skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN EN ONZEKERHEID

ZELFVERTROUWEN EN ONZEKERHEID

WORDT EEN ANDER MENS IN 5 DAGEN

Training de Duik uit Eindhoven is een interne training van 5 dagen. In deze training ga je op een mooie en rustige locatie in groepsverband op zelfonderzoek. Het is een ervaringsgerichte training waarbij je handvaten krijgt om om te gaan met je onzekerheden. Na deze intensieve dagen zal je ook direct de resultaten ervaren. Je voelt je vrijer en meer jezelf.

BURNOUT EN ONZEKERHEID

Een training die zich alleen focust op omgaan met onzekerheid is niet voldoende. Er is vaak zonder dat men het zelf weet sprake van een negatief zelfbeeld. Pas als je weet waar dit vandaan komt, kan je werken aan je onzekerheid. Tips om te gaan met een gebrek aan zelfvertrouwen werken voor een korte duur. Training de Duik richt zich op een lange termijn. Lees ook de reacties van deelnemers na enkele maanden en jaren.

EEN TRAINING VOOR MEER ZELFVERTROUWEN IS EEN CADEAU AAN JEZELF

Veel deelnemers omschrijven de cursus achteraf als een cadeau aan zichzelf.

Een reactie van een deelneemster:

“Ik heb de Duik als een cadeau ervaren. Het was boven verwachting. Ik was op zoek naar concrete antwoorden maar iets veel waardevollers gekregen. Namelijk inzichten in zaken die mij verder brengen in het hele leven. En ik ben bevrijd van ballast. Ik heb mooie mensen ontmoet en veel geleerd over mezelf. Inzichten gekregen in waar ik naar toe wil en tips hoe ik daar kan komen. “

De Duik uit Eindhoven

Joost Harends uit Eindhoven is een van de trainers van De Duik. En helpt je bij het vinden van jouw innerlijke drijfveren.

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top