Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN CURSUS | BIJ BRABANT

ZELFINZICHT EN ZELFVERTROUWEN

Training de Duik is een cursus van 5 dagen. Het zijn 5 pittige trainingsdagen maar na afloop ervaar je direct resultaat. Je bent zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Dit klinkt wellicht te mooi om waar te zijn.

Want we durven ook nog eens te beweren dat deze training een langetermijnresultaat oplevert. Deelnemers die je voor zijn gegaan delen dit in hun recensies. Deze vind je hier: reviews van deelnemers.

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

De training vindt plaats in Groesbeek, vlakbij Nijmegen en op steenworp afstand van Brabant. Onder begeleiding van ervaren coaches ga je op zelfonderzoek. De cursus vindt plaats in een kleine groep (6 tot 10 deelnemers). En duurt 5 opeenvolgende dagen inclusief een avondprogramma.

Van de trainers kijg je effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen en onzekerheiden de baas te kunnen. Deze instrumenten kan je dagelijks thuis en op het werk toepassen. Het is een intensieve cursus maar deze levert een langetermijneffect op. Ook na jaren blijf je profijt ondervinden van training De Duik en zit je lekker in je vel zonder je onzeker te voelen.

WIE NEMEN ER DEEL AAN DE TRAINING?

Training De Duik staat bekend om de effectieve resultaten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een training voor iedereen die steviger in zijn/haar schoen wil staan. De deelnemers komen uit heel Nederland en Vlaanderen.

Divers deelnemersprofiel

Het deelnemersprofiel is dan ook vrij divers. Het betreft mannen en vrouwen die werkzaam op verschillende functieniveaus en in diverse branches. Dit varieert van marketing medewerker, HR-manager, bedrijfleider, sector-directeur, ontwerper, product manager tot consultant en vertegenwoordiger.

Werken aan onzekerheid en zelfvertrouwen

Je achtergrond maakt niet uit want iedereen heeft een eigen reden om deel te nemen. Wat overeenkomt is dat men wil werken aan onzekerheid en zelfvertrouwen. En dat men wil groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je gaat onbezorgd, zelfverzekerder, assertiever en daadkrachtiger huiswaarts. Eindelijk kan je 100% jezelf zijn.

LANGETERMIJNEFFECT

Training De Duik is een fenomeen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het succes komt voort uit het langetermijneffect. Het is namelijk geen training waarin je tips & tricks meekrijgt om thuis en op in het werk in de praktijk te brengen. Deze werken namelijk maar voor korte duur. Je komt echt tot nieuwe inzichten en hierdoor word je de verbeterde versie van jezelf.

Vragen of gratis adviesgesprek?

Wij vinden het belangrijk dat jij na de cursus tevreden naar huis gaat. We stemmen daarom vooraf af wat jouw wensen en doelen zijn. Om te kijken of deze training bij je past en jou echt helpt. Vraag hier een gratis adviesgesprek aan.

Deze training is opgezet door De Duik uit Eindhoven (Brabant).

Reacties van deelnemers

“Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor jezelf”
Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

“Het voelt of ik 20 kilo aan ballast kwijt ben. Voel meer geluk, ontspanning en zelfvertrouwen. Ik heb ervan genoten. De warmte en saamhorigheid. De professionele en warme, veilige ondersteuning van de trainers. Ik heb meer gekregen dan ik dacht. Het is een intense en bijzondere speurtocht die je brengt naar je diepste zijn. Onderga het, beleef het, het levert je een onbetaalbaar geschenk op.”
Willemijn, P&O Consultant Ergon

“Ik ben erg veranderd, en dat in 4 dagen. Ik heb een andere kijk op het leven, voel veel meer en heb meer innerlijke rust. Ik merk dat ik gesprekken zelfverzekerder in ga en voel me goed en sterk. Bedankt”
Jan Merkus, DGA Tower Living b.v.

“Ik heb veel meer energie en durf mijn talenten naar voren te brengen en in te zetten. Met de Duik heb ik een begin gemaakt en sta nu op de stoep naar een nieuwe leven, het leven dat ik werkelijk wil en waar ik met alles wat ik ben achtersta. Bij jullie is mijn leven begonnen daarvoor kan ik niet genoeg danken.”

Ilona Hoffmann, Philips International B.V. (na 7 maanden)

“Voel me sterker & zelfverzekerder. Zorg beter voor mezelf zonder dat ik anderen vergeet!”
Elly Jansen, Participatiecoach Siza (na 1 jaar)

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.”

Willemijn, PO consultant

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

Ralf

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

Marije Kalshoven, ontwerper

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Wibo, Redacteur

Back To Top