Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
veel trainingen al gevolgd

Eugene: “Heb al veel trainingen gevolgd en coaches gehad”

Eugene is Training Manager bij Bayer en vertelt in onderstaande video over zijn ervaring met Training De Duik.

“De Duik is een geweldige ervaring. Ik had veel verwacht en heb ook wel getwijfeld of ik het zou doen. Ik heb al veel gedaan. Ik heb al trainingen gevolgd en ook al aardig wat coaches gehad. En in het voorgesprek heb ik dat ook aangegeven. En waar ik bang voor was, was dat het praatsessies zouden gaan worden en dat ik weer oude verhalen zou gaan vertellen. Die ik al eerder verteld heb tijdens trainingen en tegen mijn coaches. De Duik is écht anders dan ik verwacht had en wat ik gewend was. De Duik is echt een ervaringsgerichte… tja, training is het eigenlijk niet. Het is echt een ervaring die je doormaakt. En het is supergaaf om het mee te maken. En het gaat verder dan het denken zelf.”

We zaten in een groep van 10 man. Een hoofdtrainer, een coach en een assistent. En wat ik gaaf vond aan het programma is dat het enorm divers is. Je zit niet lang op je stoel te luisteren maar je bent vooral aan het doen. En telkens dacht ik: Mooie oefening, dit heeft me veel opgeleverd maar wat ik nu nodig heb is…. en toen kwam het. Dus het hele programma valt als een puzzel in elkaar. Het programma klopt van A tot Z.

Het is een duik die begint aan de oppervlakte, je gaat echt wel diep. Het vereist ook echt wel wat van je, de commitment om dit goed te doen moet er ook echt wel zijn. Maar het mooie is dat je ook weer boven komt. En daar is het programma, de trainer en de coaches ontzettend ondersteunend aan.”

Bekijk de video van Eugene:

Meer weten over deze training persoonlijke ontwikkeling?

Back To Top