Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING
ZELFVERTROUWEN

Training voor het vergroten van zelfvertrouwen

Je voelt je soms onzeker en zou graag meer zelf vertrouwen hebben en uitstralen. Vaak komt de behoefte aan zelfvertrouwen niet alleen. Je zit niet lekker in je vel, voelt je onzeker en zou graag steviger in je schoenen staan. Hierdoor ondervindt je wellicht niet de levenskwaliteit die zou wensen. Door af te rekenen met onzekerheid krijg je meer plezier in het leven. Je wordt gelukkiger en daadkrachtiger.

Wat houdt Training De Duik in?

Training de Duik duurt 5 opeenvolgende dagen. In deze dagen ga je op zelfonderzoek. Je krijgt handvatten om direct om te gaan met je onzekerheden. Na de training zal je direct de resultaten ervaren. Je voelt je zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Je wordt beter in omgang en relaties met anderen op je werk en in privé situaties.

Echt jezelf zijn

Training de Duik kijkt niet alleen naar het stukje zelfvertrouwen. Er wordt gekeken naar je innerlijke drijfveren. Waar wordt jij gelukkig van? Na de training voel je je vrij en kan je echt jezelf zijn. Door jezelf te ontwikkelen en meer zelfkennis krijg je ook meer zelfvertrouwen. Uiteindelijk bereik je meer plezier, rust en balans in je leven. Er worden instrumenten aangereikt die je op het werk en thuis kan inzetten zodat je meer kwaliteit van leven gaat ervaren.

Wie zijn de andere deelnemers?

De training vindt plaats in kleine groepen, van 6 tot 10 deelnemers. Het deelnemersprofiel is divers. Van directeur, verpleegkundig, HR-manager, DTP-er, dierenarts tot vertegenwoordiger. Je opleidingsniveau is niet relevant. Want iedereen neemt deel vanwege eigen redenen. De een wil assertiever zijn op het werk en de ander wil eindelijk af rekenen met onzekerheid. Om vol zelfvertrouwen in het leven te staan en 100% zichzelf te kunnen zijn.

Waarom training De DUIK?

Training de Duik bestaat al sinds 2008. Het succes van de training is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak en het langetermijneffect. Het is een intense training en speelt zich af in een veilige omgeving. De Duik is geen trainingsinstituut, maar geeft maar 1 training gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Inmiddels is de training een begrip in Nederland.

Uniek Langetermijneffect

Onze training staat bekend om het langetermijneffect. Ook na jaren ondervindt je nog steeds profijt van onze training. Lees hier referenties van oud-deelnemers na enkele jaren.

deelnemers vertellen over hun ervaring

Deelneemster Kim vertelt in onderstaande video over haar ervaring met De Duik:
“Onbeschrijfelijk. In 1 woord echt onbeschrijfelijk. Wat ik heb meegemaakt is onbetaalbaar. Ben blij dat ik mezelf dat gegund heb. Dat ik mezelf de tijd heb gegeven om hier naar toe te komen. En ik heb mezelf teruggevonden. Zo ervaar ik het echt. Ik heb meerdere trainingen gevolgd. Maar dit is op een heel ander niveau.”

Deelnemer Lennert vertelt in onderstaande video over zijn ervaring:
“Ik was voorafgaand aan de training sceptisch. Maar wat ik in de training heb meegemaakt is heel bizar. Ik voel me sterker op persoonlijk gebied. Ben zelfverzekerder en weet wat ik echt wil. Mijn verwachtingen waren hoog want ik heb de reviews gelezen en deze waren fenomenaal. Ik ken mensen die er geweest zijn en die spraken met niets meer dan lof. Dus mijn verwachtingen waren hoog maar die zijn overtroffen.”

Past deze training bij jou?

We kijken graag samen met jou of deze training aansluit bij jouw wensen en doelen. En of we deze kunnen bereiken in de training. Denken we dat dat niet mogelijk is? Dan laten we je dat eerlijk weten. Omdat we willen dat alle deelnemers enthousiast zijn over de resultaten en dat iedereen tevreden naar huis gaat. En uiteraard zijn of haar doelen heeft bereikt. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Heb je nog vragen of wil je een brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op.

  Dit is wat ik zoek:

  Wat zeggen anderen?

   

  “Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor jezelf!”
  Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

   

  “De Duik heeft me geleerd hoe om te gaan met emoties en om onwenselijk ballast weg te krijgen. Met het loslaten kwam rust en een meer zelfvertrouwen.”
  Marcel, Software Designer Philips Healthcare (na 6 maanden)

   

  “De training heeft me de kans gegeven om mijn gevoelens te begrijpen, ballast los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn doelen duidelijk te kunnen formuleren en mezelf te zien beleef ik als een enorm cadeau.”
  Eszter

   

  “De Duik heeft me het inzicht gegeven dat alles in jezelf aanwezig is. Wat een lichtheid, rust, vrede en zelfvertrouwen ervaar ik zeg, ik voel me tot alles in staat!”
  Ed Heerschap, Project Manager Gemeente Eindhoven

   

  “Ik heb dingen achter me gelaten en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben echt veranderd.”
  Katja, Dierenarts (na 1,5 jaar)

  Back To Top