skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

CURSUS ZELFVERTROUWEN BIJ NIJMEGEN

CURSUS ZELFVERTROUWEN BIJ NIJMEGEN

VIJFDAAGSE TRAINING VOOR O.A. MEER ZELFVERTROUWEN IN NIJMEGEN

Training de Duik is een cursus van 5 dagen. Je gaat in deze 5 dagen op een mooie locatie in Gelderland (vlakbij Nijmegen) in groepsverband op zelfonderzoek. Je krijgt handvaten om direct om te gaan met je onzekerheden. Na deze intensieve cursusdagen zal je direct de resultaten ervaren. Je voelt je zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Je wordt beter in omgang en relaties met anderen op je werk en in privé situaties.

VOOR WIE?

Het profiel van de deelnemers is afwisselend en zij komen niet alleen uit Gelderland. Deelnemers zijn mannen en vrouwen uit heel Nederland. En zijn werkzaam in diverse beroepsgroepen en in verschillende functieniveaus. Deze functies variëren van directeur, manager, vertegewoordiger, ontwerper, consultant, verpleegkundige tot marketing medewerker. Het profiel maakt niet uit. Want iedereen neemt deel om zijn eigen reden. Omdat hij/zij op het werk of thuis sterker wil overkomen en/of minder onzeker wil handelen. Het uiteindelijke doel is vaak om vrijer en onbezorgd te kunnen leven en 100% zichzelf te kunnen zijn.

INHOUD VAN DE CURSUS

In de ervaringsgerichte training wordt niet alleen gefocust op omgaan met onzekerheid. Er is vaak, zonder dat men het zelf weet, sprake van een negatief zelfbeeld. Als je weet hoe dit is ontstaan kan je gaan werken aan je zelfvertrouwen. Tips en tricks om hiermee om te gaan werken slechts voor een korte duur. Daarom ga je met gerichte oefeningen een eigen onderzoek aan. Je krijgt effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen de baas te kunnen. Instrumenten die je overal kunt gebruiken: op je werk maar ook privé. De cursus vindt plaats in een kleine groep (6 tot 10 deelnemers en duurt 5 opeenvolgende dagen in Groesbeek, bij Nijmegen. Het zijn 5 intensieve dagen maar deze leveren direct effect. Niet alleen op korte termijn, maar ook na jaren blijft men positieve effecten ondervinden. Lees hier alle recensies van de deelnemers over de lange termijn effecten.

ENKELE LANGE TERMIJN REACTIES

“De Duik heeft me geleerd wat echte warmte is en te vertrouwen op mijn gevoel ipv mijn verstand. Tien boeken konden me niet vertellen wat ik daar in 30 minuten echt snapte. Mijn zelfbeeld is daarna 180 graden gedraaid en iedereen reageert daarop…..motivatie “all over “ dus ! Zelfs na 2 jaar ontwikkel ik me nog steeds elke dag naar aanleiding van De Duik… Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik durf me te laten zien… Ik LEEF met hoofdletters nu…en alleen al het feit dat ik dat kan schrijven en uitspreken…wow!” Patrick van der Heijden (na 2 jaar)

“De Duik heeft mij heel veel gebracht. Ik heb dingen achter me gelaten en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben echt veranderd.” Katja, Dierenarts (na 1,5 jaar)

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top