Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
nieuwe videos over training de duik en persoonlijke groei

Nieuwe reacties van deelnemers op YouTube

De afgelopen maanden hebben er weer volop trainingen plaatsgevonden. Na afloop vragen we deelnemers wat ze van de training vonden. Verschillende deelnemers vonden het leuk om hun ervaring te delen.

Bekijk bijvoorbeeld wat Arjan van de training vond:

“Ik kwam als een grote en gesloten man hier binnen. Maar nooit mijn emoties kunnen tonen. Nooit van mezelf gehouden. Dat is nu allemaal veranderd. Ik heb nu maar 2 woorden: houden van. Dat is wat er van over is gebleven. En dat is wat ik nu doe en dat voel ik ook van alle kanten. Ik hou van mijn partner, van het leven, van mezelf. En dat neem je voor altijd mee.

Benieuwd naar meer reacties? Bekijk alle nieuwe reacties op ons YouTube kanaal.

Back To Top