Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
training ander mens worden

“Ik ga als een ander mens weg”

Rick is Product Owner en heeft onlangs deelgenomen aan training De Duik.

“Vooraf weet je niet helemaal wat je kan verwachten. Maar uiteindelijk ga ik hier echt als een heel ander mens weg, dan dat ik hier 5 dagen geleden ben gekomen. De sfeer was heel positief, warm, gemoedelijk. Een veilige setting. De mensen die de training volgden waren heel prettig, maar ook de begeleiding was heel fijn en rustig. Je voelde je veilig om te vertellen waar je mee zat.

Ik ben gaan zien dat ik best wel wat ballast bij me heb gedragen uit mijn verleden. Daar hebben we het over gehad. Ik heb dat nu achter me kunnen laten. Ik heb gezien dat ik vooruit moet en gezien welke kant dat ik op wil in het leven. En daar ga ik mee aan de slag.”

Bekijk de video met Rick:

Wil jij groeien en jezelf ontwikkelen? Eindelijk echt jezelf worden? Bekijk meer info over onze training peroonlijke ontwikkeling.

Back To Top