skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

WAT IS EEN PERSOONLIJKHEIDSTRAINING?

In Training De Duik ga je werken aan je persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt in een training van 5 opeenvolgende dagen. Je krijgt meer zelfinzicht en meer zelfvertrouwen. Hierdoor ga je beter en vrijer functioneren. Na 5 dagen ben je een ander mens: een verbeterde versie van jezelf.

WAT OMVAT DE TRAINING?

Door middel van zelfonderzoek ga je op zoek naar je persoonlijke drijfveren. Onze trainers en coaches begeleiden je hierin. Zo krijg je helder wat jouw persoonlijke doelen in het leven zijn. Je leert oude ballast los te laten en vanuit je innerlijke drijfveren nieuwe doelen te stellen.

Doordat het een ervaringsgerichte training is leidt de persoonlijkheidstraining tot blijvende effecten. Waardoor deelnemers de rest van hun leven effect ondervinden en persoonlijke groei en ontwikkeling ervaren.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Het deelnemersprofiel is zeer breed en iedereen doet mee om zijn eigen reden. Bijvoorbeeld omdat men behoefte heeft aan persoonlijke groei of verdieping in zijn leven zoekt.

Of omdat je op het werk of privé vastloopt. Maar ook omdat men meer zelfvertrouwen wenst, balans zoekt of gelukkiger in het leven wil staan. Functies varieren van directeur, afdelingshoofd, HRM-manager, sales manager, DTP-er, consultant, verpleegkundige tot communicatieadviseur.

WAT LEVERT EEN PERSOONLIJKHEIDSTRAINING OP?

Door het vergaarde zelfinzicht kan je eindelijk echt jezelf zijn. Hierdoor wordt je zelfverzekerder, kan je beter je grenzen aangeven en kom je meer in balans. Je gaat meer in het hier en nu leven. En je wordt beter in het omgaan met anderen. Dit levert je thuis en op het werk meer plezier en levensgeluk op.

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

De training wordt intern gegeven en omvat tevens een avondprogramma. Dit doen we in een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers. We starten ’s avonds om 19:30 en de training omvat in totaal 5 opeenvolgende dagen (12 dagdelen).

Wil jij weten of deze training aansluit bij jouw verwachtingen? Wij willen dat jij na afloop tevreden naar huis gaat. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.


Wat zeggen deelnemers?

“Baanbrekend! De beste training die ik ooit heb gedaan met een enorme impact voor me, echt fantastisch. Een ultieme ervaring die je ieder mens toewenst. Een verrijking van je leven. Dit is persoonlijke ontwikkeling zoals het bedoeld is en waar je mee verder kan. Mijn dank is enorm.”
Iwan Kokjé, Hoofd Bedrijfsvoering Sector Mens en Maatschappij, Gemeente Eindhoven

 

“De training was voor mij een heel bijzondere ervaring, in niets te vergelijken met andere (persoonlijkheids)trainingen die ik heb gevolgd. De training is zeer intensief, heeft veel diepgang en heeft echt gezorgd voor een wezenlijke verandering in hoe ik in het leven sta, het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht.”
Inez, Organisatieadviseur

 

“Ik merk dat ik een enorme ballast ben kwijtgeraakt tijdens De Duik. En daar ben ik erg blij mee, het is een verademing. Het lukt mij om dicht bij mezelf te blijven. Hierdoor leef ik rustiger en ben ik beter in staat te blijven focussen op wat ik wil in het leven. Bedankt voor de uiterst professionele en respectvolle manier van begeleiden tijdens de dagen. Wil je verder komen in je persoonlijke ontwikkeling en leven? Volg dan de Duik.”
Lisa Meijer, HR Manager HTR B.V.

Wat vinden deelnemers van Training De Duik?

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top