skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING ZELFVERTROUWEN

WERKEN AAN ZELFVERTROUWEN EN ONZEKERHEID

Je voelt je soms onzeker en zou graag meer zelf vertrouwen hebben en uitstralen. Vaak komt de behoefte aan zelfvertrouwen niet alleen. Je zit niet lekker in je vel, voelt je onzeker en zou graag steviger in je schoenen staan. Hierdoor ondervindt je wellicht niet de levenskwaliteit die zou wensen. Door af te rekenen met onzekerheid krijg je meer plezier in het leven. Je wordt gelukkiger en daadkrachtiger.

KWALITEIT VAN LEVEN

Training de Duik kijkt niet alleen naar het stukje zelfvertrouwen. Er wordt gekeken naar je innerlijke drijfveren. Waar wordt jij gelukkig van? Na de training voel je je vrij en kan je echt jezelf zijn. Uiteindelijk bereik je meer plezier, rust en balans in je leven. Er worden instrumenten aangereikt die je op het werk en thuis kan inzetten zodat je meer kwaliteit van leven gaat ervaren.

WAAROM DEZE TRAINING?

Training de Duik bestaat al sinds 2008. Het succes van de training is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak. Het is een intense training en speelt zich af in een veilige omgeving. Van tevoren stemmen we af of de training bij je past. En of het je zal opleveren wat je verwacht. Als De Duik momenteel niet bij je past zullen we dat ook eerlijk aangeven.

REACTIES VAN TEVREDEN DEELNEMERS

Marcel¬†– Software designer bij Philips: “Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen”

Willemijn¬†– P&O consultant bij Ergon: “Voel meer geluk, ontspanning en zelfvertrouwen”

Back To Top