skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

CURSUS ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

CURSUS ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

TRAINING VOOR MEER ZELFINZICHT EN ZELFVERTROUWEN IN LIMBURG

Training de Duik is een vijfdaagse cursus waarin je in groepsverband op zelfonderzoek gaat. De training vindt plaats in Groesbeek, op slechts een half uur rijden van Limburg. Het zijn intensieve trainingsdagen maar na afloop zal je direct resultaat ervaren. Je kan eindelijk echt jezelf zijn en wordt zelfverzekerder. Dit heeft een positief effect op je relaties en omgang met anderen, niet alleen privé maar ook zakelijk.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei. De deelnemers komen uit heel Nederland en soms ook België. Zij zijn werkzaam op verschillende functieniveaus en in verschillende functies. Dit varieert van consultant, directeur, marketing medewerker, verpleegkundige tot DTP-er. Zij zijn werkzaam bij o.a. overheidsinstanties, bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, banken maar ook ZZP-ers zien wij regelmatig deelnemen. Het maakt niet uit wat je achtergrond is want iedereen heeft een eigen reden om deel te nemen. De een wil werken aan zijn onzekerheid, de ander wil meer zelfinzicht of assertiever en daadkrachtiger worden. Uiteindelijk kan je onbezorgd en vrijer leven en eindelijk 100% jezelf zijn.

 

LANGETERMIJNEFFECT

Training De Duik wordt al jarenlang gegeven. Het succes van de training komt voort uit het langetermijneffect. Het is namelijk geen cursus waarin je tips en tricks meekrijgt om thuis in de praktijk te brengen. Dit werkt namelijk maar voor korte duur.

 

Je gaat tijdens de training aan de slag met gerichte oefeningen, je gaat een eigen onderzoek aan. Van de trainers kijg je effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen de baas te kunnen. Deze instrumenten kan je overal toepassen: thuis maar ook op het werk. Na de training ben je echt een ander mens.

 

De cursus vindt plaats in een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers. En duurt 5 dagen en bevat een avondprogramma. Het is een intensieve traing maar deze levert een blijvend en langetermijneffect. Ook na jaren blijf je profijt ondervinden van De Duik.

 

REACTIES VAN DEELNEMERS NA ENKELE MAANDEN

“Na de duik was het alsof mijn oude leven, de oude versie van mezelf was opgehouden te bestaan. Ik zag alleen nog mijn oude jas aan de kapstok hangen, het cocon waarin ik jarenlang heb gewoond zonder ooit vlinder te worden.”” Frans Lengkeek, Bestuurder (na 14 maanden)

“De Duik heeft mijn leven echt veranderd, dat merk ik iedere dag. Ik sta veel steviger in mijn schoenen en ken mezelf veel beter.”” Franc Verstappen (na 9 maanden)

“Voel me sterker & Zelfverzekerder. Zorg beter voor mezelf zonder dat ik anderen vergeet!”” Elly Jansen, Participatiecoach Siza (na 1 jaar)

Meer reacties van deelnemers lezen? Bekijk ze hier allemaal.

 

Na het volgen van Traing De Duik kan men deelnemen aan vervolgcursus De Diepe Duik. Dit is een verdiepingscursus en vindt plaats in Zuid-Limburg (St. Geertruid).

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top