Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
Sam over training persoonlijke ontwikkeling de duik

Ik was sceptisch…maar het is een fantastische ervaring voor het leven

Sam is projectontwikkelaar en was sceptisch over de resultaten die onze training hem zouden opleveren. Maar achteraf is hij blij dat hij heeft deelgenomen en heeft zijn scepsis heeft plaatsgemaakt voor enthousiasme.

“Ik vond De Duik een hele bijzondere reis. Met ervaringen en gevoelens die boven kwamen waarvan ik niet wist dat ze er zaten. En vrij makkelijk naar boven konden komen. En zeker als ik ook kijk naar de methodes die we daarvoor gebruikt hebben. Waar ik nieuwsgierig naar was maar toch ook wel enigzins sceptisch. Ondanks dat ik niet wist wat ik moest verwachten, heeft het fantastisch zijn werk gedaan. En ben ik wel verbaasd en super-enthousiast over wat het me heeft opgeleverd. Het was een fantastische ervaring voor het leven.

Bekijk de video met Sam:

Wil jij groeien en jezelf ontwikkelen? Bekijk meer info over onze training peroonlijke ontwikkeling. Wil je dit jaar nog deelnemen aan een training? Er worden in 2024 nog 3 trainingen gegeven, bekijk de agenda.

Back To Top