Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING PERSOONLIJKE KRACHT

WAT IS PERSOONLIJKE KRACHT?

Persoonlijke kracht houdt in dat je weet wat je wilt. Hierdoor kan je je volledig richten op jouw doelen in je leven. Je laat je niet afleiden door negatieve situaties. Dit alles doe je uiteraard ook door rekening te houden met je omgeving. Hierdoor blijf je in balans en wordt je gelukkiger.

TRAINING: WERKEN AAN JE PERSOONLIJKE KRACHT

In training De Duik leer je jezelf beter kennen en begrijp je waarom je op een bepaalde manier handelt. Je ontdekt wat de echte drijfveren in jouw leven zijn. Na de training ben je zelfverzekerder en daadkrachtiger. Je wordt een krachtiger persoon. Hierdoor kan je beter je grenzen stellen en vrijer functioneren. Je krijgt meer plezier in je leven.

TRAINING MET LANGETERMIJN EFFECT

Het succes van onze training is te danken aan het langetermijneffect. Het is een training waar je de rest van je leven profijt van ondervindt. Veel nieuwe cursisten melden zich aan door enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Zij ondervinden namelijk jaren na de training nog steeds de positieve effecten.

WAT GAAN WE DOEN?

De training duurt 5 opeenvolgende dagen en vindt plaats op een prachtige plek in Nederland. In Groesbeek, vlakbij Nijmegen. In een kleine groep met 6 tot 10 deelnemers ga je op zelfonderzoek onder begeleiding van bevlogen trainers en coaches. Wij vinden het belangrijk dat jij je doelen bereikt in de training. Daarom overleggen we vrijblijvend met je om te kijken of deze training kan bijdragen aan de ontwikkeling van je persoonlijke kracht. Lees meer over onze training voor persoonlijke ontwikkeling.

wat zeggen deelnemers?

Marcel heeft Training De Duik gevolgd en vertelt over zijn ervaring:

Bekijk nog meer video’s van deelnemers over de training.

REACTIES VAN DEELNEMERS

Ik ben nog steeds erg dankbaar dat jullie mij tijdens de training mijn eigen kracht hebben laten voelen. Ik ben blij met wie ik ben en ik voel nu echt dat ik er mag zijn. En dat ik mag vertrouwen op m’n eigen kracht. Ik hoop dat jullie nog veel mensen kunnen laten delen in deze waardevolle Duik-ervaring!
Karin (na 9 maanden)

Wat een mooie en bijzondere ervaring. Ik heb me nog nooit zo dicht bij mezelf gevoeld. Van binnen voel ik een heel nieuwe kracht en openheid om mooie stappen te gaan zetten.
Emelie, Tandarts

Ik heb de kern van mezelf gevoeld en hoe krachtig die is. Tevens fysiek kunnen ervaren hoe makkelijk het kan zijn om los te laten. Hier heb ik nog dagelijks profijt van. Ik kan nu mijn kracht naar buiten brengen. Mensen in mijn omgeving zagen en zien het verschil en raken daardoor ook nieuwsgierig en enthousiast naar wat de Duik kan brengen. 
Marianne van Hoof, Verpleegkundige Maxima Medisch Centrum (na 20 maanden)

De Duik kwam op een passend moment in mijn leven. Ik stond op het punt om uit vaste dienst te gaan en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ervaringen in de Duik lieten me nog meer ervaren hoe sterk ik ben, hoeveel wijsheid en kracht wij mensen bezitten en hoeveel er is om dankbaar voor te zijn. 
Willy Zelen, Trainer Daad en Kracht (na 9 maanden)

Ik schrijf dit één dag na De Duik. Er zitten dus 6 dagen tussen het begin en nu. Wat er in die dagen met mij is gebeurd is bijna niet te beschrijven. Waar ik toen stond en wat ik voelde en waar ik nu sta en wat ik nu voel… De opbouw van De Duik is doordacht en staat als een huis. De begeleiding is zeer deskundig, warm en empathisch. Je wordt op een zeer intensieve manier tot de diepste kern van jezelf afgepeld. Alles mag, alles kan, niets is gek. Een veilig, warm, liefdevol bad. Ik ben verbaasd over mijn energetische kracht en ervaringen; ik voel de energie letterlijk door mijn lichaam stromen. Mijn (gevoels)leven is opnieuw begonnen. Ik voel me verlicht.
Mariëlle Hulshof, Marketing en Communicatie Specialist Fontys

 

Back To Top