skip to Main Content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN CURSUS | DEN BOSCH

ZELFVERTROUWEN CURSUS | DEN BOSCH

DOOR ZELFINZICHT MEER ZELFVERZEKERDER

Ken je dat? Situaties waarop je denkt: Waarom weet ik nu niets te zeggen? Waarom zei ik geen ‘nee’ op die vraag? Waarom krijg ik altijd zo’n rood hoofd als iemand iets vraagt? Waarom twijfel ik aan mijn eigen kennis en vaardigheden?

Verbeter je zelfvertrouwen en voorkom dit soort situaties. Wil jij werken aan jouw zelfvertrouwen? En sterker in je schoenen komen te staan? Niet alleen op je werk maar ook thuis?

Volg dan Training De Duik. Een cursus van 5 opeenvolgende dagen. Het is een intensieve training maar na afloop keer je terug naar ‘s-Hertogenbosch als een ander mens. Deze training vindt plaats in Groesbeek (bij Nijmegen), op 40 minuten rijden van Den Bosch.

TRAINING MET LANGETERMIJNEFFECT

De training vindt plaats in een kleine groep. Met 6 tot 10 deelnemers. Er heerst een fijne en ontspannen sfeer. Je gaat tijdens de training je eigen onderzoek aan. Dit doe je onder begeleiding van ervaren coaches en met effectieve instrumenten.

Training De Duik is een bekende naam in Nederland. De training wordt al jaren gegeven en staat bekend om het langetermijneffect. Het is een cursus waarvan je jaren later nog steeds de effecten van ondervindt. Je wordt niet alleen zelfverzekerder, maar je kan eindelijk echt jezelf zijn… Veel deelnemers noemen de cursus achteraf een “cadeautje aan jezelf”.

 

DOELGROEP VAN DE TRAINING

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan persoonlijke groei. Die wil werken aan meer zelfvertrouwen, daadkracht en assertiviteit. Die wil werken aan persoonlijk leiderschap en beter en gemakkelijker om wil kunnen gaan met anderen.

Het profiel van de deelnemers is dan ook zeer gevarieerd. Dit zijn mannen en vrouwen met diverse opleidingsniveau’s. Werkzaam in diverse branches en in diverse functies. Dit varieert van bedrijfsleider, verpleegkundige, directeur, consultant, productmanager tot ZZP-er. Men komt uit heel Nederland: van Den Bosch tot Groningen.

 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Training de Duik (3 jaar geleden) was voor mij een waardevolle 1e schakel in de keten der veranderingen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb ervaren dat er zo veel moois meer te beleven valt.” Ank van Lieshout

“De Duik heeft zo ontzettend veel met me gedaan. Veel meer dan ik in de gaten heb gehad, ik merk het nog iedere dag. Lijkt of ik een ander mens ben geworden. Fantastisch.” Sigrid van den Oever (na 1 jaar)

Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik DURF me te laten zien… Ik LEEF met hoofdletters nu…en alleen al het feit dat ik dat kan schrijven en uitspreken…wow!” Patrick van der Heijden (na 2 jaar)

Meer reacties van deelnemers lezen?

DAGEN VAN AHA-ERVARINGEN, DOORBRAKEN, VERBINDING EN PLEZIER! 

“Het levert een energie en een power waardoor ik ontzettend veel aan kan.””

“De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

“Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

“Ik ben heel veel dichter bij mezelf dan ik in een heleboel jaren geweest ben.”

Back To Top