Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN EN ONZEKERHEID

ZELFVERTROUWEN EN ONZEKERHEID

WORDT EEN ANDER MENS IN 5 DAGEN

Training de Duik uit Eindhoven is een interne training van 5 dagen. In deze training ga je op een mooie en rustige locatie in groepsverband op zelfonderzoek. Het is een ervaringsgerichte training waarbij je handvaten krijgt om om te gaan met je onzekerheden. Na deze intensieve dagen zal je ook direct de resultaten ervaren. Je voelt je vrijer en meer jezelf.

neem afscheid van ONZEKERHEID

Een training die zich alleen focust op omgaan met onzekerheid is niet voldoende. Er is vaak zonder dat men het zelf weet sprake van een negatief zelfbeeld. Pas als je weet waar dit vandaan komt, kan je werken aan je onzekerheid. Tips om te gaan met een gebrek aan zelfvertrouwen werken voor een korte duur. Training de Duik richt zich op een lange termijn. Lees ook de reacties van deelnemers na enkele maanden en jaren.

EEN TRAINING VOOR MEER ZELFVERTROUWEN IS EEN CADEAU AAN JEZELF

Veel deelnemers omschrijven de cursus achteraf als een cadeau aan zichzelf. Bekijk in onderstaande video hoe Quint en Kim de training hebben ervaren.

Training De Duik uit Eindhoven

Joost Harends uit Eindhoven is een van de trainers van De Duik. En helpt je bij het vinden van jouw innerlijke drijfveren. Wil je meer weten over deze training en weten of deze training past bij jou? Neem contact op met Joost voor een gratis adviesgesprek.

Wat deelnemers zeggen:

“Fantastisch. Een warm bad om echt tot de kern te komen van wat er bij je speelt, zodat je in vertrouwen verder kunt in liefde en met plezier! In 20 jaar ben ik niet zover gekomen. Onvergetelijk. Chapeau!”
Sabina, ZZP

“De Duik is een kado voor jezelf. Het overtrof mijn verwachtingen en gaat me heel veel brengen voor mezelf maar ook mijn naasten en anderen om me heen.”
Janco, Accountmanager IJssel

“Het voelt of ik 20 kilo aan ballast kwijt ben. Voel meer geluk, ontspanning en zelfvertrouwen. Ik heb ervan genoten. De warmte en saamhorigheid. De professionele en warme, veilige ondersteuning van de trainers. Ik heb meer gekregen dan ik dacht. Het is een intense en bijzondere speurtocht die je brengt naar je diepste zijn. Onderga het, beleef het, het levert je een onbetaalbaar geschenk op.”
Willemijn, P&O Consultant Ergon

“Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor jezelf!”
Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

“Een heel bijzondere ervaring. De training heeft me de kans gegeven om mijn gevoelens te begrijpen, ballast los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn doelen duidelijk te kunnen formuleren en mezelf te zien beleef ik als een enorm cadeau. Het programma is heel afwisselend. Door de begeleiding kun je eigenlijk alles aan.”
Eszter

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top