Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

WAT IS EEN PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

In Training De Duik ga je werken aan je persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt in een training van 5 opeenvolgende dagen. Je krijgt meer zelfinzicht en meer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je beter en vrijer functioneren. Na 5 dagen ben je een ander mens: een verbeterde versie van jezelf.

Wij zijn geen opleidingencentrum. Want Training De Duik is de enige training die door ons wordt gegeven. Een training gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Met deze cursus werk je aan jouw persoonlijkheid. Onze aandacht en focus ligt volledig op deze training. Hierdoor is Training De Duik uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Want na 5 dagen zie je echt effect van deze training. Een uniek langetermijneffect.

WAT OMVAT DE TRAINING?

Door middel van zelfonderzoek ga je op zoek naar je persoonlijke drijfveren. Onze trainers en coaches begeleiden je hierin. Zo krijg je helder wat jouw persoonlijke doelen in het leven zijn. Je leert oude ballast los te laten en vanuit je innerlijke drijfveren nieuwe doelen te stellen. Je bevindt je in een kleine groep, van 6 tot 10 deelnemers.

Doordat het een ervaringsgerichte training is leidt de persoonlijkheidstraining tot blijvende effecten. Waardoor deelnemers de rest van hun leven effect ondervinden en persoonlijke groei en ontwikkeling ervaren.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Het deelnemersprofiel is zeer breed en iedereen doet mee om zijn eigen reden. Bijvoorbeeld omdat men behoefte heeft aan persoonlijke groei of verdieping in zijn leven zoekt.

Of omdat je op het werk of privé vastloopt. Maar ook omdat men meer zelfvertrouwen wenst, balans zoekt of gelukkiger in het leven wil staan. Functies variëren van directeur, afdelingshoofd, HRM-manager, sales manager, DTP-er, consultant, verpleegkundige tot communicatieadviseur.

WAT LEVERT EEN PERSOONLIJKHEIDSTRAINING OP?

Door het vergaarde zelfinzicht kan je eindelijk echt jezelf zijn. Hierdoor wordt je zelfverzekerder, kan je beter je grenzen aangeven en kom je meer in balans. Je gaat meer in het hier en nu leven. En je wordt beter in het omgaan met anderen. Dit levert je thuis en op het werk meer plezier en levensgeluk op.

Training met langetermijneffect

Training De Duik bestaat sinds 2008 en is een begrip in Nederland vanwege het langetermijneffect. Het effect van de persoonlijkheidstraining ebt namelijk niet weg na enkele dagen of weken. Na de 5-daagse training ben je echt een ander mens. De verbeterde versie van jezelf. Het langetermijneffect van deze intense cursus is te danken aan de ervaringsgerichte aanpak.

Deelnemers vertellen over de langetermijnresultaten

“De Duik heeft zo ontzettend veel met me gedaan. Veel meer dan ik in de gaten heb gehad, ik merk het nog iedere dag. Lijkt of ik een ander mens ben geworden. Fantastisch.”
Sigrid van den Oever (na 1 jaar)

“De Duik, nu 4 jaar geleden, was voor mij de omkeer. Het heeft bij mij een aantal blokkades opgeheven waar ik nog steeds plezier van heb.”
Henry Knoop, Directeur Support Groep (na 4 jaar)

“De Duik was voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik heb er nog steeds veel aan.”
Giovanni Doran, Sales Manager Benelux Clariant (na 2 jaar)

Bekijk meer meningen van deelnemers over de langetermijnresultaten.

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

De training wordt intern gegeven en omvat ook een avondprogramma. De training vindt plaats in een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers. We starten ’s avonds om 19:30 en de training omvat in totaal 5 opeenvolgende dagen (12 dagdelen).

Kim over haar DEELNAME AAN De DuIK

Kim vertelt: “Ik heb meerdere trainingen gevolgd maar dit is op een heel ander niveau. Het is een ander level en dat doet heel veel met je als mens”.

Past deze persoonlijkheidstraining bij jou?

Wil jij weten of deze training aansluit bij jouw verwachtingen? Wij willen dat jij na afloop tevreden naar huis gaat. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Heb je vragen of wil je meer info of een brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Wat zeggen deelnemers?

“Baanbrekend! De beste training die ik ooit heb gedaan met een enorme impact voor me, echt fantastisch. Een ultieme ervaring die je ieder mens toewenst. Een verrijking van je leven. Dit is persoonlijke ontwikkeling zoals het bedoeld is en waar je mee verder kan. Mijn dank is enorm.”
Iwan Kokjé, Hoofd Bedrijfsvoering Sector Mens en Maatschappij, Gemeente Eindhoven

 

“De training was voor mij een heel bijzondere ervaring, in niets te vergelijken met andere (persoonlijkheids)trainingen die ik heb gevolgd. De training is zeer intensief, heeft veel diepgang en heeft echt gezorgd voor een wezenlijke verandering in hoe ik in het leven sta, het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht.”
Inez, Organisatieadviseur

 

“Ik merk dat ik een enorme ballast ben kwijtgeraakt tijdens De Duik. En daar ben ik erg blij mee, het is een verademing. Het lukt mij om dicht bij mezelf te blijven. Hierdoor leef ik rustiger en ben ik beter in staat te blijven focussen op wat ik wil in het leven. Bedankt voor de uiterst professionele en respectvolle manier van begeleiden tijdens de dagen. Wil je verder komen in je persoonlijke ontwikkeling en leven? Volg dan de Duik.”
Lisa Meijer, HR Manager HTR B.V.

Wat vinden deelnemers van Training De Duik?

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top