Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING OPLEIDING

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING OPLEIDING

VIJFDAAGSE OPLEIDING | WERK AAN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & GROEI

Training De Duik is een opleiding van 5 opeenvolgende dagen waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Het succes van onze training komt voort uit het langetermijneffect. De opleiding levert namelijk niet alleen direct effect op de korte termijn, maar ook na jaren ondervindt je nog de effecten van de training.

OPZET VAN DE OPLEIDING

Je gaat met gerichte oefeningen op zelfonderzoek en gaat veel zelf ervaren door middel van krachtige instrumenten. Je leert oude ballast los te laten en ontdekt je innerlijke drijfveren. Je wordt begeleidt door ervaren trainers die je handvaten geven en je professioneel begeleiden. Dit alles gebeurt in een veilige en prettige omgeving waar volop aandacht is voor alle deelnemers. De opleidingsgroep bestaat uit een kleine groep deelnemers (6 tot 10 deelnemers). De training duurt 5 opeenvolgende dagen (incl. avondprogramma) en vindt plaats op een rustige en bosrijke omgeving.

WAT LEVERT HET ME OP?

Na deze 5 intensieve dagen ervaar je direct de resultaten van de training. Je hebt meer zelfinzicht, bent zelfverzekerder en assertiever. Je kunt eindelijk echt jezelf zijn. Je functioneert beter en vrijer en vindt nieuwe energie. Daarnaast wordt je beter en gemakkelijker in relatie met anderen. Door een zelfverzekerde persoonlijkheid vind je meer rust en stabiliteit. Je krijgt zich op nieuwe doelen op werk en privé gebied.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING PERSOONLIJKE ONTWIKKELING GESCHIKT?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het deelnemersprofiel is hierdoor divers. Het zijn mannen en vrouwen die werken bij grote en kleine bedrijven in verschillende functies. Denk aan functies als: sales manager, communicatie medewerker, journalist, bedrijfsleider, leerkracht, ondernemer, dierenarts, consultant, HR manager en veel meer. Het doel van alle deelnemers is het werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

WAAROM DE DUIK?

De Duik is geen opleidingscentrum met diverse trainingen, workshops of cursussen voor een specifiek probleem. Al decennialang wordt er 1 training gegeven genaamd De Duik en is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. De focus ligt volledig op De Duik en hierdoor is deze opleiding van zeer hoge kwaliteit. Deze training is succesvol vanwege de unieke opzet en het langetermijneffect. Veel deelnemers beschrijven de cursus als een echte “aha-erlebnis”. En hebben jaren na deelname nog profijt van De Duik.

WAT VONDEN DEELNEMERS?

RECENSIES VAN DEELNEMERS NA JAREN

“Ik had er al iets over gehoord. Niks inhoudelijks maar wel over hoe goed het was en wat het met een aantal mensen die me dierbaar zijn had gedaan. Het heeft mijn verwachting ver overtroffen. Een van de dingen die ik fantastisch vindt aan De Duik is de grote diversiteit aan werkvormen, weinig theorie en heel erg veel ervaren”.  Jeroen Kuerble (Managing Director Noordhoff Uitgevers)

“Vier jaar geleden heb ik De Duik gedaan. En daarmee is mijn transformatie proces begonnen.”  Desiree van der Woning

PAST DE DE DUIK BIJ MIJ?

Wij willen dat jij na afloop tevreden naar huis gaat. Daarom bespreken we graag met je of De Duik bij je past. En of het jou datgene kan brengen waar jij naar zoekt in je ontwikkeling en groei. Vraag daarom hier een gratis adviesgesprek aan.

Back To Top