skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

TRAINING ASSERTIVITEIT

ASSERTIEVER EN ZELFVERZEKERDER HANDELEN

Denk je achteraf bij sommige situaties: Had ik maar ‘nee’ gezegd? Ga je soms confrontaties uit de weg? Hierdoor blijf je vaak met onprettige gevoelens rondlopen. Een gebrek aan assertiviteit komt vaak niet alleen. Ook speelt onzekerheid mee op de achtergrond. Door positiever en zelfverzekerder in het leven te staan wordt je gelukkiger en ervaar je meer levensplezier. Je wordt vanzelf daadkrachtiger en assertiever.

WAT IS VOOR JOU BELANGRIJK IN HET LEVEN?

Assertiviteit is een van de onderdelen waaraan je zelf werkt tijdens training De Duik. Het uiteindelijke doel van de cursus is het in kaart brengen van jouw drijfveren. Om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor je is en wat je echt wilt in je leven. Iedere deelnemer volgt de cursus voor een eigen reden. Dat varieert van onzekerheid tot de behoefte aan meer plezier in het leven. Maar ook vanwege een gebrek aan assertiviteit.

WAAROM DEZE TRAINING VOOR HET WERKEN AAN ASSERTIVITEIT?

In deze intense 5-daagse training ga je je je eigen onderzoek aan. Met gerichte oefeningen en uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers en coaches. De sessies vinden plaats op een bosrijke en rustige locatie in Nederland. Na het volgen van deze cursus ervaar je niet alleen meer assertiviteit en daadkracht. Maar je krijgt ook meer zelfinzicht en je kan echt jezelf zijn.

REACTIES VAN DEELNEMERS

Helene – Kwaliteitsmanager bij Philips: “Het heeft mijn zelfinzicht verruimd en mijn daadkracht vergroot”

Joland – Grafisch vormgever: “Wow! Voel me krachtiger dan ooit. De bijzondere begeleiding door Joost was super.”

Back To Top