skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN CURSUS | VLAKBIJ BRABANT

ZELFINZICHT EN ZELFVERTROUWEN

Training de Duik is een cursus van 5 dagen. Het zijn 5 pittige trainingsdagen maar na afloop ervaar je direct resultaat. Je bent zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Dit klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Want we durven ook nog eens te beweren dat deze training een langetermijnresultaat oplevert. Deelnemers die je voor zijn gegaan delen dit in hun recensies. Deze vind je hier: reviews van deelnemers.

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

De training vindt plaats in Groesbeek, vlakbij Nijmegen en op steenworp afstand van Brabant. Onder begeleiding van ervaren coaches ga je op zelfonderzoek. De cursus vindt plaats in een kleine groep (6 tot 10 deelnemers). En duurt 5 opeenvolgende dagen inclusief een avondprogramma.

Van de trainers kijg je effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen en onzekerheiden de baas te kunnen. Deze instrumenten kan je dagelijks thuis en op het werk toepassen. Het is een intensieve cursus maar deze levert een langetermijneffect op. Ook na jaren blijf je profijt ondervinden van training De Duik en zit je lekker in je vel zonder je onzeker te voelen.

WIE NEMEN ER DEEL AAN DE TRAINING?

Training De Duik staat bekend om de effectieve resultaten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een training voor iedereen die steviger in zijn/haar schoen wil staan. De deelnemers komen uit heel Nederland en Vlaanderen.

Het deelnemersprofiel is dan ook vrij divers. Het betreft mannen en vrouwen die werkzaam op verschillende functieniveaus en in diverse branches. Dit varieert van marketing medewerker, HR-manager, bedrijfleider, sector-directeur, ontwerper, product manager tot consultant en vertegenwoordiger.

Je achtergrond maakt niet uit want iedereen heeft een eigen reden om deel te nemen. Wat overeenkomt is dat men wil werken aan onzekerheid en zelfvertrouwen. En dat men wil groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je gaat onbezorgd, zelfverzekerder, assertiever en daadkrachtiger huiswaarts. Eindelijk kan je 100% jezelf zijn.

 

LANGETERMIJNEFFECT

Training De Duik is een fenomeen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het succes komt voort uit het langetermijneffect. Het is namelijk geen training waarin je tips & tricks meekrijgt om thuis en op in het werk in de praktijk te brengen. Deze werken namelijk maar voor korte duur. Je komt echt tot nieuwe inzichten en hierdoor word je de verbeterde versie van jezelf.

 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Ik heb veel meer energie en durf mijn talenten naar voren te brengen en in te zetten. Met de Duik heb ik een begin gemaakt en sta nu op de stoep naar een nieuwe leven, het leven dat ik werkelijk wil en waar ik met alles wat ik ben achtersta. Bij jullie is mijn leven begonnen daarvoor kan ik niet genoeg danken.”

Ilona Hoffmann, Philips International B.V. (na 7 maanden)

 

“De Duik, nu 4 jaar geleden, was voor mij de omkeer. Het heeft bij mij een aantal blokkades opgeheven waar ik nog steeds plezier van heb.”

Henry Knoop, Directeur Support Groep (na 4 jaar)

 

“Voel me sterker & zelfverzekerder. Zorg beter voor mezelf zonder dat ik anderen vergeet!”

Elly Jansen, Participatiecoach Siza (na 1 jaar)

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top