skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING
ZELFVERTROUWEN

Training voor het vergroten van zelfvertrouwen

Je voelt je soms onzeker en zou graag meer zelf vertrouwen hebben en uitstralen. Vaak komt de behoefte aan zelfvertrouwen niet alleen. Je zit niet lekker in je vel, voelt je onzeker en zou graag steviger in je schoenen staan. Hierdoor ondervindt je wellicht niet de levenskwaliteit die zou wensen. Door af te rekenen met onzekerheid krijg je meer plezier in het leven. Je wordt gelukkiger en daadkrachtiger.

Wat houdt Training De Duik in?

Training de Duik duurt van 5 dagen. In deze dagen ga je in groepsverband op zelfonderzoek. Je krijgt handvatten om direct om te gaan met je onzekerheden. Na de training zal je direct de resultaten ervaren. Je voelt je zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Je wordt beter in omgang en relaties met anderen op je werk en in privé situaties.

Training de Duik kijkt niet alleen naar het stukje zelfvertrouwen. Er wordt gekeken naar je innerlijke drijfveren. Waar wordt jij gelukkig van? Na de training voel je je vrij en kan je echt jezelf zijn. Uiteindelijk bereik je meer plezier, rust en balans in je leven. Er worden instrumenten aangereikt die je op het werk en thuis kan inzetten zodat je meer kwaliteit van leven gaat ervaren.

Wie doen ermee?

Het deelnemersprofiel is divers. Van directeur, verpleegkundig, HR-manager, DTP-er, dierenarts tot vertegenwoordiger. Je opleidingsniveau is niet relevant. Want iedereen neemt deel vanwege eigen redenen. De een omdat hij op het werk assertiever wil zijn, de ander om eindelijk af te rekenen met onzekerheid. En om vol zelfvertrouwen in het leven te staan en 100% zichzelf te kunnen zijn.

Waarom deze training?

Training de Duik bestaat al sinds 2008. Inmiddels is het een bekende naam in de markt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het succes van de training is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak. Het is een intense training en speelt zich af in een veilige omgeving. Van tevoren stemmen we af of de training bij je past. En of het je zal opleveren wat je verwacht. Als De Duik momenteel niet bij je past zullen we dat ook direct eerlijk aangeven. We willen dat jij tevreden naar huis gaat.

Enkele reacties

Lennert vertelt in onderstaande video over zijn ervaring met De Duik. Hij vertelt o.a.:

“Ik was voorafgaand aan de training sceptisch. Maar wat ik in de training heb meegemaakt is heel bizar. Ik voel me sterker op persoonlijk gebied. Ben zelfverzekerder en weet wat ik echt wil. Mijn verwachtingen waren hoog want ik heb de reviews gelezen en deze waren fenomenaal. Ik ken mensen die er geweest zijn en die spraken met niets meer dan lof. Dus mijn verwachtingen waren hoog maar die zijn overtroffen.”

Langetermijneffect

Onze training staat bekend om het langetermijneffect. Ook na jaren ondervindt je nog steeds profijt van onze training. Lees hier referenties van oud-deelnemers na enkele jaren.

Past deze training bij jou?

We kijken graag samen met jou of deze training aansluit bij jouw wensen en doelen. En of we deze kunnen bereiken in de training. Denken we dat dat niet mogelijk is? Dan laten we je dat eerlijk weten. Omdat we willen dat alle deelnemers enthousiast zijn over de resultaten en dat iedereen tevreden naar huis gaat. En uiteraard zijn of haar doelen heeft bereikt. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wat vinden anderen?

“De Duik heeft me geleerd hoe om te gaan met emoties en om onwenselijk ballast weg te krijgen. Met het loslaten kwam rust en een meer zelfvertrouwen.”
Marcel, Software Designer Philips Healthcare (na 6 maanden)

“De training heeft me de kans gegeven om mijn gevoelens te begrijpen, ballast los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn doelen duidelijk te kunnen formuleren en mezelf te zien beleef ik als een enorm cadeau.”
Eszter

“De Duik heeft me het inzicht gegeven dat alles in jezelf aanwezig is. Wat een lichtheid, rust, vrede en zelfvertrouwen ervaar ik zeg, ik voel me tot alles in staat!”
Ed Heerschap, Project Manager Gemeente Eindhoven

“Ik heb dingen achter me gelaten en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben echt veranderd.”
Katja, Dierenarts (na 1,5 jaar)

Back To Top