Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
Ronald volgde een training Persoonlijke Ontwikking van Training De Duik

“Ik had het veel eerder moeten doen”

Ronald heeft deelgenomen aan Training De Duik en vertelt over zijn ervaring:

“Een zeer waardevolle, inspirerende, diepgaande ervaring. Iets wat ik niet verwachtte. Met enige scepsis ging ik naar de ze training toe. Maar ik liet me overtuigen door waanzinnige recensies die ik op jullie website zag. Ik dacht: ik laat het gewoon gebeuren. Ik kwam binnen met een bepaalde coachingsvraag. Ik heb antwoord gekregen op die vraag op een wezenlijk andere manier dan ik had verwacht.

De training is veel dieper, op een veel dieper emotioneel niveau gericht. En je komt ook op een dieper niveau dan je mogelijkerwijs ooit, voor mijn gevoel. in een coachingsgesprek of verschillende coachingsgesprekken kan komen.

Joost en Amanda hebben het verzorgd met waanzinnig goede oefeningen. Ik ben hier maandagavond aangekomen, we zijn bijna aan het einde van deze sessie. Elke avond, elke ochtend, elke middag was gevuld. Ik vroeg me telkens af… na wederom een fantastische ervaring… hoe bestaat het? Want zo meteen gaat er vast niets nieuws komen. Maar het is elke keer weer gelukt om mij weer te verrassen. En toch weer een nieuw aspect van mezelf te laten ontdekken in deze reis. Want zo voelt het echt.

Het is een waardevolle ervaring met waanzinnig leuke mensen maar heb ook wat meegenomen wat ik kan gebruiken voor de rest van mijn leven. Ik had het veel eerder moeten doen.”

Bekijk onderstaand ook de video:

Meer informatie over Training de Duik en persoonlijke ontwikkeling.

Back To Top