Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

CURSUS ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

CURSUS ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

TRAINING VOOR MEER ZELFINZICHT EN ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

Training de Duik is een vijfdaagse cursus waarin je in groepsverband op zelfonderzoek gaat. De training vindt plaats in Groesbeek, op slechts een half uur rijden van Limburg. Het zijn intensieve trainingsdagen maar na afloop zal je direct resultaat ervaren. Je kan eindelijk echt jezelf zijn en wordt zelfverzekerder. Dit heeft een positief effect op je relaties en omgang met anderen, niet alleen privé maar ook zakelijk.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. De deelnemers komen uit heel Nederland en soms ook België. Zij zijn werkzaam op verschillende functieniveaus en in verschillende functies.

Dit varieert van consultant, directeur, marketing medewerker, verpleegkundige tot DTP-er. Zij zijn werkzaam bij o.a. overheidsinstanties, bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, banken maar ook ZZP-ers zien wij regelmatig deelnemen. Het maakt niet uit wat je achtergrond is want iedereen heeft een eigen reden om deel te nemen.

De een wil werken aan zijn onzekerheid, de ander wil meer zelfinzicht of assertiever en daadkrachtiger worden. Uiteindelijk kan je onbezorgd en vrijer leven en eindelijk 100% jezelf zijn.

Video recensies

Wat zeggen deelnemers over Training De Duik?

LANGETERMIJNEFFECT

Training De Duik wordt al jarenlang gegeven. Het succes van de training komt voort uit het langetermijneffect. Het is namelijk geen cursus waarin je tips en tricks meekrijgt om thuis in de praktijk te brengen. Dit werkt namelijk maar voor korte duur.

Je gaat tijdens de training aan de slag met gerichte oefeningen, je gaat een eigen onderzoek aan. Van de trainers krijg je effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen de baas te kunnen. Deze instrumenten kan je overal toepassen: thuis maar ook op het werk. Na de training ben je echt een ander mens.

De cursus vindt plaats in een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers. En duurt 5 dagen en bevat een avondprogramma. Het is een intensieve training maar deze levert een blijvend en langetermijneffect. Ook na jaren blijf je profijt ondervinden van De Duik.

Past deze training bij jou?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Hierin kijken we wat jouw doelen en wensen zijn. We willen dat je na deze cursus tevreden naar huis gaat. Dus mocht deze cursus niet aan je wensen of doelen kunnen voldoen, dan zullen we dat ook aangeven.

Na het volgen van Training De Duik kan men nog deelnemen aan een vervolgcursus De Diepe Duik. Dit is een verdiepingscursus en vindt plaats in het zuiden van Limburg (St. Geertruid).

Wat zeggen anderen?

 

“Voel me sterker & zelfverzekerder. Zorg beter voor mezelf zonder dat ik anderen vergeet.”
Elly Jansen, Participatiecoach Siza (na 1 jaar)

“Ik ben op een andere manier naar dingen gaan kijken en dat is tot op de dag van vandaag niet meer veranderd. Ik ervaar meer rust en vertrouwen, ik ben mijn eigen ruimte gaan innemen en besef dat ik veel te geven heb gewoon door te zijn wie ik ben. De Duik was voor mij een life-changing experience die ik iedereen gun.”
Wendy Voorkamp (na 9 maanden)

“Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik DURF me te laten zien… Ik LEEF met hoofdletters nu…en alleen al het feit dat ik dat kan schrijven en uitspreken…wow!”
Patrick van der Heijden (na 2 jaar)

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, voel me beter en gelukkiger. Ik ben weer mezelf! Ik ben oude ballast kwijtgeraakt en die is niet meer teruggekomen.”
Marcel, Software Designer Philips Healthcare

Back To Top