Skip to content
+31(0)6 49132800 info@deduik.com

Persoonlijke Ontwikkeling Weekend

werken aan je persoonlijke ontwikkeling in 1 Weekend

Een lang weekend weg en werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei? Dat kan. Volg een training van De Duik en kom terug als een ander mens. Training De Duik bestaat sinds 2008 en is een begrip in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze training duurt 5 opeenvolgende dagen. En start op een zaterdag, zondag of maandag.

Waarom een lang weekend?

Training De Duik is zo ingericht dat je na 5 opeenvolgende dagen thuiskomt als een ander mens. Het programma is intensief en de dagen sluiten naadloos op elkaar aan. Je krijgt vooraf geen programma uitgereikt maar je ondergaat met de groep het proces. Een proces waarbij je je ware drijfveren boven water krijgt, je wordt zelfverzekerd en je wordt eindelijk echt jezelf. Dit kan niet in slechts 2 dagen. Het is een omvangrijk programma en heeft dankzij de goede opzet een langetermijneffect.

Wat levert het weekend op?

Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt meer zelfvertrouwen en inzicht in jezelf. Na deze training kan je eindelijk echt jezelf zijn. En ga je meer in het hier en nu leven. Je wordt assertiever en beter en gemakkelijker in relatie met anderen. Kom los van oude patronen en ontdek je kracht en potentieel.

Waar vindt de training plaats?

Op een prachtige locatie middenin de bossen bij Nijmegen, namelijk Conferentieoord de Poort. Via het terras van het hotel loop je zo de bossen in. Het buitenterrein is maar liefst 10 hectare groot. De maaltijden die er worden bereidt zijn vers. En er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische seizoensproducten. En groentes en kruiden uit de eigen tuin. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Wat zeggen anderen?

 

“Life-changing. Ik heb hier de meeste verandering ervaren na een training ooit. Het is het mooiste cadeau voor Jezelf!”
Christine, HR manager Gemeente Eindhoven

“De Duik is een zeer effectief programma, zacht waar het zacht moet zijn, uitdagend waar het uitdagend moet zijn. En een perfecte setting en begeleiding waar je je snel veilig voelt. Ik ben nog nooit zo dicht bij mijn gevoel gekomen. Dit gaat mij helpen beter in mijn leven te staan.”
Danny, Lead Engineer NTS-Group

“Een kadootje! Nee een KADO! Zo dankbaar voor jullie wijze van duiken (Je wordt bijna achterdochtig van alle positieve feedback op de site. Maar dit moet je zelf ervaren:)”
Anique, Controller

“Een van de mooiste weken in mijn leven. Mijn verwachtingen zijn in het kwadraat overstegen. Ik heb me de afgelopen 10 jaar niet zo bij mezelf gevoeld. Voor mij een diepere investering dan welke andere training dan ook. De opbouw, de methodieken, de veiligheid, de groep, de processen, de onbeschrijfelijke ontwikkeling die je met elkaar doormaakt. Magisch. Ik gun iedereen een Duik.”
Willem, Woonconsulent Woonstichting St. Joseph

Lees meer recensies.

Video recensies

 

Wanneer vinden de persoonlijke ontwikkeling weekenden plaats?

Elke maand staan er trainingen gepland. Er is keuze uit lange weekenden (zaterdag t/m woensdag) of midweken (zondag t/m donderdag 0f maandag t/m vrijdag). Bekijk onze agenda.

PAST DEZE TRAINING BIJ JOU?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Hierin kijken we wat jouw doelen en wensen zijn. We willen dat je na deze cursus tevreden naar huis gaat. Dus mocht deze cursus niet aan je wensen of doelen kunnen voldoen, dan zullen we dat ook aangeven.

weekend persoonlijke ontwikkeling
vakantie persoonlijke ontwikkeling
locatie weekend
Back To Top