Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

ZELFVERTROUWEN CURSUS | DEN BOSCH

ZELFVERTROUWEN CURSUS | DEN BOSCH

DOOR ZELFINZICHT MEER ZELFVERZEKERDER

Ken je dat? Situaties waarop je denkt: Waarom weet ik nu niets te zeggen? Waarom zei ik geen ‘nee’ op die vraag? Waarom krijg ik altijd zo’n rood hoofd als iemand iets vraagt? Waarom twijfel ik aan mijn eigen kennis en vaardigheden?

Verbeter je zelfvertrouwen en voorkom dit soort situaties. Wil jij werken aan jouw zelfvertrouwen? En sterker in je schoenen komen te staan? Niet alleen op je werk maar ook thuis?

Volg dan Training De Duik. Een cursus van 5 opeenvolgende dagen. Het is een intensieve training maar na afloop keer je terug naar ‘s-Hertogenbosch als een ander mens. Deze training vindt plaats in Groesbeek (bij Nijmegen), op 40 minuten rijden van Den Bosch.

 

TRAINING MET LANGETERMIJNEFFECT

De training vindt plaats in een kleine groep. Met 6 tot 10 deelnemers. Er heerst een fijne en ontspannen sfeer. Je gaat tijdens de training je eigen onderzoek aan. Dit doe je onder begeleiding van ervaren coaches en met effectieve instrumenten.

Training De Duik is een bekende naam in Nederland. De training wordt al jaren gegeven en staat bekend om het langetermijneffect. Het is een cursus waarvan je jaren later nog steeds de effecten van ondervindt. Je wordt niet alleen zelfverzekerder, maar je kan eindelijk echt jezelf zijn… Veel deelnemers noemen de cursus achteraf een “cadeautje aan jezelf”.

 

DOELGROEP VAN DE TRAINING

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan persoonlijke groei. Die wil werken aan meer zelfvertrouwen, daadkracht en assertiviteit. Die wil werken aan persoonlijk leiderschap en beter en gemakkelijker om wil kunnen gaan met anderen.

Het profiel van de deelnemers is dan ook zeer gevarieerd. Dit zijn mannen en vrouwen met diverse opleidingsniveaus. Werkzaam in diverse branches en in diverse functies. Dit varieert van bedrijfsleider, verpleegkundige, directeur, consultant, productmanager tot ZZP-er. Men komt uit heel Nederland: van Den Bosch, Eindhoven, Utrecht tot Amsterdam.

 

Anneke vertelt over haar ervaring met De Duik

In onderstaande video vertelt Anneke (werkzaam als leerplichtambtenaar) over haar ervaring met Training De Duik. Ze vertelt o.a.: “Ik kwam hier zonder verwachtingen en ik verlaat nu De Duik met veel meer zelfliefde. Ik sta veel dichter bij mezelf. En dat had ik van tevoren eigenlijk niet kunnen bedenken dat dit het resultaat is van 5 dagen training.”

Past training De Duik bij jou?

Wil je weten of onze training past bij jouw doelen en verwachtingen? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij willen dat jij tevreden naar huis gaat en dat deze training aansluit bij jouw verwachtingen. Dus adviseren je hier graag en eerlijk over. Neem contact op via 06 – 4913 2800, mail naar info@deduik.com of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

  Dit is wat ik zoek:

  Wat zeggen anderen?

  “Het is de meest bijzondere en intense ervaring in mijn leven geweest. Had voorafgaand niet kunnen voorstellen dat dit het resultaat van überhaupt een training zou kunnen zijn. Mijn verwachtingen zijn totaal overtroffen.”
  Xander van de Camp

  “De training heeft me de kans gegeven om mijn gevoelens te begrijpen, ballast los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn doelen duidelijk te kunnen formuleren en mezelf te zien beleef ik als een enorm cadeau.”
  Eszter

  Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik DURF me te laten zien… Ik LEEF met hoofdletters nu…en alleen al het feit dat ik dat kan schrijven en uitspreken…wow!”
  Patrick van der Heijden (na 2 jaar)

  “Voor het eerst ervaar ik wat het in jezelf geloven is. Ik wist niet hoe het voelde. Je kunt boeken lezen en mensen kunnen het tegen je zeggen. Maar nu voel ik het!”
  Anja (na 4 maanden)

  “Het is alweer een jaar of 5,5 geleden dat ik meedeed, maar het werkt nog steeds door! Dit is echt iets wat iedereen mee zou moeten maken. Je leert jezelf zo goed kennen, in positieve zin en je krijgt hele praktische tools om krachtiger in het leven te staan.”
  Angelique Desiree – Schatvinderij

  Lees hier meer reviews.

  “Ik ging er met hoge verwachtingen in, bijna met het idee van: dat kan gewoon niet. Dat kunnen ze niet waarmaken”.

  “De Duik heeft mij mijn leven teruggegeven.”

  “Onbeschrijfelijk. Dit is absoluut het mooiste wat ik ooit heb gedaan. ‘Voelen’ is de kern van wat er gebeurt.”

  “Ik voel me sterker op persoonlijk gebied, ben zelfverzekerder en weet wat ik echt wil.”

  Back To Top