Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

“Het gebeurt dat je mens-zijn naar de achtergrond verdwijnt. Tevens realiseer je jezelf onvoldoende wat jouw geschiedenis met je heeft gedaan. Als je die weer kunt zien en voelen en een goede plaats kunt geven, word je een mooier mens, betere accountant, collega, directeur, partner, pappa…”

Marcel Lemmens, Financieel Directeur

“Een medewerker die in het nastreven van zijn ambitie steeds tegen de beperking aanliep van zijn “onzekere presentatie” kwam terug van de Duik met een rust en zelfvertrouwen waarmee hij al zijn ambities kan waarmaken.”

Fred Schellens, Manager CworkZ CZ

“De Duik is een training die medewerkers weer bij zichzelf brengt. Dit heeft een groot effect op hun zelfvertrouwen en daarmee op hun functioneren en welbevinden.”

Hanneke Croonenberg, HR-manager Famar

“Een methodiek die mensen de balans tussen ratio en gevoel laat (her)vinden, vooral in die gevallen dat praten of schrijven minder effectief is.”

Suzan Eijkelenboom en Henk Verhagen, Loopbaanadviseurs gemeente Eindhoven

“Na deelname aan de training ‘De Duik’, heb ik bij een van de medewerkers een fantastisch verandering zien voltrekken. ‘De Duik’ heeft hem geholpen om antwoorden op elementaire vragen als ‘Hoe sta ik in het leven’ en ‘Hoe wil ik in dit leven acteren’ te formuleren. Hij heeft een positieve levens- en werkhouding ontwikkeld, welke ook door collega’s is opgepikt en gewaardeerd! ”

Wouter van Hunnik, HRM Philips Healthcare

“De duik is een training die je in korte tijd tot je zelf brengt. De ervaren en getalenteerde trainers geven je alle ruimte om je eigen proces te doorlopen. De intensieve training met veel diepgang is gericht op het ‘ervaren’ en ‘beleven’ en juist dat maakt deze training uniek en doeltreffend. Vanuit de identificatie met jezelf levert de training een enorme verrijking van het leven op en geeft daarmee een positieve boost aan het welbevinden en functioneren van medewerkers. Een must voor iedere organisatie.”

Ank van lieshout, HR Adviseur

“De Duik is een van de weinige trainingen die echte duurzame veranderingen teweegbrengt.”

Chris Veelen, P&O Manager Continu BV

“Mijn ervaringen met de duik zijn in een woord: geweldig! Ik heb zelf ondervonden hoe het is om 3 dagen lang intensief met jezelf aan de slag te mogen gaan. Als HR professional kan ik niet anders dan dit iedereen aanraden. Het is het grootste geschenk wat je een medewerker kunt geven!”

Margot van den Berg, HR professional

“Dit is verandermanagement.”

Johan de Kort, DevelopManager Personeel en Organisatie Agio Cigarser

“Een medewerker die de Duik volgde, vertoont na zes maanden nog steeds meer zekerheid en rust in zijn handelen. Vanuit een grotere acceptatie voor zichzelf, legt hij zichzelf minder ongewenste druk op, waardoor hij in het verleden wel eens blokkeerde.”

Ron Putman, Developer

“Een medewerker die aan de Duik deelnam, kwam terug als een ander mens: in balans en met veel meer zelfvertrouwen. Het effect van de Duik overtrof mijn verwachtingen in ruime mate.”

Hans Odenthal, People Manager Sioux Embedded Systems

“Ik raad mensen de Duik aan als ik zie dat worstelen met waar ze nu staan in hun leven, met welke keuzes ze wel of niet moeten maken, als ze ver van hun gevoel af staan, maar daar wel mee aan de slag willen. Als ze de Duik wagen komen ze met positieve energie en volledig open terug, weten ze wat echt belangrijk voor ze is en zijn ze niet meer bang om keuzes te maken; prachtig om te zien.”

San Wojakowski, HRM Teamleider, Dienst IT, Fontys Hogescholen
Back To Top