Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

“WE LEVEN NIET ALLEEN OM TE WERKEN EN TE PRESTEREN.”

PERSOONLIJK GROEIEN EN ONTWIKKELEN 

Persoonlijke groei en ontwikkeling is een proces dat nooit ophoudt. We leven niet alleen om te werken en te presteren. We leven om geluk en plezier te ervaren. Maar waar leer je dat? School is (nog steeds) vooral gericht op kennis vergaren. Hoe het leven te leven wordt nauwelijks geleerd. Terwijl dit juist zo waardevol is, en ook nog eens leuk en interessant.

Natuurlijk, we komen onvermijdelijk allemaal problemen tegen waar we mee moeten dealen. Het is ‘all in the game of life’. In het moment misschien niet fijn maar uiteindelijk weer een kans om verder te groeien.

JE LEVEN ECHT “LEVEN”

Op het moment dat jij besluit om persoonlijk te groeien, je oude ballast opruimt, je uitdagingen aangaat, zul je merken dat je weer in “flow” komt. Dat je nieuwe gebieden ontdekt, dat er nieuwe deuren opengaan. Als je inzicht krijgt in je levensthema’s en ze aangaat, zul je ook merken dat je weer meer plezier geluk en liefde gaat toelaten in je leven. Zo ervaar je op alle fronten meer vrijheid. Dat betekent je leven echt “leven”.

TRAINING VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & GROEI

Hoe je het ook labelt, hoe het voor eenieder ook is… De Duik is een fantastisch instrument om alle facetten in je leven te onderzoeken en heel veel te leren over jezelf en het leven. Niet alleen door je eigen onderzoek. Maar ook omdat de training in groepsverband plaatsvindt, en je ook leert van andere deelnemers. Niet op een schoolse manier. Van aantekeningen, lijstjes maken, in groepjes nabespreken of rollenspellen doen. Dat dus niet.

Het unieke programma zorgt ervoor dat iedereen automatisch zijn of haar thema’s tegenkomt. Niet alleen kennis en feitjes, maar vooral de directe diepgaande ervaring zorgt ervoor dat zaken op een ander niveau binnenkomen. Dat er diepgaand begrip ontstaat. En oude patronen kunnen transformeren.

AL VEEL TRAININGEN ERVAREN? DEZE TRAINING levert je  echt WAT OP

Als mensen al veel persoonlijke ontwikkelingstrainingen hebben gevolgd, ook dan zorgt de Duik weer voor een verdieping. Die weer een volgende stap mogelijk maakt. Het leven is een pad van constante groei en ontwikkeling. Mits je er voor open staat. Veel van onze deelnemers ervaren deze training als de echte “aha-erlebnis”.

Bekijk wat Ronald en Kim vonden van de training:

Bekijk hier meer reacties van deelnemers. Of bekijk meer video’s.

EEN VERFRISSENDE DUIK IN HET ‘NU’

In de Duik leer je veel zoals: kennis en nieuwe inzichten. Maar je zult vooral veel ‘proeven’ van wat we noemen je ‘directe ervaring’. Elke keer is de focus op dat wat je direct ervaart en wat je in het ‘nu’ beleeft. Een verfrissende duik in het moment, in het leven. Je groeit als persoon en ontwikkelt je tot de persoon die jij wilt zijn.

Hoe ziet de training eruit?

Het is een training die bestaat uit 5 opeenvolgende dagen. De training vindt plaats op een prachtige locatie in Groesbeek (Gelderland). Samen met 6 tot 10 andere deelnemers werk je in een fijne en veilige omgeving onder begeleiding van ervaren trainers aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers komen uit heel Nederland en soms België. Na afloop van de training heb je meer zelfinzicht, je werkelijke drijfveren boven water, meer zelfvertrouwen en kan je eindelijk echt jezelf zijn.

Wij willen dat jij na afloop tevreden naar huis gaat. Daarom bieden we een gratis adviesgesprek aan. Hierin kijken we of de cursus past bij jouw wensen en verwachtingen.

Wat zeggen deelnemers?

 

“Dit is persoonlijke ontwikkeling zoals het bedoeld is en waar je mee verder kan. Mijn dank is enorm!”
Iwan Kokjé, Hoofd Bedrijfsvoering Sector Mens en Maatschappij, Gemeente Eindhoven

“Mooi om te zien hoe de scepticus in mij hier enthousiast uit komt. Een training waar je jezelf trakteert op persoonlijke ontwikkeling en sterker in het leven komt te staan”
Joep Boonen, Manager Stainless Steel MCB

“Het was geweldig. Ik ben gereset. Een rollercoaster in/voor mezelf. Ik ben ontzettend trots dat ik dit heb gedaan. Alles klopt in de training.”
Annett, Gemeente Eindhoven

“Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor jezelf!”
Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

“Het is de meest bijzondere en intense ervaring in mijn leven geweest. Een magische ervaring die ik niet had willen missen. Had voorafgaand niet kunnen voorstellen dat dit het resultaat van überhaupt een training zou kunnen zijn. Mijn verwachtingen zijn totaal overtroffen.”
Xander van de Camp, Senior Klantbeheerder Woonbedrijf

 

Lees alle reacties van deelnemers

 

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

BEN JE BENIEUWD NAAR DE VOLGENDE TRAINING?

“Een geweldige training, echt een cadeau aan jezelf. Ik had niet verwacht dat ik zo diep kon gaan. Ik heb geen woorden voor wat ik heb mogen ervaren.”  Dorine, HR Service Desk DAF Trucks N.V

“Ik vond het in één woord fantastisch. Als je jezelf een cadeau wilt geven… Ik ben zo echt blij van binnen. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurd is.” Lisette, Business Analist Gemeente Eindhoven

“In één woord ‘’WAUW’’. Ik heb al veel dingen gedaan maar in de Duik heb ik mijn antwoorden pas echt gevonden.” Edith, Bedrijven contact functionaris Economie Gemeente Bergen op Zoom

Back To Top