skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

CURSUS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AMSTERDAM

TRAINING VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Training de Duik bestaat al jaren en is een fenomeen in de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling. In namelijk 5 dagen ga je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je pakt voor 5 dagen je koffer in en vertrekt vanuit Amsterdam naar een mooie locatie in Nederland. Weg van je dagelijkse bezigheden en beslommeringen. Dit is de beste manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Om uiteindelijk als een ander mens weer huiswaarts te keren.

WAAROM TRAINING DE DUIK?

Wij zijn geen cursus instituut dat meerdere cursussen of trainingen aanbiedt. Wij geven al jaren 1 specifieke training gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we onze deelnemers aan kunnen zetten tot het bereiken van hun daadwerkelijke doelen.
Wij zijn trots op het langetermijneffect van onze training. De training is intensief en duurt 5 volle dagen maar van het resultaat profiteer je de rest van je leven.

HOE ZIET DE CURSUS ERUIT?

Vrijwel elke maand staat er een training De Duik gepland. Een training duurt 5 opeenvolgende dagen. Je vertrekt voor 5 dagen uit Amsterdam en vertoeft tijdens deze dagen op een rustige locatie in Gelderland omgeven door mooie natuur.

In een kleine groep (6 tot 10 deelnemers) ga je met oefeningen en onder begeleiding van ervaren coaches je eigen onderzoek aan. Dit doe je met instrumenten waarmee je je belemmeringen de baas wordt. Thuis en op het werk. De training vindt plaats in een veilige en respectvolle sfeer. We maken gebruik van methoden zoals bijvoorbeeld: counselingstechnieken, NLP, ontspanningstechnieken, familieopstellingen en minfulness. De cursus wordt begeleidt door Joost harends en Brechtje Vanhommerig en een assistent-trainer.

WIE ZIJN DE DEELNEMERS?

De deelnemers komen niet alleen uit Amsterdam. Maar uit heel Nederland en soms ook België. Zij hebben allemaal gemeen dat ze willen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Er is dus geen specifiek deelnemersprofiel. Het zijn mannen en vrouwen in verschillende leeftijden. Met uiteenlopende banen en achtergronden. Neem een kijkje bij de reviews van oud-deelnemers op onze site. Dan krijg je een idee van de diversiteit aan deelnemers.

HOE KEER IK TERUG NAAR AMSTERDAM?

Het klinkt ongeloofwaardig maar… je gaat naar huis als een ander mens. Het hoofddoel is om je inzicht te geven in jouw innerlijke en werkelijke drijfveren. Na deze cursus heb je helder voor ogen wat je echt wilt in je leven. En je hebt ontdekt wat je ervan weerhoudt om jouw doelen te bereiken.

Eenmaal thuis in Amsterdam heb je meer zelfinzicht. Je ervaart meer zelfvertrouwen en assertiviteit. Je krijgt meer plezier in het leven en kan beter en vrijer functioneren. Je kan eindelijk echt jezelf zijn en wordt beter en makkelijker in relatie met anderen. Oude patronen en ballast heb je losgelaten en je gaat meer in het hier en nu leven.
Meer reacties van deelnemers lezen? Bekijk ze hier allemaal.

 

 

Wat zeggen anderen?

“De Duik heeft me heel veel gebracht. Ik heb veel geleerd en ben veel bewuster gaan leven. Ik ben opener geworden en krijg hier veel voor terug. Het maakt me gelukkig en geeft me veel energie.”
Hans – Consultant Fontys Hogescholen (na 3,5 jaar)

“De Duik heeft mij geholpen om meer in contact te komen met mijn authentieke ik. De Duik heeft mij inzicht gegeven in welke zaken voor mij echt belangrijk zijn en welke zaken niet. Dit geeft rust en richting in deze onzekere tijden.”
Reinier Klunder, Business Risk Officer ABN AMRO (na 4 jaar)

“Voor mij was het belangrijkste element van de training het leren loslaten. Ik heb de kern van mezelf gevoeld en hoe krachtig die is. Tevens fysiek kunnen ervaren hoe makkelijk het kan zijn om los te laten. Hier heb ik nog dagelijks profijt van.”
Marianne van Hoof, Verpleegkundige Maxima Medisch Centrum (na 20 maanden)

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top