Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com
Barbara over persoonlijke ontwikkeling

Barbara: “Ik verwachtte wat simpele handvatten om het leven makkelijker te maken”

Barbara is manager bij het Openbaar Ministerie en vertelt over haar ervaring met Training De Duik en hoe het haar heeft geholpen in haar persoonlijke ontwikkeling.

“Als ik terugkijk waren mijn verwachtingen heel oppervlakkig. Ik verwachtte wat simpele handvatten om het leven makkelijker te maken. Maar het voelt als een verrijking. Ik ga echt een stap maken en er iets bijzonders mee doen. Ik ga vol energie en met blije vooruitzichten hier weg. Het maakt me heel gelukkig.

Ik heb heel veel trainingen gevolgd. En daar heb ik altijd veel plezier in. Maar als ik dit naar dit kijk had ik niet het gevoel dat ik in een training zat. Het waren hele lange dagen maar steeds heel intens en precies wat je op dat moment nodig had. Nieuwe dingen van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Het was steeds weer een verrassing maar het voelde ook heel natuurlijk. Een heel mooie opbouw. Niet veel herhalingen. Steeds weer een hele andere invalshoek. Met echt hele bekwame trainers. Die zelf ook ontzettend hard aan het werk zijn en genieten van de reis die wij met de groep aan het maken zijn. Ik ga met veel dingen in mijn hoofd, maar mijn hoofd is ook wel leeg. Meer in mijn gevoel, in mijn buik, vol vertrouwen eruit. Met het gevoel dat ik echt iets bijgeleerd heb. En iets anders van het leven nog kan verwachten. Buiten dat ik eigenlijk al heel gelukkig was in mijn leven.”

Bekijk de video van Barbara:

Ook een zelfontwikkeling training volgen? En werken aan je zelfbeeld en persoonlijke ontwikkeling?

Back To Top