Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

CURSUS ZELFVERTROUWEN BIJ NIJMEGEN

CURSUS ZELFVERTROUWEN BIJ NIJMEGEN

VIJFDAAGSE TRAINING VOOR O.A. MEER ZELFVERTROUWEN IN NIJMEGEN

Training de Duik is een cursus van 5 dagen. Je gaat in deze 5 dagen op een mooie locatie in Gelderland (vlakbij Nijmegen) in groepsverband op zelfonderzoek. Je krijgt handvaten om direct om te gaan met je onzekerheden. Na deze intensieve cursusdagen zal je direct de resultaten ervaren. Je voelt je zelfverzekerder en kan eindelijk echt jezelf zijn. Je wordt beter in omgang en relaties met anderen op je werk en in privé situaties.

VOOR WIE?

Het profiel van de deelnemers is afwisselend en zij komen niet alleen uit Gelderland. Deelnemers zijn mannen en vrouwen uit heel Nederland. En zijn werkzaam in diverse beroepsgroepen en in verschillende functieniveaus. Deze functies variëren van directeur, manager, vertegewoordiger, ontwerper, consultant, verpleegkundige tot marketing medewerker. Het profiel maakt niet uit.

Want iedereen neemt deel om zijn eigen reden. Omdat hij/zij op het werk of thuis sterker wil overkomen of minder onzeker wil handelen. Het uiteindelijke doel is vaak om vrijer en onbezorgd te kunnen leven en 100% zichzelf te kunnen zijn.

Inhoud van de training

In onze ervaringsgerichte training wordt niet alleen gefocust op omgaan met onzekerheid. Er is vaak, zonder dat men het zelf weet, sprake van een negatief zelfbeeld. Als je weet hoe dit is ontstaan kan je gaan werken aan je zelfvertrouwen. Tips en tricks om hiermee om te gaan werken slechts voor een korte duur. Daarom ga je met gerichte oefeningen een eigen onderzoek aan.

Je krijgt effectieve instrumenten aangereikt om je belemmeringen de baas te kunnen. Instrumenten die je overal kunt gebruiken: op je werk maar ook privé. De cursus vindt plaats in een kleine groep (6 tot 10 deelnemers en duurt 5 opeenvolgende dagen in Groesbeek, bij Nijmegen.

Duur van de training

Het zijn 5 intensieve dagen maar deze leveren direct effect. Niet alleen op korte termijn, maar ook na jaren blijft men positieve effecten ondervinden. Lees hier alle recensies van de deelnemers over de lange termijn effecten.

ENKELE REACTIES

Arnoud vertelt in onderstaande video zijn ervaring met Training De Duik. Hij vertelt o.a.:

“Je beseft dat je door bepaalde onzekerheden patronen aangaat met jezelf die niet heel gezond zijn. Je wordt je daar bewuster van. En je leert in deze training hoe je daarmee om kan gaan en hoe je ermee kan dealen. Op die manier kom je veel sterker en gegronder in het leven komt te staan. En daardoor kan je ook beter de verbinding aan gaan met mensen. En dat is heel waardevol.”

Deze video is opgenomen op onze trainingslocatie in Groesbeek (op 15 min rijden van Nijmegen).

Reacties van deelnemers

 

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, voel me beter en gelukkiger. Ik ben weer mezelf! Ik ben oude ballast kwijtgeraakt en die is niet meer teruggekomen.”
Marcel, Software Designer Philips Healthcare

 

De Duik heeft me het inzicht gegeven dat alles in jezelf aanwezig is. Wat een lichtheid, rust, vrede en zelfvertrouwen ervaar ik zeg, ik voel me tot alles in staat”
Ed Heerschap, Project Manager Gemeente Eindhoven

 

“Deze training snijdt echt hout en doet wat het belooft. In 5 dagen nemen Joost en Brechtje je mee op reis naar jezelf. Dat doen ze met ontzettend veel bezieling, een bak aan ervaring & kunde, warmte en de nodige scherpte. Het resultaat is niet in waarde uit te drukken: energie gaat weer stromen, meer rust, minder twijfel, meer kracht en ruimte voor alles wat het leven brengt.”
Dorien Seegers

Wat zeggen deelnemers over Training De Duik:

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top