Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

WERKEN AAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

WERKEN AAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN GROEI

Persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor werkgevers. Werknemers geven de voorkeur aan bedrijven die belang hechten aan persoonlijke ontwikkeling. En bij veel bedrijven is het een onderdeel van het jaarlijkse beoordelingsgesprek. Je kan echter veel boeken lezen over persoonlijke ontwikkeling. Of online tips hierover op doen en deze proberen in de praktijk te brengen. Wij horen veelal van deelnemers dat deze manier om te werken aan persoonlijke ontwikkeling dikwijls maar een zeer korte periode effect heeft. Training De Duik is een 5-daagse training die erop gericht is om een lange termijn effect teweeg te brengen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

LEVEN IN HET HIER EN NU

We leven niet alleen om te werken. We leven om geluk en plezier te ervaren. Wanneer je gaat werken aan persoonlijke groei ga je nieuwe uitdagingen aan en zal je merken dat je weer in “flow” komt. Je ontdekt nieuwe gebieden en nieuwe deuren zullen opengaan. Dit komt omdat je oude ballast los laat en meer gaat leven in het nu. Je gaat vrijer handelen, wordt zelfverzekerder en kan echt jezelf zijn.

WAT IS HET DEELNEMERSPROFIEL VAN DE DUIK DEELNEMERS?

Deelnemers zijn mannen en vrouwen uit heel Nederland. En zijn werkzaam diverse functies. Deze functies variëren van arts, ingenieur, directeur, manager, account manager, consultant, projectleider tot sales medewerker. Als doel hebben zij echter allemaal het willen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

INHOUD VAN DE CURSUS

De Duik is een ervaringsgerichte training voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen kennis en begrip, maar vooral de directe leerervaring zorgt voor zelfinzicht. En belangrijker nog: verandering. Er wordt gebruik gemaakt van methoden zoals NLP, mindfulness en counselingtechnieken. De training vindt plaats in een kleine groep deelnemers (6 tot 10 ) en duurt 5 opeenvolgende dagen. Het zijn 5 intensieve dagen maar deze leveren dan ook direct effect. Ook jaren na deelname blijft men positieve effecten ondervinden. Lees hier alle recensies van de deelnemers over de lange termijn effecten.

RECENSIES VAN DEELNEMERS NA JAREN

“Ik stel keer op keer vast dat De Duik heel erg belangrijk is (geweest) in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb er ontzettend veel aan gehad!”  Ed Heerschap (na 2 jaar)

“Na veel ervaring op het gebied van trainingen, een opleiding en het lezen van boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik gaan ‘duiken’. Wat me aansprak was: – de vorm waarin de trainers de informatie gieten (komt erg binnen); professioneel en goede opbouw; – de zachtheid van de begeleiding met op de juiste momenten de nodige confrontatie (anders komt t bij mij ook niet binnen, haha); – afwisseling van theorie en oefeningen met familie-opstellingen; – een onderdeel wat mij echt veranderd heeft: ik heb nu een ‘wetenschappelijk’ bewijs dat ik heel veel innerlijke kracht bezit en dat ervaar ik als een godsgeschenk!”

Ulla van den Brekel, (na 2 jaar)

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top