skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

WERKEN AAN JOUW PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Werken aan persoonlijk leiderschap klinkt als een eenvoudige opdracht. Maar er komt meer bij kijken. Voordat je een betere manager, directeur of teamleider kunt worden moet je zelfinzicht ontwikkelen. Maar niet alleen voor leidinggevenden is dit van belang. Iedereen komt beter in zijn vel te zitten wanneer je ontdekt:

  • Waarom je op een bepaalde manier handelt
  • Wat je echte drijfveren zijn en wat je wilt bereiken in je leven
  • Hoe je de regie neemt over je eigen leven
  • Wanneer je proactief i.p.v. reactief gaat handelen
  • Zelfverzekerder wordt

Wat is persoonlijk leiderschap?

Wanneer je gaat werken aan persoonlijk leiderschap ga je zelf (beter) de leiding nemen over jouw leven. Je brengt in kaart wat je echt wilt in jouw leven. Pas wanneer je de regie hebt over jouw eigen leven kan je sturing geven anderen. Wanneer je werkt aan persoonlijk leiderschap kom je beter in je vel te zitten. Je wordt zelfverzekerder, assertiever en krijgt meer zelfinzicht.

Er is er maar een die kan zorgen dat jij gelukkig bent…dat ben jezelf.

DUIK IN JEZELF

Training de Duik is een interne training van 5 dagen. Deze vindt plaats in groepsverband (6 tot 10 personen). In deze training ontwikkel je niet alleen je persoonlijk leiderschapskwaliteiten. Het resultaat na 5 dagen is tevens dat je echt jezelf kan zijn. Je bent daadkrachtiger en kan beter en makkelijker omgaan met anderen. Doordat je jezelf beter kent en weet wat voor jou belangrijk is in het leven zal je ook meer plezier ervaren.

Unieke training met langetermijneffect

Training De Duik bestaat al decennialang en is een bekende naam in Nederland. Dat komt door het unieke langetermijneffect van de training. Je wordt een ander mens na deze training. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen ook onze deelnemers.

“Training de Duik was voor mij een waardevolle 1e schakel in de keten der veranderingen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb ervaren dat er zo veel moois meer te beleven valt. Keer op keer zet ik nu stappen op mijn eigen groeipad en kom ik dichter bij mezelf.”

Ank van Lieshout (na 3 jaar)

PAST DEZE TRAINING BIJ JOU?

Of deze training voldoet aan jouw verwachtingen stemmen we graag samen met je af. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijken we waar je staat in het leven en wat je nodig hebt. Als onze cursus nu niet bij jou past of kan voldoen aan je doelstellingen zullen we dat eerlijk aangeven.

Wat zeggen anderen?

 

“Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor jezelf.”
Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

 

“Het is de meest bijzondere en intense ervaring in mijn leven geweest. Een magische ervaring die ik niet had willen missen. Had voorafgaand niet kunnen voorstellen dat dit het resultaat van überhaupt een training zou kunnen zijn. Mijn verwachtingen zijn totaal overtroffen.”

Xander van de Camp, Senior Klantbeheerder Woonbedrijf

“Een hele bijzondere ervaring. Ik ken mezelf nu zoveel beter.”

Arnoud, Investment Manager HB Capital

“Wat een magische reis naar jezelf, de hele training, omgeving, begeleiding, waren perfect in balans. Ik had niet kunnen bedenken dat ik er zo veel uit zou halen. Heeft me onwaarschijnlijk veel nieuwe inzichten gegeven, die ik in de praktijk makkelijk kan uitvoeren. Wat fijn is dat na 5 dagen het niet klaar is maar een stappenplan krijgt om je verder te ontwikkelen.”

Wilma, Afdelingshoofd Star Shl

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top