteboven van de Duik en van jullie! Wat een feest was het. Zelden zoveel gehuild en gelachen in 5 dagen! Voor het eerst in mijn leven ben ik echt blij met mezelf. Het was een grote emotionele achtbaan. Sommige loopings met ogen dicht omdat je bang bent voor wat er komen gaat. Maar als je uiteindelijk uitstapt ben je zo onder de indruk dat je eigenlijk wilt blijven zitten. Deze emotionele detox moet je gewoon doen.!

Dankjewel tot aan de maan en terug. Jullie zijn geweldig! Dikke dikke complimenten.

Esther de Poorter, Communicatieadviseur Vanderlanden

 

Wow wat fantastisch! Heel mooi en waardevol. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wil (her)ontwikkelen en wil groeien als persoon. Een programma met een mooie opbouw, diepgang en kwaliteit. Ook een goede begeleiding achteraf.

Marieke

 

Ik had het voor geen goud willen missen. Veel gelachten en gehuild. Ik zie het als een belangrijke stap waardoor ik mijn leven nog beter en bewuster kan leven.

Fong Yee, Sr. comm Propertymanager, ASR Vastgoed

 

Voor mij was de training heel waardevol. Het zijn geen trucjes, gaat echt om de kern en helpt je tot die kern te komen.

Linda, Software Consultant

 

De duik is een heldere down to earth training. Ik heb vele mooi inzichten mogen krijgen die mij helpen mijn eigen pad te gaan volgen. Had niet verwacht dingen zo helder op een rij te krijgen. Ik kwam erachter dat ik voor de duik mijn leven vooral vanuit angst leefde. Door de duik heb geleerd op mezelf te kunnen te vertrouwen en meer van mezelf te houden. Ik durf in het hier en nu te leven, heb meer rust en pluk de dag zoals hij komt. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.

Noortje, Directie ONS

 

Een van de meest positieve life-events! Het was heel bijzonder, het is bijzonder en het blijft heel bijzonder:)!

Ontzettend bedankt voor de aandacht en de goede begeleiding op mijn pad naar het leven! Ik leef weer!

Ingeborg

 

Voor mij was de training intens maar een openbaring en een warm bad. Ik heb een hoop ballast achter me gelaten. Een absoluut unieke ervaring! Dankjewel!!!!

Karin, Project-assistent Gemeente Eindhoven

 

Echt geweldig! Mooi programma, zorgvuldig en super goed opgebouwd. De Duik heeft me overtuigd dat ik precies kan houden van mezelf zoals ik ben. Mijn onvolkomenheid is mijn kracht.

Romy Lutjens, Re-integratie Consulent Gemeente Roerdalen

 

De Duik neemt je echt de diepte in. En geeft je voldoende uitrusting om door te duiken totdat je weer aan de oppervlakte komt. Deze ervaring was echt uniek. Het was hard werken, maar zó waard. Hoop dat nog heel veel mensen hiervan mogen genieten! Geen angst! Gewoon doen.

Chantal, Event manager

 

Ik heb er geen woorden voor. Deze duik is een keerpunt in mijn leven. Mijn innige dank voor de respectvolle en enorm kundige begeleiding. Ik raad iedereen aan deze duik te nemen. Je geeft jezelf misschien wel het mooiste cadeau wat er is.

Brechtje Vanhommerig, Lerares

 

Weergaloos; ik dacht dat ik wist waar ik mee zat, na iedere dag dacht ik dat ik mijn doel al had bereikt, maar het bleek iets heel anders te zijn. Ik heb hernieuwde energie gekregen en ik ga het leven met frisse moed tegemoet.

Rob, in between jobs

 

Ik had dit nooit gedacht, er is zoveel gebeurd. Echt ongelofelijk. Voor mij was het een reis door mijn leven. De training heeft een prachtige opbouw en een prachtige balans tussen de oefeningen waardoor ‘’alles’’ op zijn plek valt.

Cindy, Docent Hogeschool

 

Mijn verwachtingen zijn in duigen gevallen……want wat ik kreeg was zo een groot kado, dit had ik me nooit voor kunnen stellen!

Marie-José Smetsers

 

De training was voor mij een heel bijzondere ervaring, in niets te vergelijken met andere (persoonlijkheids)trainingen die ik heb gevolgd. De training is zeer intensief, heeft veel diepgang en heeft echt gezorgd voor een wezenlijke verandering in hoe ik in het leven sta, het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht. Het heeft me geholpen mijn doelen scherp te stellen en duidelijke keuzes te maken, zowel qua werk als in mijn persoonlijke leven. De training is niet afgelopen na vier dagen, maar gaat door in de vorm van een stappenplan met duidelijk geformuleerde actiepunten die je helpen om telkens stappen te zetten in hetgeen je wilt bereiken. Ik ben zeer positief over deze training en kan deze aan iedereen aanraden die tegen zijn grenzen aanloopt, niet weet welke kant hij op wil in het leven of wellicht zelfs het gevaar loopt een burn out te krijgen. De achtergrond en doelen van mijn medecursisten waren zeer verschillend, maar voor iedereen heeft deze training op een of andere manier een doorbraak betekend.

Inez, Organisatieadviseur

 

Met de Duik heb ik mezelf het mooiste kado gegeven wat er bestaat!

Patrick van der Heijden

 

Ik ben zonder verwachtingen ingestapt en ben met stomheid geslagen over de eenvoud en diepgang die bereikt is: een absoluut ongekende ervaring. Een must voor iedereen die zichzelf waardeert of wil gaan waarderen.

Eric van Oostenbrugge, ZZP-er

 

De mooiste ervaring van mijn leven! Ik ben nog nooit zoveel ballast kwijtgeraakt.

Eva

 

Bijzonder! Dit is het mooiste cadeau wat ik mezelf gegeven heb. Een diepe, niet in woorden te beschrijven duik in jezelf waarbij je weer goed geholpen wordt boven te komen. Het geeft me duidelijkheid in mijn echte missie in het leven en inzicht in alles wat me beweegt en raakt.

M.v.Hoek, CSD Crossmarks

 

Het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen. Wat een super en mega reis is het geweest. Mijn innerlijke kracht versterkt. De opeenvolging van alle oefeningen bleven mij verbazen en verrassen. Wat hielp was de totale betrokkenheid van de trainers, 24/7. De impact die het heeft is overweldigend. Dank, vele malen.

Olga, Relatiebeheerder, Jonk relatiebeheer

 

Mooie reis gemaakt, wel op mijn eigen manier. Niet alles sloot aan voor mijn weg, maar the alternative way beviel prima.

Caroline Loupias, Manager, Enexis

 

Overweldigend, ik ben zo blij dat ik eindelijk de Duik gedaan heb! Waarom heb ik me dit niet eerder cadeau gedaan!! Heftige maar ook geweldige ervaring wat je zo veel mooie inzichten geeft. Niet zweverig maar een goede balans tussen doen, ondervinden en uitleg. Door de veilige omgeving die geboden wordt en de super groep mensen om me heen ga ik met zo veel inzichten terug naar huis. Ik ervaar veel meer rust om te bepalen hoe ik de zaken aan ga pakken. Heb mezelf weer gevonden, Kim = weer Kim. Bedankt voor deze geweldige reis!

Kim Helleman, Servicepunt medewerker HR GGZ Oost Brabant

 

Het was echt geweldig. De Duik heeft mij weer in beweging gezet, wat een prachtige achtbaan. Een groot cadeau voor mijzelf. Door de warmte en veiligheid die Joost en Frank creëerde durfde ik deze spannende reis te maken. Zo’n Duik gun je toch iedereen!

Oda, TOA natuurkunde Onderwijs

 

Wat een mooie en bijzondere training! Geprikkeld, geraakt en mezelf op nieuwe manieren ontdekt. Intens, boeiend en confronterend maar het helemaal waard. Ook voor rationeel ingestelde mensen een prima aanvulling om meer plezier in je werk te krijgen.

Bedankt voor de unieke ervaring, ik gun dit iedereen!

Lianne Kappert, HR Project Officer Philips Healthcare

 

De training zit heel goed in elkaar en heeft een fantastische opbouw. Vooral de verbinding binnen de groep was overweldigend en heeft mij enorm geholpen mijn angst te overwinnen. Hier blijf ik de mede cursisten mijn hele leven dankbaar voor.

Gerben, Afdelingshoofd C1000

 

Als een achtbaanrit van emoties, sommige waarvan ik niet eens realiseerde dat ze er waren. Ik heb een grote groei doorgemaakt. De Duik heeft mij geholpen mijn missie/doel in het leven helder te krijgen en de benodigde acties die daaruit volgen. Het heeft mij nu al veel opgeleverd. Ik zou het iedereen aanraden.

Auke de Man, student MBRT

 

De training heeft mij zoveel meer gebracht dan verwacht. Het is een wereldreis, een openbaring die ik niet kende maar wel naar op zoek was. Ik ben blij met wat ik geleerd heb en voel me blijer en sterker. Ik ga met innerlijke kracht en vertrouwen een nieuwe episode van mijn leven in.

Rinus, Grafisch Productiemanager

 

Ik ben weer in contact met mijn kern en kan van daaruit mijn eigen ruimte innemen. Ben veel meer tegengekomen dat ik voor mogelijk had gehouden. Ik heb weer een open vizier en ben echt ontzettend blij. De trainers begeleiden de Duik met een heel zuivere energie, ik voel me echt gezien. Super!

Annelies, Senior Beleidsadviseur

 

De Duik heb ik ervaren als een super cadeau aan mijzelf! Ik heb inzicht gekregen in mijn ware ik, ik heb mezelf leren kennen en dat ervaar ik iedere dag als een een giga mooi geschenk aan mijzelf! Ik ben begonnen aan De Duik omdat worstelde met mijzelf, met patronen waarin ik vast zat waardoor ik niet genoeg mezelf kon zijn. Joost, Frank en Brecht bieden met hun unieke training en bijzonder kundige werkwijze een duik waarin je leert los te komen van deze vastgeroeste patronen en belemmeringen. Je neemt met De Duik een sprong in het diepe en leert om vrij te voelen, te denken en te handelen. Je zwemt naar boven en laat precies de dingen achter waar je voorheen mee worstelde.

Neeltje, Communicatieadviseur/Docent/Trainer

 

Wat een integriteit, respect en kennis! Zeer krachtig, voor ieder mens een verrijking!

Wouter van Heteren

 

Wat een geweldige ervaring! Ik zal dit nooit vergeten. Ik durf weer te leven en te genieten waarbij ik geloof in mezelf.

Hans, Accountmanager ING

 

Het was echt super. De Duik heeft me heel veel gebracht. Jullie hebben iets fantastisch neergezet. Heel professioneel van opzet en toch los, met super effectieve methodes die gebruikt worden.

Serge, Ondernemer

 

Wat een 4 dagen, amai amai!! Het was een prachtige intensieve ervaring, het begin van een nieuwe weg die me dichter bij mezelf zal brengen. Ik ben dingen tegengekomen waarvan ik niet had gedacht dat ik ze zou tegenkomen. Het zit allemaal heel mooi in elkaar. Een goed en zorgvuldig opgebouwd en afwisselend programma wat maakt dat je je snel kunt overgeven en er voor gaan.

Mirjam Houben, Vormgever

 

De Duik….geweldig…..Heel goed opgebouwd en al snel kwam ik weer tot mezelf, bij mijn gevoel….Maar het meest geweldig….hoe de trainers mij (ons) bijstonden!. Vanaf het eerste moment voelde ik me veilig. Ik heb meer trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar niet eerder zo impactvol. Met praktische handvatten die we hebben meegekregenhoe het anders kan. Iedereen aan te raden!

Elly Jansen, Participatiecoach Siza

 

De enorme toewijding van Joost, Frank en Brechtje en de diversiteit van meditatie, lichaamswerk , de warmte en de veiligheid, de opbouw en de afronding, hebben mij gebracht om tot de kern te komen. Deze duik was voor mij een ware verdieping van mijn leven. Het was een fantastische training, het was meer dan ik verwachtte.

Mirjam, Zelfstandig Ondernemer C1000

 

Een mooi cadeau en dat helemaal voor mezelf. Ik ben heel rijk, met een rugzak met mooie ervaringen en waardevolle hulpmiddelen.

Geweldig, dank je Joost & Frank

Marjan, Business Controller Bedrijfsmanagement

 

Ik vond de training echt geweldig. Het is een onbeschrijfelijke ervaring. Alles klopt helemaal. De zorgvuldige veilige begeleiding maakt dat je je ook echt kunt openstellen. Je moet de Duik beleven om het te kunnen voelen. Het heeft mij het inzicht gebracht dat de dingen die ik op mijn pad tegenkom en die ik als lastig ervaar, de oorsprong vinden in mijzelf.

Ingrid Wilmsen

 

Een geweldige manier om op je eigen ontdekkingsreis te gaan. Ik ben meer tegengekomen dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Veel dingen zijn me duidelijk geworden. Veel geleerd en genoten van alle onverwachte sensaties. Ik zou het iedereen aanraden.

Miriam van Heeswijk, Manager Enexis

 

De Duik heeft mij mezelf teruggegeven. Super bijzonder, heel professioneel. Top!

Ellen de Mol, Citymarketing Gemeente Bergen op Zoom

 

Ik ging zenuwachtig richting de Duik. Met de afspraak om er vol in te gaan, dat heb ik gedaan. Het heeft veel losgemaakt. Ik had van tevoren niet gedacht dat het me zo diep zou raken. Gedurende de Duik ben ik dichterbij mezelf gekomen. Ben heel blij dat ik het gedaan heb. Programma heeft een goede opbouw en wordt zeer professioneel begeleid.

Joost

 

Hele mooie ervaring. Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen. Ik heb een stuk terug gevonden wat ik in de hectiek en de drukte in de loop der jaren ben kwijtgeraakt. Daar ben ik heel erg blij mee. Kan het iedereen aanraden.

Sanne, Business Controller

 

Zelfs een tweede Duik heeft geen moment verveeld. Gewoon geweldig. Weer een cadeau erbij. Bedankt geweldige groep en niet te vergeten Joost en Frank.

Jack, Directeur van Hoorn Machining BV

 

Verfrissend, Confronterend, Verhelderend, Sterkend

Het was een van de mooiste ervaringen uit mijn leven. Ik sta sterk in mijn schoenen en weet duidelijk wat ik wil.

Werner, Functioneel Beheerder ING

 

Als je echt alles uit je leven wilt halen dan moet je dit doen, neem dan de Duik en gun jezelf deze ervaring.

G. Koopman, Juridisch Adviseur Gemeente Achtkarspelen

 

Mijn verwachtingen zijn meer dan gerealiseerd! Ik had dit echt niet gedacht.

Ik heb mezelf gevonden en dat geeft een heleboel rust. Bedankt daarvoor!

Susan van Reymersdal, Coördinator Hypotheken ING Bank

 

De Duik heeft bijzondere dingen met me gedaan. Nooit geweten dat het zo inspirerend, diepgaand en leuk kon zijn om uit je comfortzone gehaald te worden en grenzen te verleggen.

Maarten, Adviseur Brandweer Midden-en West Brabant

 

Ben echt ontzettend blij dat ik dit gedaan heb, het was heel erg waardevol. Een bijzondere reis met goede opbouw zodat je ballast kan achterlaten en met praktische tools dit in je leven kan integreren.

G. Mulder

 

Heel bijzonder. Weinig woorden voor nodig.

Doen, voel en ervaar 😉 Echt gaaf # Bucketlist

R. van Zuilekom

 

Wat een intense ervaring! Dit gun ik iedereen. Voor mij is het doel om dichter bij mijn gevoel te komen zeker bereikt. In één woord PRACHTIG!

Karin Financieel Beleidsadviseur Gemeente Eindhoven

 

De Duik is onvergetelijk!. Een fantastische ervaring

Ageeth, Leerkracht

 

Het was één van de mooiste ervaringen van mijn leven. Ik heb duidelijk voor mezelf waar ik mee aan de slag ga en ik heb er zin in. Alle onderdelen samen vormden een geweldige ervaring. De afwisseling, originaliteit, creativiteit, het groepsproces, de begeleiding, locatie en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Marloes, Gebieds-coördinator Gemeente Eindhoven

 

Ik heb een hele grote stap gemaakt en ik heb de bagage om zelf verder te gaan. Ik ga meer leven. Eigenlijk zou iedereen de Duik een keer moeten doen. Het was heel bijzonder.

Wilma, Controler WVS Groep

 

Een fantastische ontdekkingstocht naar jezelf die met het grootste respect begeleid wordt. Het is net of ik op wereldreis gegaan ben, deze reis had ik al veel eerder moeten ondernemen. Het heeft me veel meer gebracht dan ik kon vermoeden en heb het voor geen goud willen missen. Heel veel dank voor deze prachtige ervaring.

Yvonne

 

De Duik heeft voor mij de weg naar vrijheid (in mezelf) geopend. Ik merk echt een verandering in mezelf…..bewustwording……veel herkenning. Het programma heeft een mooie flow, alles sluit naadloos op elkaar aan. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.

Susanne, Gemeente Eindhoven

 

Was top, is top, en blijft top. Zonder verwachtingen gekomen, sommige onderdelen sceptisch tegemoet getreden, maar toch overtroffen verwachtingen. Het was een fantastische ervaring! Supergaaf, soms verbazingwekkend, soms heftig, maar hartstikke leerzaam; een welbesteed budget!

Renzo Bekken, IT Consultant Koupa B.V.

 

Geen verwachtingen en toch gebeurde het! Ik ben nog steeds in een flow. Er is meer gebeurd dan ik dacht.

Arjan Winters, Team Senior Vergunningen Gemeente Zwartewaterland

 

Bijzondere ervaring in een veilige omgeving. Heel bijzonder om met deze groep mensen die je zo kort kent, zo’n verbondenheid te voelen. Superbedankt!

Jorien, Klant-Marketeer Nationale Postcode Loterij

 

Ik heb de Duik ervaren als een zeer intense en onvergetelijke reis in en met mezelf. De veilige, warme liefdevolle omgeving en begeleiding van de trainers hebben ervoor gezorgd dat ik deze reis zoveel heb kunnen en mogen ervaren en opruimen. Deze reis, deze duik in mezelf, heeft me veel inzicht gegeven en me veel dichter bij mijn bestemming gebracht. Super waardevol. Eén van de mooiste cadeaus in mijn leven.

Yolanda van Zuijlen, Zelfstandig Ondernemer, YOY Styling en Interieuradvies

 

Het was fantastisch! Ik ben nog steeds echt aan het genieten. Er is iets wezenlijks veranderd. Vrijheid voor het leven!

Brenda de Man, Projectondersteuner Gemeente Eindhoven

 

Ik heb al veel dingen gedaan maar niets hielp tot nu toe echt. Dit is het begin van een nieuwe start met mezelf. Zo diep ging geen enkele therapie tot nu toe. Echt een reis. Een bijzondere beleving die ik koester.

Helene, Functioneel ontwerper, Fontys Hogescholen

 

Sensationeel; heel veel mogen ervaren en voelen. Geeft veel inzichten in wie je bent en wat je bijdrage is aan de omgeving. Top training, enorm mooi en bijzonder!

Erwin, Consultant ABN-AMRO

 

Onbeschrijfelijk. Je komt echt bij jezelf. Ik voelde me gedragen, heel veilig. Ik zou het iedereen aanraden

Gül, Projectleider

 

Intensief, baanbrekend, respectvol met buitengewone begeleiding op welk vlak die dan ook nodig was. Ik had wel wat verwacht maar ik kreeg zoveel meer. Ik heb een hele grote stap gemaakt. Het is een wereld van verschil. Nogmaals hartelijk dank!

MC Valkenborg

 

Niet te bevatten wat er in je zit, maar je niet weet. Dit gun je iedereen.

Sander, Data-Controler Enexis

 

Ik ben gereset, ik wist niet dat dat kon!

Geeft richting en focus voor de komende jaren. Je wordt in de training uitgedaagd je grenzen en obstakels te onderzoeken en een aanzet te geven hoe het op te lossen. De training is origineel, ‘spiritueel’ maar toch ook hands-on voor praktische problemen en uitdagingen.

Edwin Dekker, Programma Manager FME

 

Deze training zorgt er niet alleen voor dat een aantal belangrijke persoonlijke thema’s begrepen wordt, maar ook dat het helemaal doorvoelt wordt. Ik heb belangrijke stappen gezet.

Laurens vd Laar, Software Architect NTS-Group

 

Dankzij de fijne en goede begeleiding van Frank en Joost is het een ongeëvenaarde ervaring voor me geworden. Veel doorleeft, ontdekt en verwerkt. Ik merk dat ik een enorme ballast ben kwijtgeraakt tijdens De Duik. En daar ben ik erg blij mee, het is een verademing. Het lukt mij om dicht bij mezelf te blijven. Hierdoor leef ik rustiger en ben ik beter in staat te blijven focussen op wat ik wil in het leven. Bedankt voor de uiterst professionele en respectvolle manier van begeleiden tijdens die vier dagen. Wil je verder komen in je persoonlijke ontwikkeling en leven? Volg dan de Duik!!

Lisa Meijer, HR Manager HTR B.V.

 

Een fenomenale ervaring. De ‘pressure cooker methode’ (4 intensieve aaneengesloten dagen) geeft je inzicht in je functioneren en de tools voor persoonlijke ontwikkeling. Ik was sceptisch van te voren maar vond het een hele goede training.

Bart Neervoort

 

De wereld wordt mooier als iedereen eens duikt. De training was heel goed, een warm bad. Een mooie, haast spirituele ervaring. Er wordt je geen dogma, mening of opinie opgedrongen. In een aangename veilige sfeer glijd je op een natuurlijke manier naar de diepte van je wezen. Een louterende ervaring die je rijker en sterker maakt.

Eric, Beleidsadviseur

 

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar wat een goed programma. Helemaal goed opgebouwd, steeds weer onverwacht met resultaat. Heel anders dan bij een psycholoog. Het niet alleen vertellen maar door oefeningen laten voelen en ervaren. Met recht het beste cadeau wat ik mezelf kon geven. Het groepsproces was prachtig en de trainers erg goed. Een absolute aanrader. Een en al dankbaarheid, nu is het aan mij om het door te zetten.

Cornelia, Hoofd Financiële Planning en Analyse

 

Het was een geweldig cadeau! Onverwachte wendingen. Het voelt echt dat een verandering is ingezet. Ik heb mijn innerlijke kracht weer gevoeld en weet nu wat mijn belemmerende overtuigingen zijn. Ik kijk uit naar de Diepe Duik.

Babette Haas, Gemeente Eindhoven

 

Ik kan het iedereen aanraden. Durf een Duik te nemen! Er is een voor en een na de Duik.

Ik vond het echt super, dit is wat ik zocht. Ik heb mezelf teruggevonden. Een heel bijzonder en bevrijdend gevoel.

Het voelde meteen veilig. Het programma is goed opgebouwd. Afwisselend met veel verschillende oefeningen, theorie, goede muziek en filmpjes. Jongens enorm bedankt voor jullie support. Ik ga met vertrouwen verder! Merci

Monique, Arbeidsdeskundige

 

De Duik is als een rollercoaster. Door dit alles beleven heeft het me meer ruimte gegeven om verder te groeien. Ik heb er een maat voor het leven (mezelf) bij gekregen. Zelfs in mijn stoutste dromen zou ik dit niet gedacht hebben. Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen.

G. Dingemans, GGZ

 

Een training die je iedereen zou gunnen. Wat een rijkdom mag je daar ontvangen! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor.

Anja Verstappen, Zorgcoördinator

 

Een heel bijzondere reis met zeer ervaren reisleiders en hele fijne reisgenoten.

Ik kan nu weer vol vertrouwen, krachtiger, energieker én met plezier mijn eigen pad vervolgen.

JM Beeldend Kunstenaar, Docent

 

It means the world te me – my world. Ik dacht met een pasklaar antwoord thuis te komen. Maar dit is veel mooier, ik kom in mijn hele ‘zijn’ thuis. Heerlijk om alles gevoeld te hebben; de weerstand, de spanning, de veiligheid en vooral de vrijheid!

Marga, Leerkracht Prodas

 

Overweldigend, ik ben nog nooit tot deze gevoelens door gedrongen. Als ik dit eerder geweten had, had ik 2 jaar therapie kunnen besparen. Je bent hier in goede handen – vertrouw maar.

Berit, HR Process Design Manager

 

Daar stond ik dan met mijn koffertje, net aangekomen in mijn kamer. Klaar om de Duik te gaan ervaren. Ik wist niet wat ik precies moest verwachten. 4 dagen verder, aan het einde van de Duik, is mijn nieuwe leven begonnen. Ik ben jullie eeuwig dankbaar voor het feit dat jullie mij het leven hebben teruggegeven.

Ralf, Quality Officer

 

Het was wel echt heel bijzonder. Ik heb al veel trainingen gevolgd, maar de Duik slaat alles. Erg waardevol.

Chris Veelen, P&O Manager Continu BV

 

De ervaring was buitengewoon, boven verwachting. Het programma zit super in elkaar. Door alle verschillende onderdelen kreeg ik de kans om mijn energie weer te laten stromen en weer (her)ervaren, om in het nu te komen. Het was een warm bad. Ik herken mezelf weer, het is thuiskomen.

Jan, Teamleider Bijenkorf

 

De training heeft me veel gegeven. Praktische handvatten om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Door de training heb ik ook kennisgemaakt met technieken die ik voorheen als ‘zweverig’ zou betitelen. Maar het was een waardevolle ervaring.

Sonja van Galen, Communicatie Adviseur

 

Het was echt een fantastische ervaring. Het heeft me veel opgeleverd. De training heeft mij laten inzien wat mijn belangrijkste doelen en drijfveren zijn en hoe te handelen om deze te bereiken.

Arjan Kalwij, Director Customer Service AIXTRONSE

 

De Duik was een ongelooflijke intense positieve ervaring. Alles voelt nu anders.

Jetteke

 

Joost en Frank geven jou de mooiste reis die kunt maken. Paklijst: jezelf en een beetje moed. Wat een fantastisch cadeau! Mijn verwachtingen zijn 1000 X overtroffen.

Stefan, Controller

 

Ik wist niet meer hoe ik gelukkig moest zijn met mezelf. Zat in de knoop en liep constant tegen mezelf aan. Tijdens de Duik heb ik alles gevonden om dit weer te kunnen…namelijk mezelf… Het is een wereld van verschil, dit had ik echt niet verwacht, ongelofelijk!

Rebekka, HR medewerker GGZ Oost Brabant

 

Vol verwachting, maar ook sceptisch deze reis aangegaan… Alle verwachtingen zijn overtroffen, scepsis was niet nodig. Dit is een prachtig cadeau wat eigenlijk iedereen zichzelf moet gunnen.

Dana Wildeman, Eigenaar More Guts

 

Ongekend! Ik heb zoveel energie…… en overal zin in! Ik deed de Duik voor de tweede keer en weer zijn mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!

Johan de Kort, HR Professional de Kort HR Support

 

Heel fantastisch! Nooit kunnen bedenken van te voren wat de Duik teweeg zou brengen. Verrassend, anders, spannend, confronterend, met als resultaat een nieuw en aangepast inzicht over mijn toekomst.

Carlo, medewerker vrije tijd & vorming Stichting ORO

 

Er is veel meer gebeurd dan ik had gedacht dat in 4 dagen mogelijk kon zijn. Er zijn deuren opengegaan die nooit meer dicht gaan. Een louterende ervaring die mijn leven heeft verrijkt. Life starts now!

Deze prachtige ervaring kan ik iedereen aanraden!

Frank, IT Specialist

 

Jihaa! Wat een training. Het waren meerdere Wauw momenten in 4 dagen. De puzzel is op zijn plek gevallen. Heel veel richting en antwoorden mogen ontvangen en gegeven. Een heel mooi stuk gereedschap wat ik nog niet had gebruikt!

Jorg Wijnands, Manager Used Trucks DAF Trucks NV

 

Verrassend en verbazingwekkend hoe het mijn gereserveerdheid doorbrak en me vervolgens onverwachte gevoelens en inzichten verschafte.

Er is een last van mijn schouders gevallen, ik ervaar meer lucht en vreugde. Dit is een startpunt om verder te gaan.

Erik, Jurist / Advocaat

 

Ik ben onbevangen de training ingegaan en heb me helemaal in het diepe laten vallen. Het waren vier intense dagen die me op allerlei vlakken veel hebben gebracht. Er zijn openingen en nieuwe perspectieven gecreëerd; heel veel dank daarvoor. Deze ervaring is een bijzonder cadeau aan mezelf. Eigenlijk zou iedereen zichzelf een Duik moeten gunnen….

Romain, Senior Communicatie Adviseur

 

Ongelofelijk dat de Duik voor zoveel verschillende mensen een diepere betekenis heeft. Ieder op zijn manier. Ik koester de mooie nieuwe inzichten en ga mezelf de ruimte geven om er te zijn.

Willem, Directeur

 

Ik heb er heel veel aan gehad. Ik heb echt iets kunnen omkeren. Heel veel dank voor jullie zorgvuldigheid en dat jullie dit cadeau aan mijzelf zo onvergetelijk hebben gemaakt!

Tanja, Projectleider Kunst Educatie

 

Exceptional experience for me! The program is very well build, very powerful and carried out with great respect, professionalism and attention by Frank and Joost. Yes, you look deep into your self and find answers under their caring guidance. It helped me open up further to who I am, accept the process I am in, and make peace with myself. A very important landmark in my recovery from my burnout. I achieved much more than I could think.

Voilaine Fournier, Senior Legal Counsel Philips International B.V.

 

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. De Duik is een onvergetelijke ervaring voor me geweest. Het heeft zoveel indruk op me gemaakt en ik ben zo anders naar dingen gaan kijken. Het is echt een verdieping van mijn leven.

Corné

 

Heel bijzonder.…. opduiken van schatten die je al in hebt. Iedere keer vond ik weer nieuwe schatten en dat ging maar door, verbazend!

Opgeruimd en met een rugzak met schatten naar huis. Doen!

Noud, Teamleider Fontys dienst IT

 

Voorheen had ik altijd een triest gevoel, dat ik ook terugzag in mijn ogen als ik in de spiegel keek. Het is een beetje raar, moet er aan wennen, dat ik dat niet meer voel, bij me draag en niet meer in mijn ogen terugzie! I feel more trust, more comfortable, more relaxed, in a way I never felt before!! I discovered myself, the deep myself who before nobody has seen. The training constantly surprised me, it was really, really nice! Ik zou zo weer terug willen.

I”m happy! Now I go fully enjoy my life!

Grazie di cuore! Ciao

Nada, Management Reporting Paccar Finance Europe

 

Het was heel gaaf, zo blij dat ik het heb gedaan. Ik heb nu de speelkaarten weer in handen.

Mijn dank is groot. Jullie integere en respectvolle werkwijze geeft mij een goed voorbeeld wat ik zelf zou willen ontwikkelen.

Lih, Purchaser

 

Het was fantastisch. De benadering van Joost en Frank maken, dat je er op een gegeven moment wel zelf achter komt dat de kracht voor je leven alleen in jezelf zit. Dank en respect voor jullie!

Katja Salg, Dierennarts

 

Ik heb in mijn leven honderden duiken gemaakt, maar dit was de mooiste Duik van mijn leven!

Ton van Moll, Fotograaf

 

Het meervoud van lef is leven, dit krijg je met de Duik weer volledig terug!

G. van Venrooij, Directeur LunetZorg Kempen-West

 

Een fantastische reis door het leven, ik voel me als herboren.

Paul, Enexis

 

Het was een prachtige reis! Aangegaan voor mezelf, maar met een groep fantastisch mensen beleefd.

Marco Gouw, Senior planner Brink

 

Bijzondere, intense ervaring die je leven verrijkt. Wordt mogelijk gemaakt door het vertrouwen en de warmte van fantastische trainers.

Marjolein, Arts

 

De Duik is niet te beschrijven! Ik voel me een parelvisser: na een diepe intense Duik heb ik prachtige dingen in mezelf gevonden!

Laurens V, Software Architect, Sioux

 

De Duik heeft mij veel gebracht. Het heeft deuren geopend die lang dicht hebben gezeten. Dank hiervoor!

Myrthe

 

Een training die me keer op keer verraste door als nuchter denkend mens emoties waar te nemen die ik nog niet kende. Het heeft me veel aanknopingspunten gegeven om mijn pad te bewandelen. Ik kom graag voor een verdieping terug.

Corina, Directeur Bedrijven WVS-Groep

 

Een grote mooie diepe bijzondere Duik! Een ervaring om nooit te vergeten, een grote stap in mijn leven! Alle reacties op de site kloppen. Het is ongelofelijk wat jullie in 4 dagen voor elkaar krijgen. Ik heb een aantal dingen gedaan in mijn leven maar dit is praktisch en concreet. Alles in de Duik sprak mij aan, de goede opbouw, alles kwam aan bod, afwisselend, raak, krachtig, betrokken!

Janneke, Groepsleerkracht groep 8, Stichting Talent

 

‘De Duik’ was such a touching experience! It took me by suprise throughout the whole journey. I received much more than I expected. It has given me such a great amount of positive energy!!

Sanda

 

De Duik heeft veel indruk op me gemaakt. Ik ben verbaasd over wat het me allemaal heeft gebracht. Ik heb rust gevonden, weet wat me te doen staat. Ik voel me een completer mens! Blij dat ik het gedaan heb, heel waardevol.

Sandra, Programma-coördinator Provincie Gelderland

 

Dankbaar, geweldig om dit te hebben mee mogen maken. Een omwenteling in mijn leven. Een prachtig kadootje.

Carla Kroon, Activiteitenbegeleidster Siza

 

Als je toe bent aan verandering en iets nieuws in je leven, dan moet je de Duik nemen! In één woord geweldig, wat een bijzondere ervaring was dit!

Mark Ernest, Werkbegeleider Acquisitie NEOS

 

Een prachtige reis naar de essentie van jezelf. Je wordt aan de hand meegenomen om jezelf tegen het licht te houden. Zeer goed opbouw naar een geweldig hoogtepunt gevolgd door een passende afsluiting. Super ervaring!

Ron de Laat, System Test Engineer Philips Healthcare

 

Ik heb het daadwerkelijk als een duik diep in mezelf ervaren. Ik ben met de intentie gekomen blokakades op te lossen. Het voelt nu voor me als een enorme opluchting, het lijkt of ik 5 kilo aan ballast kwijt ben. Bedankt! 🙂 (Blog van Katja waarin ze o.a. verteld over haar ervaring in de Duik: http://www.inspiritulism.nl/bewustwording/blokkades-opheffen/

Katja, mede-eigenaar Spiritulism

 

Een geweldige bijzondere ervaring die ik voor geen goud had willen missen!

Hans Triepels, Consultant Fontys hogescholen

 

Een geweldige diepe beleving. Binnen de veiligheid van de groep biedt de training een hele subtiele opbouw en afwisseling van, hoogte, diepte en rust momenten waarin je in aanraking komt met je diepste gevoel. En warme nazorg van betrokken trainers.

Martine van Dijken, eigenaar/manager MvD Immobiliere S.a.r.l.

 

Een fantastische ervaring waarin je diep mag gaan maar verfrist uitkomt. Het heeft mij heel veel gebracht, enkele zwaardere issues zijn opgelost.

Gied Alferink, Wijkcoördinator Gemeente Eindhoven

 

Ik heb veel trainingen gevolgd bij de beste trainers in de wereld maar de Duik is voor mij de beste en krachtigste

Wouter Plevier, CEO Innerspective BV

 

Een speciale en heel bijzondere ervaring die ik van jong tot oud aanraad. Het heeft voor mij deuren geopend die anders de rest van mijn leven gesloten zouden zijn gebleven. Bedankt!

Mark

 

De Duik is als een rollercoaster. Door dit alles beleven heeft het me meer ruimte gegeven om verder te groeien. Ik heb er een maat voor het leven (mezelf) bij gekregen. Zelfs in mijn stoutste dromen zou ik dit niet gedacht hebben. Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen.

Gerard, GGZ

 

Deze wonderlijke reis heeft hele mooie dingen voor mij gebracht. Ik ben blij dat ik dit heb mogen doen en ben intens onder de indruk van hoe Joost en Frank samen met Rudi dit proces in een zo veilige setting lieten plaatsvinden.

Annemiek Bolwijn, Personeelsfunctionaris

 

Het heeft me meer opgebracht dan ik had durven hopen. Ik heb niet één, maar vijf stappen in de goede richting gezet.

Marie-José, Ondernemer Stal ‘Oppe Stiene’

 

Ik heb in drie dagen meer over mezelf geleerd dan in mijn hele leven. Nooit geweten dat voelen zo intens kan zijn; muren zijn gesloopt!

Frank Lavrijssen, Project Engineer

 

Een ontdekkingsreis naar al het moois dat deze wereld te bieden heeft. En het mooiste van allemaal…..

Dacht dat ik al veel ‘’tools’’ bij me had. Dit is van een nieuwe orde. Fantastisch.

Mede door de goede ondersteuning had ik een fantastische training waarin ik veel inzichten over mezelf heb gekregen die passen in deze fase van mijn leven.

Bart, Project Manager Daf trucks N.V.

 

Ik ben nog nooit in drie dagen zoveel ballast kwijtgeraakt. Ik heb diep gedoken en kwam de laatste dag weer veilig boven. De mooiste ervaring van mijn leven, die ik werkelijk iedereen gun!

Eva Velthuizen, Medewerkster Debiteuren Bewaking

 

Zonder verwachting in de training gestapt. Compleet verrast. Volledige bevrijding van angsten en blokkades. Alles stroomt weer. Dank jullie wel!

José Wittkampf, Bedrijfsleidster

 

Eén van de meest bijzonder dagen die ik in mijn leven heb meegemaakt!

Marcel van den Berg, Zelfstandige

 

De Duik is voor mij een bijzondere, verrassende, bizarre, geweldige ervaring. Ik ben gesprongen, diep gedoken, heb hard gezwommen en ben sterker dan ooit bovengekomen.

Kitty, Rij instructeur

 

Waanzinnig! Maxima forma! Heb het lef om naar jezelf te kijken via de Duik. Met twee perfecte coaches zul je iets heel mooi ervaren!

Jaap Parqui, Directeur Profession

 

Euforisch… een overweldigende ervaring! Een les voor de rest van mijn leven.

Chantal, Verpleegkundige

 

De Duik is het grootste kado wat je jezelf kunt geven. Wat heerlijk om nu weer vrij van het leven te kunnen genieten.

Marianne, Verpleegkundige

 

De Duik is overweldigend en inspirerend van opzet waarin grote variatie zit met verrassingseffecten. Hierdoor ben ik geraakt tot in het diepste van mijn kern en zijn mijn puzzelstukjes in elkaar gaan passen.

Edwin van Gerven, Leidinggevende LunetZorg

 

Wauw, een super ervaring, heel bijzonder, ongelofelijk genoten, kadootje. Geen idee hoe te beschrijven wat het met me gedaan heeft.

Alex, Inkoper

 

Onbeschrijfelijk, ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Ik heb de training ervaren als een hele bijzondere, intense en mooie training. Het heeft me weer bewust doen maken van waar ik voor wil staan in het leven. Ik weet gewoon niet hoe ik jullie kan bedanken voor dat wat jullie mij gegeven hebben. Ik heb echt dat gevonden waar ik lang naar op zoek was.

Thirza vd Heijden

 

Ongelofelijk wat 4 dagen trainingen met me gedaan hebben, dit is iets wat ik nooit had verwacht. Een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen en mijn leven in een ander perspectief zet. In een ongedwongen fijne sfeer en een professionele begeleiding zo diep kunnen gaan heb ik niet voor mogelijk gehouden en heeft me echt geraakt. Ik ben erg veranderd, en dat in 4 dagen. Ik heb een andere kijk op het leven, voel veel meer en heb meer innerlijke rust. Ik merk dat ik gesprekken zelfverzekerder in ga en voel me goed en sterk. Bedankt

Jan Merkus, DGA Tower Living b.v.

 

Enerverend, openbarend, energetic, veel gevoel, sneltrein. Het programma zit goed in elkaar, goede balans, veel variatie, het blijft één en al boeiend.

Hans, CEO handelsonderneming

 

Eén garantie: it’s a life changer! De Duik doet zijn naam eer aan. Zonder verwachting ben ik eraan begonnen en met zoveel moois naar huis gegaan.

Misha, Zelfstandige / Trainer

 

Ik vond het geweldig, grensverleggend! Woorden schieten hier tekort. Diep gedoken, gevallen, opgestaan, herboren en een nieuw nog mooier mens geworden.

Karen

 

Ondanks dat ik al veel ervaring heb op het gebied van opleidingen/workshops ed zijn mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik voel me open en krachtig.

Bart de Louw, NLP Coach

 

Het mooiste kado wat een mens zich kan geven. Een onverwachte reis naar een plaats waar je lang niet hebt kunnen zijn. Een openbaring, een zak bagage voor de toekomst.

Fernand Verhoeven

 

Heel bijzonder en verwonderlijk. Van het eerste tot het laatste moment heb ik me veilig gevoeld. Ik heb mijn grenzen verlegd. Ik voel me ontspannen, veel rustiger nu, met meer vertrouwen in de toekomst. Ik had het niet willen missen!

Helen Vereijken

 

Wauw, wat een rijkdom. Alles was een openbaring. Het diepste van jezelf ontdekken, ervaren en kunnen omhelzen. In veiligheid en geborgenheid. Ik gun het iedereen op aarde. Een lieve groet van

Frederique Schellen, Management Assistent Anculus

 

Het heeft me meer gebracht dan ik kon vermoeden. Met een open mind ben ik de uitdaging aangegaan om te duiken. In een veilige, open en respectvolle omgeving heb ik samen met mijn mede cursisten mijn Duik gemaakt. Ik heb ervaren hoeveel kracht ik heb en dat ik op mezelf kan vertrouwen.

Serge de Vries, Bedrijfsleider Licht & Reclame

 

De Duik is voor mij een unieke en onzettend bijzondere ervaring geweest. Ik heb dingen geleerd over mezelf die ik de rest van mijn leven bij mij zal dragen en heb handvatten gekregen om dit nog verder te ontdekken. Ik was met 26 de jongste van de groep maar dat maakte niets uit. Frank en Joost creeerden zo’n sfeer dat iedereen gelijk was en lekker zichzelf kon zijn. Dus voor iedereen aan te raden, jong en oud!

Jolijn, Student TU Delft

 

Echt geweldig, voor het eerst in mijn leven ben ik echt bij mezelf gekomen. Vond het een ongelofelijke ervaring. Een warme douche, moet je zelf ervaren om erover te kunnen meepraten.

Paul, Enexis

 

Zo ontzettend waardevol. Het heeft me zoveel meer gegeven dan ik had kunnen denken. Dankbaar dat ik deze training heb mogen voelen; ik had mezelf niet meer lief kunnen hebben dan deze training aan mezelf te geven. Indrukwekkend. De opbouw van de verschillende onderdelen. Alles was zoals het zijn moest, op het juiste moment. Het respect dat je ervaart (naast de deskundigheid) van Joost en Frank, hierdoor voelde ik me 100% veilig. Ik kan niet verwoorden hoeveel dit voor me betekend heeft.

Anouk

 

Het is nog steeds euforisch, ik merk het in alles. Ik voel me compleet, herboren en heb nog nooit zo dicht bij mezelf gestaan als nu! Het programma is ongelofelijk goed, de opbouw en afsluiting, alles klopt. Joost en Frank, wat een geweldige coaches.

Mark Ernest

 

Voor de Duik dacht ik te voelen. Tijdens de Duik heb ik echt ervaren hoe het is om echt te voelen. Het is heerlijk om te voelen en ik kan niet meer terug naar hoe het was voor dat ik aan de training begon. De Duik heeft bij mij alles laten stromen. Het is fantastisch om te merken wat het allemaal brengt. Mijn dankbaarheid is groot.

Maud, Arts

 

Miraculeus, zo mooi en intens. Proces van bewuswording en verlichting. Durf mijn toekomst weer onder ogen te zien.

Ingrid van Eijk, Verpleegkundige

 

Het was een fantastische ervaring, ik heb dingen gezien bij mezelf waarvan ik niet wist dat het aanwezig was. Ik kan nu volmondig zeggen dat ik trots ben op mezelf. Wat een prachtige manier om opnieuw te leren kijken. Het heeft me meer lef gebracht en meer rust in mijn leven.

Roman, Brandweer, Den Haag

 

Een onvergetelijke ervaring die een nieuw fundament heeft gelegd voor mijn verdere leven in de zon.

Frans Lengkeek, Bestuurder C-commit

 

Door de Duik heb ik een deel van mijzelf teruggevonden dat ik kwijt was. Ik voel me bevrijd en opgeladen om nieuwe paden in mijn leven te bewandelen!

A. vd Poel, Creatief Directeur Studio dames 2

 

Ik ben onder de indruk van hetgeen in gang gezet is door Joost, Frank & Brecht in mijn innerlijk ontwikkelingsproces. Ik heb dingen gedaan die ik niet voor mogelijk hield. Ik voel me heel goed, als op een roze wolk. Ik zit met een totaal andere drive in mijn werk. Met veel minder inspanning, verzet ik meer werk met een beter resultaat.

Veroniek, HR-adviseur MIK

 

Wat een bijzondere ervaring! En wat een mooie reis hebben jullie me de afgelopen dagen laten maken. Het programma zit heel goed in elkaar. Dit is het begin van iets moois! Bedankt!

Natalie, Manager P&O

 

Er is een nieuwe wereld in mezelf opengegaan.

Johan Hendrikx, Projectmanager

 

Een ervaring die eigenlijk niet te omschrijven/begrijpen is maar die ik al jaren geleden had moeten meemaken. Ik heb jaren mezelf tekort gedaan. Ongelofelijk hoe je (na de eerste dag al) ervaart hoe vrij je kan zijn.

Jetje, nu mama, vroeger sociaal werkster

 

In het begin heel spannend, je weet niet wat er komt, maar je gaat met een geweldig gevoel weer naar huis. Een verrijking voor je verdere leven.

Niels

 

Super, nooit verwacht dat je zoveel kunt bereiken in een relatief korte tijd. Geweldige sfeer en hechte band met mede Duikers.

Anne-Marie

 

Ongelofelijk wat er allemaal is gebeurt in de Duik. Ik ben in het diepe gesprongen en een mooi mens tegengekomen: mezelf! Een mooi programma met gebruik van verschillende technieken. Er is ruimte voor ieders eigen proces. De rust en de warmte van de trainers is fijn. Alles in een veilige en open sfeer. Mijn verwachtingen zijn meer dan gerealiseerd.

Marieke, Controller

 

Dit was mijn 2e Duik en is voor mij nu al de Duik 3D. De dingen vallen nu nog beter op z’n plek. Het heeft ’t licht in mij geopend en een pad gemaakt naar mijn eigen gevoel. Het programma is onwaarschijnlijk mooi in elkaar gedraaid en wordt zo intensief begeleid. Jaloers op hoe mooi jullie iedere maand weer zo’n film in elkaar draaien!

Ismael, Regisseur Pink Rabbit

 

Een ervaring die ik nooit had willen missen. Het is iets wat je aan anderen niet kunt uitleggen maar gewoon moet ervaren.

Miranda

 

Het is een training voor het leven. Het is fascinerend, praktisch en zo verfrissend! Ik ben blij dat ik hem heb gedaan. De training was echt heel goed; het was zorgvuldig, gevarieerd, indrukwekkend, liefdevol, scherp, prima inzoomend op personen, eerlijk en open.

Rob van Ekeren

 

Geweldig, dit mag je niet missen. Een intensieve, erg mooie verrijking van mijn leven.

Rik Drost, Projectleider Fontys Hogescholen

 

Indrukwekkend! De Duik is een unieke ervaring die ervoor zorgt dat je dichter bij jezelf komt. Ik ben er open ingegaan en heb er zo veel uit kunnen halen. Een emotionele achtbaan, maar het heeft me vrolijk gemaakt. Ik geniet van het leven, en wel NU!

Cid, Ondernemer

 

Niet in woorden uit te drukken! Een zeer waardevolle ervaring die ik iedereen aanraad om te gaan ervaren.

Marjan

 

Een super training, het waren 4 fantastische dagen!! Je leert er je emotionele ballast te verminderen, waardoor je dichter bij je eigen gevoel komt en zo sterker in het leven komt te staan. Ik voel echt dat ik veranderd ben en heb een flinke stap gezet naar het leven in het nu en ga daarbij het leven vol aan. En ook al zal ik nog af en toe struikelen, ik heb geleerd hoe ik telkens weer op kan staan!

Maarten van Gemert, Consultant Florius

 

Ondanks nuchterheid toch moeten erkennen dat deze training iets met je doet. Wat? Dat zal iedereen zelf moete ervaren; maar sta er voor open.

Simone, Risk Manager De Lage Landen

 

De training is voor mij een enorme waardevolle ervaring op elk denkbaar vlak. Ik ben uiterst dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken!! Alles sprak me aan, de uitleg was duidelijk en compact, je hoeft nergens in te geloven om het effect te laten hebben.

Martijn José, Project Manager Gemeente Eindhoven

 

Ik vond het de beste, leukste en intensiefste training die ik ooit gevolgd heb, met een super opbrengst! Wat een verademing, ik heb veel over mezelf geleerd en voel me voel me nu veel rustiger.

Anita Helder, Beleidsmedewerkster Gemeente Hoogeveen

 

De Duik is een mooie reis door mijn leven waardoor ik ben herboren. Mijn slot is eraf, ik ben veel opener geworden.

Frank

 

De ervaringen die ik heb opgedaan blijven mijn hele leven bij me. Ik heb nog duidelijker gekregen waar mijn belemmeringen liggen maar vooral wat mijn levensmissie is en hoe ik deze in de praktijk kan brengen.

Monique, Accountmanager

 

Vier dagen de tijd om jezelf (beter) te leren kennen. Vanuit verschillende oogpunten ga je jezelf beschouwen en prikkelen. Gedurende de training krijg je diverse middelen aangereikt om met de uitkomsten aan de slag te gaan. Zowel ter plekke als na afloop. Het is een verrijking van mijn leven. Een absolute aanrader voor eenieder die interesse heeft in zichzelf.

John, CFO

 

Ik ben verlost van mijn verleden! Ik voel me minder opgefokt, minder opgejaagd. Ik straal meer rust uit, voel me happy en ben minder moe. Dit wordt ook gezien door mensen die niet eens wisten dat ik naar een training ging. Het stroomt weer en ik kan weer genieten van kleine dingetjes. Ik vond het een fantastische ervaring die ik iedereen wil aanraden! Het heeft me verlost en verrijkt! Het is het beste kado voor mezelf én voor mijn gezin!

Sunny

 

Had ik de Duik maar eerder genomen. Waarom die vrees voor de diepte? Juist op de bodem liggen de verborgen schatten te wachten om ontdekt te worden. Dit weekend bracht mij een bevestiging van mijn zijn met de positieve blik op de toekomst.

Ans Schellekens, Lerares Basisonderwijs

 

Ik heb het ongelooflijk bijzonder gevonden, ik heb er van genoten. Er is meer gebeurd dan ik had kunnen verwachten. Ik voel dat er echt iets is veranderd. Dit is waar het in het leven om gaat! Knap hoe de training in elkaar is gezet. De sfeer is super veilig. Dank jullie wel!

Clara

 

Het is ongeloofelijk hoe je in een betrekelijk korte tijd zo tot jezelf kunt komen, jezelf herontdekken. Bevrijdend, een nieuwe start!

Henk Michiels, Sabbaticle

 

Drie intensieve mooie dagen. Een gevarieerd programma, helder en concreet. Ik wilde wilde terug naar mezelf en dat is meer gelukt dan ik verwacht had.

Mirjam

 

Als divemaster sprak de naam van de training me erg aan. De Duik ervaart ook als een duik naar onbekende en toch ook bekende plekken. Bij duiken zeggen we vaak: Als het duikvirus je eenmaal te pakken heeft, raak je dat nooit meer kwijt. Dat geldt voor mij hier ook: dit wil ik nooit meer kwijt!

Annelie Volgers, Coordinator Gymnasium Sint-Montfort / Docente Klassieke Talen

 

Ik heb al veel dingen gedaan en de Duik was nu een belangrijke stap waardoor ik ontzettend veel uit mijn systeem heb kunnen gooien en kunnen verwerken. Jullie hebben een omgeving en programma gecreëerd waarin ik me volledig vrij heb gevoeld om mijn drijfveren te ontdekken in mijn leven en in staat te zijn volledig tot mijn recht te komen in het leven! En dat is gelukt, dank jullie wel.

Paul Adriaanse, Gemeente Deurne

 

Ik heb de Duik beleefd als een indrukwekkende en tegelijk bevrijdende ervaring; een zoektocht naar (dieper liggende) emoties met hulp van persoonlijke en veilige begeleiding in een groep die dezelfde speurtocht meemaakt.

Frank Rokebrand, Senior Adviseur Onderwijsmanagement

 

De Duik heeft mij naar innerlijke diepten gebracht waarvan ik het bestaan niet wist. Het was een openbaring. De training heeft een goede geleidelijke opbouw waardoor je komt waar je moet zijn. De trainers zijn warme personen die er voor je zijn: echt super! Mensen die uit eigen ervaring spreken en van daaruit ook begrip en ruimte kunnen bieden. Een fantastische ervaring die ik heel veel mensen gun!

Ida

 

In één zin samengevat, een fantastische ervaring mooie mensen ontmoet en twee geweldige begeleiders. Ik ben in de Duik echt bij mezelf geweest en heb mogen ervaren wat het is om alles los te laten alle ballast weg te zetten. Ervaren hoe je er zelf instaat klinkt logisch maar wat had ik toch een harnas en plichten. Frank en Joost zijn zo puur, nog nooit zulke mensen ontmoet die zo kunnen luisteren en een omgeving kunnen creëren waardoor je ook echt los kan komen. Ik ben dankbaar dat ik er bij was, zoveel “rijker” ben weggegaan. Veel succes verder en tot de volgende training, want dit is zeker voor herhaling vatbaar. Groeten,

Rudi Vandenberk, Operations Manager Philips Healthcare

 

Zonder verwachtingen ging ik erin. Maar wat was dit een mooi ‘’verjaardags’’ kado. De keus was een vakantie of de Duik. Hier heb je veel meer aan. Een super goede, doordachte en heel professionele training. Nu weet ik hoe ik in elkaar zit. Ik ga ervoor, laat maar komen.

Mascha, Mond Hygiënist

 

De Duik heeft mij weer op mijn levenspad gebracht. Ik maak weer keuzes vanuit mijn eigen kracht. Puur, emotie, kracht, vertrouwen en inzicht zijn mijn kernwoorden.

Sandra, Makelaar

 

De Duik was nodig. Prachtige ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben. Ik voel me er heel erg goed bij. Ik heb meer duidelijkheid gekregen over wat ik wil en wat ik daar zelf aan kan doen.

Stefan, Fysiotherapeut, FT van Eijk

 

Ik heb er heel erg van genoten en echt heel veel van geleerd. Bedankt dat ik mijn eigen ‘’ik’’ weer teruggevonden heb!

Clemens, Architect NXP

 

Wat een mooie ervaring. Ik heb me sinds lange tijd niet meer zo open gevoeld. De Duik is een goede keuze geweest voor mij. Er is veel last van mijn ‘’schouders’’ gevallen.

Carmen, Designer

 

In het diepe! Dat was heel intens, en toch ook heel vertrouwd. Boven water gekomen voelde ik de energie om op de kant te klimmen en mijn uitdagingen aan te gaan.

Franc Verstappen, Hoofdconstructeur INNO-metaal BV / INNO-assembly BV

 

VERDIEPEND HELEND INZICHTELIJK VEILIG & INSPIREREN

Anne, eigenaar Spies & Spreken

 

Een bijzondere ervaring over waar het écht om gaat in het leven. Dit zou iedereen moeten doen. Je gunt het iedereen.

Sylvia de Groot, Gemeente Dronten

 

Voor als je het lef hebt om echt te willen leven!

Suzanne Schipper, Owner Schipper Office Support

 

Ik voel me super. Het is alsof de kast is opgeruimd dat geeft ruimte en rust. De training is echt goed, heel professioneel van opzet , een goede opbouw. Ik heb me vanaf het begin geborgen gevoeld. Het was meer dan ik verwachtte.

Gielen, Zelfstandig kantoorhouder Argenta

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, voel me beter en gelukkiger. Ik ben weer mezelf! Ik ben oude ballst kwijtgeraakt en die is niet meer tergugekomen.

Marcel, Software Designer Philips Healthcare

 

De Duik is een bijzondere ervaring. Een ervaring om nooit te vergeten en om bij me te dragen voor de rest van mijn leven. De kunst is om open minded de stappen te zetten en te ervaren. Je krijgt er heel veel voor terug, het voelt als een nieuw begin! En de begeleiding is SUPER!

Marlijn, Opleidings-kundige

 

Ik was sceptisch maar ik heb de training ervaring als enorm prettig en energiek. Ik ben weer geworden en heb gevonden wie ik wil zijn. Ik ervaar meer rust, energie, vertrouwen en focus. Het is alsof ik opnieuw geprogrammeerd ben. Bedankt Joost en Frank en Brechtje

Maarten, Kredietspecialist ING

 

Ik vond het geweldig om het transformatieproces in het denken en voelen bij mezelf en anderen te zien. Dat geluksgevoel en de stralende ogen van jezelf en anderen geeft nieuwe energie! Een fantastische ervaring, die je alleen kunt voelen!

Jennifer, Student TU Delft

 

Het was een hele ervaring om een heel weekend aan mijn gevoel te besteden. Normaal voel ik er meer voor om dingen te beredeneren. Ik heb nu gemerkt dat ik beter in mijn vel zit als ik meer naar mijn gevoel luister en het niet weg-beredeneer. Het loslaten van ballast is zeker gelukt. Ik voel me veel vrijer op het werk. De rust die de cursus uitstraalt was heel fijn. Niks moet en alles kan op je eigen tempo. Fijn dat er ook persoonlijke aandacht is wanneer dat nodig is.

Ronald Marcelis, Software Designer

 

Ik begon aan de training in het bewustzijn van waar mijn probleem lag. Hoe ik daarmee verder kan komen zag ik toen niet. Wel had ik het gevoel dat ik ergens doorheen moest. Dat heeft de training me ook echt gebracht. In plaats van alleen beseffen heb ik een aantal linken gelegd en dingen ook echt doorvoeld en heeft mij geweldig goed gedaan en een grote stap verder gebracht.

Martin Bosch, Docent HAN

 

Wát een ervaring! Je zou wensen dat je wereld kon bestaan uit dezelfde mensen waarmee je samen. ‘’De Duik’’ maakte. Misschien gaat dat ooit lukken: één voor één….

Henri vd Griendt, PSM form plates GEA Bakel

 

Geweldig, een hele intense ervaring met veel lering over mezelf. Kennis genomen van aspecten die ik van mezelf niet eens wist of kende. Het heeft me flink wat gebracht. Ik ben er hartstikke blij mee!

Erik, Programmeur

 

Fijne, veilige cursus die mij veel meer bracht dan ik voor mogelijk hield.

Math

 

Een onvergetelijke ervaring. Duiken door de zachte handen van de trainers en deelnemers. Ik heb onder water nog nooit zo intensief adem gehaald! Leren, ervaren, verwerken, verrijken! Grote dankbaarheid voor dit geschenk dat ik mijzelf gaf.

Rens, Zelfstandig Ondernemer

 

Belemmeringen komen vanuit jezelf. Niet vanuit de ander of uit je omgeving…… De Duik helpt je om ze aan te pakken en te “handelen”, waardoor je ineens veel meer ruimte ervaart.

John Elast, Wijkcoördinator Gemeente Eindhoven

 

Het waren zeer indrukwekkende dagen. Ik heb er geen woorden voor. Ik voel me heel erg goed en ik heb verrassende inzichten over mezelf gekregen. Ik heb een stuk rust teruggekregen dat ik al een tijdje kwijt was en dat vind ik heel fijn!

Chantal, Controller

 

Een (h)eerlijke verfrissende kijk op de drijfveren van je dagelijkse handelen!

Henry Knoop, Directeur

 

Voor mij was het een heel speciale Duik, ik zit momenteel in een rouwperiode na het verlies van mijn man. De verschrikkelijke dieptepunten werden wel heel erg moeilijk en angstig, de angst voor de angst begon danig op te spelen. Ik heb daarom de ‘Duik’ genomen om me wat sterker te gaan voelen om het verdriet aan te kunnen en het te dragen. Duidelijk werd dat dit kleine vrouwtje heel wat sterker is dan ze zelf denkt en daarom ben ik heel blij dat ik dit weekend meegemaakt heb. Het was wel heftig, maar de professionele begeleiding en de bijzondere manier van omgaan met je medecursisten, waren voor mij een unieke ervaring. Heel veel lieve groetjes,

Dorie

 

Het waren geweldige dagen Frank en Joost. Nogmaals dank je wel. Ik heb me vermaakt, genoten en er van geleerd. Jullie vulden elkaar heel erg goed aan met een naadloze afstemming. Ook opvallend was de alertheid en respectvolle focus op zaken die individueel speelde en vroegen om aandacht. Er ontging jullie niets en lieten niets liggen dat die aandacht nodig had. Going with the flow van liefde,

Peter

 

Ik wilde mezelf een cadeau geven. Het werd de Duik. De Duik is niet gemakkelijk uit te leggen. Je moet het voelen en meemaken. Sinds de Duik voel ik me krachtiger, steviger en vriendelijker. Ik begrijp mezelf beter en beweeg me makkelijker in de wereld; zowel thuis in mijn gezin als in mijn werk. De Duik is zorgvuldig opgebouwd en de begeleiding is professioneel en sensitief. Ik vond het een prachtige ervaring. Omdat je van Joost en Frank geen trucjes leert denk ik dat de impact ook blijvend is en niet tijdelijk.

Mirjam (zelfstandig ondernemer)

 

Het was gaaf! Het is een intense week vol verrassingen! Het mooiste aan de training is dat ik mezelf steeds weer bleef verrassen met mijn eigen kunnen!

Margot

 

Een duik in mijzelf om te vinden wat er beter kan veranderen voor mij, mijn gezin en mij werk. Afscheid nemen van oude emoties om plaats te maken voor nieuwe hetgeen goed gelukt is. Ik bepaal weer wat er in mijn leven gebeurt. Change it leave it or love it.

Klaas, Test Lead engineer Daf Trucks N.V.

 

Het bleek voor mij heel waardevol door o.a. de grote verscheidenheid aan onderdelen die op het programma staan in dit indrukwekkende weekend. Er is ruimte om je ervaringen met elkaar te delen, maar het wordt geen groepstherapie-gebeuren. Een waardevol kado voor jezelf.

Tanja, Grafisch Ontwerpster

 

Het is een duik in het diepe waarbij je af en toe snakt naar adem maar je komt heel mooi boven!

Toinette Wolters, HR Manager DAF Trucks

 

Een intense ervaring die alle zintuigen weer op scherp zet. Die weer richting geeft aan de betekenis die je het leven wil toekennen.

Marian, Politie Noord-Oost Gelderland

 

De Duik was voor mij een unieke ervaring. Eigenlijk niet te beschrijven. Met zachte hand werd je richting je doel gebracht. Op zo’n manier dat je het in feite niet in de gaten had. De begeleiding van de coaches was héél aangenaam. Een cursus die je jezelf absoluut kunt gunnen!

Marion van de Loo, Leerkracht Basisonderwijs

 

Een training die je brengt bij je essentie of het pad daar naar toe. Het programma en de trainers brengen je op een zachte wijze door een transformatie in jezelf waardoor je systeem gereset wordt richting je echte zelf. De training heeft een sterk neutraal karakter en beweegt steeds dieper in gevoel zonder daarbij zweverig te worden. Alles vindt plaats in een veilige omgeving.

Ans, Trainer / Coach ArboUnie

 

Ik was de weg naar binnen, naar mezelf al jarenlang kwijt. In de Duik mocht ik volledig mezelf zijn, heb me veilig gevoeld en kon dit ook omdat jullie mij dat vertrouwen gaven. De Duik is het mooiste geschenk wat ik op dit moment in mijn leven heb mogen ontvangen en heeft mij iets gebracht van ongekende waarde. Ik heb de Duik genomen en ik zal vanaf nu elke levensdag intens genieten van de sprong die ik heb gemaakt en dit heerlijke gevoel mij steeds weer zal verrijken op het moment dat ik de verkoeling door mijn hele lichaam warmtevol mag ervaren. Ik dank jullie hiervoor,

Marjan, Docent Dansacademie

 

Onverwacht (ik vond het allemaal een beetje spannend) is de Duik heel goed bevallen. Ik heb dingen gedaan en stappen gezet, die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Thijs Zantman, CZ

 

Wat me geweldig aansprak in de Duik is de openheid, de vertrouwelijke sfeer, de opbouw en goede balans van het programma en de betrokken, professionele attitude van de trainers. Het heeft mijn zelfinzicht verruimd en mijn daadkracht vergroot.

Helene Moonen, Kwaliteitsmanager Philips

 

Ik voelde me als een vastgelopen auto, die met vierkante wielen door de modder probeerde te rijden. De Duik zorgde ervoor, dat de wielen weer rond zijn en de modder weer vaste grond is geworden!

Vic Beerkens, Ondernemer

 

Wat een verrijking, een cadeau voor jezelf! Je komt echt dieper tot dat wat er zit. Je ervaart in deze training je hele bandbreedte. Ik kom erachter dat alles er al is, voel me completer, heb een grotere focus, zie en voel de dingen zuiverder. Ontdekken van je diepere gevoelens, overtuigingen etc., maakt je leven waardevoller! Gun jezelf dit!!

Annelies Kokjé-van Mensvoort, Ergotherapeut, Libra Revalidatie & Audiologie

 

Ik wist niet dat ik me zo warm en fijn kon voelen. Ik loop de hele dag te stralen. Het heeft me veel opgeleverd en inzichten gegeven waar ik ook echt wat mee kan. Zo fijn dat me geleerd is hoeveel er in mezelf zit. Dank jullie wel!

Monique

 

Een heel waardevolle en bijzonder ervaring. Waar ik al een stukje had mogen proeven van mijn eigen kracht heb ik hier een hele bestendige basis gelegd voor mijn pad. Waar dat pad me ook gaat brengen, ik sta ervoor.

Evelien

 

Een bijzondere en leuke training die in een hele fijn sfeer gegeven wordt. Ik loop nu met meer vertrouwen rond. Een goed programma voor verandering naar een positieve mindset. Als iedereen deze mindswitch zou maken, zou de wereld er beter uitzien.

Marijke, Ambtelijk Secretaris Externe Commissie Gemeente Eindhoven

 

Zonder verwachtingen maar met hoop ben ik aan de Duik begonnen, en heb meer gekregen dan waar ik op had gehoopt. Het is eigenlijk één grote warme douche geweest.

John

 

De doelen die ik vooraf had gesteld leken ambitieus maar gedurende de coaching ben ik zeer positief verrast door zowel de coaches als hun technieken. De resultaten zijn blijvend en spreken voor zichzelf. Als ik dit tien jaar eerder had geweten dan was ik een weekendje gaan duiken in plaats van jaren praten en aanmodderen. Bedankt voor deze mooie ervaring. Hopelijk mogen jullie nog veel mensen op hun zoektocht begeleiden.

Irene, Teamcoördinator Onderwijs

 

Het was een diepe duik naar wat werkelijk belangrijk voor me is en wat me daar van weg houdt. Het heeft me weer een stuk verder gebracht op mijn pad. Mijn leven is weer een stuk mooier, makkelijker en diepgaander! Deze 3 dagen waren een hele fijne, warme ervaring die ik iedereen zou gunnen.

Hanneke, Manager HR

 

Geweldig, een heel bijzondere ervaring, een training waar je wezenlijk sterker en rijker uitkomt. Naarmate er meer tijd verstrijkt na de Duik lijkt de waarde en het warme gevoel toe te nemen. Ik heb het gevoel dat er iets wezenlijks veranderd is en dat dat blijvend is, de verandering waar ik naar op zoek was.

Annette Spierings, Gemeente Eindhoven

 

Een prachtige ervaring. De Duik heeft me gebracht wat ik zocht. Inzicht in mezelf. Het was heel fijn.

Imelda, Inkoper Fontys

 

In één woord super!! Een goed programma met een mooie opbouw en veel afwisseling. Ik voel me erg goed!

Anoniem

 

Ik sta versteld van mezelf. Zoveel angsten overwonnen en losgelaten. Het is zo bijzonder geweest. Ben gewoon erg onder de indruk van wat ik bereikt heb met het gebodene. Het is een heel erg goed aanbod. Alles in een veilige omgeving. Toptrainers!

Anja, Ontwerper

 

Een hele bijzondere ervaring. Een duik in jezelf, er is iets in gang gezet!

Erika, Directeur Buitenplaats Amerongen

 

Ik heb stappen gezet die ik anders niet had kunnen en durven zetten.Een verrijking voor mijzelf op een veilige en respectvolle manier. Niet denken maar doen!

Cindy

 

Een mooie en bijzondere ervaring. Heel professioneel, bijna alle onderdelen sloten precies goed aan bij wat in nodig had. Ik ging er blanco in, heb veel geleerd, het waren 4 mentaal + fysieke dagen, maar zeer positief en leuke deelnemersgroep + topcoaches met echte compassie!. Ik ben me meer bewust van mijn keuzes, durf meer uit comfort zone te stappen en ik begin al te merken dat het steeds beter met me gaat en me ook energie en positieve ontwikkelingen oplevert. Ik ga met volle moed de toekomst tegemoet en zie het sinds jaren weer positief.

Frank, 29 jaar

 

Voel me als een net gewassen laken aan de waslijn in de wind en de zon. Heerlijk!

Marijn Scharten van der Velden, coördinator vrijwilligerswerk ORO

 

Ik vond het absoluut verrassend en mooi! Heel intens, met tijdens de opdrachten en oefeningen veel zorg en aandacht voor het persoonlijke en unieke van ieder apart. De enorme hulp die dit instrument biedt bij het aangaan van mijn verzet en angst, wat me dus zo in de wegstaat om te voelen. Ik had zo’n groot verlangen naar meer vrijheid in mezelf en dat heb ik wel gekregen lijkt me zo… Zondermeer een verrijkende ervaring!

Anja, Docent ROC Eindhoven

 

Geweldig, het hemelse in mij gezien, echt fanstastisch!! Een lifetime experience. thx

Luc

 

De 2e Duik was weer een hele andere, maar net zo’n waardevolle ervaring als de 1e keer. Verwondering over wat er gebeurt, wat het brengt en de zorgvuldige mooie manier waarop de Duik begeleid wordt.

Hanneke, Zelfstandige HRM / Trainer / Coach

 

Wat mij bijzonder in de Duik aanspreekt is de verdieping, het naar de bodem zwemmen en langzaam boven komen drijven als een krachtiger persoon! Deze training raakt boven verwachting. Voor iedereen die weet dat er meer is in het leven en bereid is te voelen en te ontdekken.

Ankie van der Sar, Beleidsmedewerker

 

Met tranen in mijn ogen tot een indrukwekkend inzicht komen binnen een respectvolle en veilige omgeving heeft bij mij veel impact gehad! Ik vind dit zó waardevol en ik heb me geen moment vervelend gevoeld. Het is een zeer efficiënt instrument als je jezelf wilt ont-wikkelen, als je wilt groeien.

Josselien, Coördinator

 

De Duik is verrassend, warm, krachtig en heel verfrissend. Het ontdekken van jezelf, op een zeer warme en respectvolle manier. Zeer kundig, zeer professioneel. Het geeft jezelf nieuwe inzichten en veel ruimte. Je voelt je veel rijker als je de Duik hebt gedaan, ga er zelf voor!

Frans Oosterhof, Directeur / Optometrist

 

Unbelievable…Whatever you think something like this is going to be, forget it. Its value lies in the fact that it inspires you to live…..being told how to live would have been of little or no help Come with an open, enthusiastic mind and spirit, and you will leave a better person, surprised by what you have in you!

Guy Roberts, Creative Director

 

Het was een geweldige, diepgaande ervaring en een geweldig goed leerproces, ik kan het iedereen aanraden die wil leren en die zichzelf wil verrijken.

Bram

 

De Duik, met zijn facilitators Joost en Frank, is een uitgebalanceerd programma, wat je absoluut inspiratie geeft voor je eigen toekomst. Een mooie afsluiter van het verleden en het werkt ontspannend naar de toekomst toe, mijn dank!

Marlou Kremer, Design Director

 

Wat drie dagen allemaal met je kunnen doen! De Duik heeft al mijn verwachtingen overtroffen en me op een héél relaxte manier enorm veel geleerd, zowel persoonlijk als professioneel.

Django de Vrij, Communicatiemanager

 

Als er iemand veel trainingen heeft gevolgd en aan Emotioneel Lichaamswerk heeft gedaan, ben ik het wel! Met al die trainingen achter de kiezen en al mijn `wijsheid` uit de boeken, zwevend als een engel en verkondiger in de lucht, ervoer ik daar tijdens de Duik iets nieuws. Door de manier waarop het gebracht en begeleid werd (zachtheid!!!) kwam het eindelijk allemaal binnen en kon ik me pas echt overgeven aan de ervaring van de oefeningen. Ik worstelde, verwonderde me, voelde een kracht in me die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb weer veel ruimte in mezelf, ben geïnspireerd en weet wat ik in mijn leven wil neerzetten.

Ulla van den Brekel, fulltime moeder van vier kinderen

 

Als perfectionist en zoeker heb ik al de nodige dingen gedaan en vele boeken gelezen op het gebied van bewustwording. Bij elk nieuw boek of volgende cursus werd mijn gevoel van imperfectie groter, ging ik nog meer in mijn hoofd zitten en groeide mijn gevoel iets te MOETEN. Zo niet deze keer want De Duik heeft mij de kans gegeven in een heel veilige en liefdevolle omgeving, met ondersteuning van zeer competente trainers en geweldige mededeelnemers, in een spiegel te mogen kijken. En deze keer zag ik mijzelf (als mens en dus imperfect) en het was goed. Het effect van de training is elke dag voelbaar en toch subtiel. Het leven vanuit acceptatie is zoveel eenvoudiger en werkt zowel prive als zakelijk door. Ik kan dan ook elke werkgever aanraden hetzelfde te doen als die van mij en deze training aan hun werknemers aan te bieden!

Ineke Mol, Re-integratiecoach Lengersdorf

 

Als trainer ben ik kritisch over andere trainers en trainingen. In de Duik en in de handen van Joost, Frank en Hanneke voelde ik me heel veilig. Daardoor kon ik kwetsbaar zijn en enorm groeien!

Willy Zelen, Trainer + Coach Daad en Kracht

 

The edge and far beyond! Een 8-baan met hoogtepunten en confrontaties met mijn eigen leven onder bezielende leiding van bevlogen trainers. Dank voor deze prachtige ervaring, ik gun hem iedereen. Ik gun jullie nog veel Duiken toe want dat betekent dat er nog veel meer mensen hun geluk en hun pad gaan vinden.

Jurjen, Campagne Manager Zorg

 

Ik heb de weg naar mijn flow gevonden.

Remco, Projectleider Total Productivity

 

Ik wilde veel, nog meer dan dat ontdekken. Blijkt alles al voldoende te zijn! Wat heerlijk. Prachtige dagen, helende dagen, tja…

Vanessa Sutmuller, Opleider / Trainer

 

Hele indrukwekkende training met hele mooie ervaringen die ik iedereen aan kan raden.

Paul Engel, ANWB

 

De duik heeft me laten zien dat ik veel meer kracht heb dan ik dacht. De belemmeringen die in de weg stonden zijn duidelijk in zicht, bijgesteld en gekristalliseerd. Wat prachtig dat jullie dit neerzetten en daarmee zoveel positieve veranderingen realiseren. Het is prachtig, intens en ik gun het iedereen!

Angelique, Illustrator animator, Shortcake

 

Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen! Een rollercoaster van emotie die je helemaal tot jezelf brengt.

Stef

 

Ik kwam binnen met een zwemdiploma, bleek achter af al jaren aan het watertrappelen te zijn, kon amper mijn hoofd boven water houden. Ik kan nu weer drijven en zwemmen!

John

 

Een onbeschrijfelijke reis door je eigen gevoelens en belemmeringen die je de mogelijkheid geven daadwerkelijk een beter mens van jezelf te maken. Een ervaring die ik niet had willen missen, een verrijking van mijn leven!

Freek, Software Engineer

 

Een verfrissing zoals ik die nog niet eerder heb mogen ervaren. Het geeft me vertrouwen en een trots gevoel dat ik de rest van mijn leven bij me hoop te dragen.

Janet Kuijken, Coordinerend begeleidster kortverblijf LunetZorg

 

Dit is wat je noemt een Duik. Zodanig opgebouwd dat je geleidelijk naar de oorsprong gaat, waarbij jezelf de regie blijft voeren. Perfect geballanceerde cursus met een aantal ongekende hoogtepunten. Chapeau voor de makers!

Ron de Laat, Test Engineer medische systemen

 

De Duik is een heel mooi kado aan jezelf. Van het begin tot het eind is het een heel intense goed opgezette reis om dichter bij jezelf te komen. Onder liefdevolle en deskundige begeleiding van Joost, Frank en Rudi!

Margot van den Berg, HR Manager

 

Ik vond dit nou echt een training met kwaliteit en diepgang. Mooi opgebouwd, het doet heel veel met mij.

Mirjam, Studente Theologie & moeder enzo

 

De Duik zorgt ervoor dat ik me als een vis in het water voel.

Han van Dijck, DGA

 

Het was een geweldige start, wat bijzonder hoe jullie in die korte tijd zo’n intense band weten neer te zetten. Verwachtingen had ik niet echt veel, maar wat ik heb meegemaakt, gevoeld en geleerd heb is ongeloofelijk, dit had ik nooit kunnen vewachten. Mooi en warm, ook de liefdevolle aandacht voor omgeving, klank en geur. Een compleet plaatje.

Maaike Mul, Coordinator Kunst en Cultuur Vitalis Zorggroep

 

De Duik is een geweldige investering in jezelf. Een investering die je dubbel en dwars oplevert waar je naar op zoek bent. Hij raakt je, pakt je, neemt je mee op een reis met een hele mooie einbestemming!

Herbert, Project Engineer DAF Trucks

 

En na de Duik… de Sprong…

Aad Berkhout, Suppy Chain Manager

 

Het waren geweldige dagen Frank en Joost! Nogmaals dank je wel. Ik heb me vermaakt, genoten en er van geleerd. Jullie vulden elkaar heel erg goed aan met een naadloze afstemming. Ook opvallend was de alertheid en respectvolle focus op zaken die individueel speelde en vroegen om aandacht. Er ontging jullie niets en lieten niets liggen dat die aandacht nodig had. Going with the flow van liefde,

Peter

 

Ik heb wat ontdekt wat ik niet had verwacht. Het heeft me meer – veel meer gebracht dan verwacht. Het heeft me veranderd en weer teruggebracht naar mezelf. Iets waar je van kan dromen maar die droom was nog niet bij me opgekomen.

Anita, Bedrijfsleidster

 

Het was een overweldigende tsunami die voelde als een warme deken.

Paul, Ondernemer/DGA

 

Ik kan de wereld weer aan!

Henk, Business Analyst

 

Joost en Frank hebben mij opnieuw (voor de tweede keer) een intense reis laten maken. Het heeft mij weer veel gebracht. De diepgang, het respect en de warmte waarmee Frank en Joost onze Duik hebben begeleid hebben mij weer veel kracht gegeven. De Duik was vol nieuwe en mooie ervaringen en ik ben op plekken geweest waar ik het bestaan niet van wist. Aan allen die twijfelen over de Duik: Maak de Duik en vind het diepste en sterkste in jezelf. Ik gun iedereen de warmte, de liefde, de innerlijke kracht die ik voel na de Duik.

Ton Witvoet, Technisch Adviseur

 

De Duik was een fantastische ervaring die ik iedereen zou aanraden. Het was veel meer dan ik verwacht had.

Ruud

 

Warm, Leerzaam, Veilig, Open, Gezellig, Eerlijk, Duidelijk. Ik heb een geweldige ontwikkeling doorgemaakt op een unieke wijze, bedankt!

José, Bedrijfsleidster

Back To Top